http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, lokakuuta 11, 2020

Koronateatteri kiihtyy


Mediapooli on selvästi lisännyt kierroksia ja lisää löylyä koronateatteriin THL:n johdolla ja haluaa tästä Korona-näytöksestä trillerimäisen efektin loppuvuotta kohden, vaikka tämä korona on edelleen kausi-influenssaa pienempi tauti, jonka jopa Iltasanomat joutui paljastamaan äskettäin.

Lehtiin on toistuvasti päästetty ääneen nämä "korona-asiantuntijat", jotka oikeasti valehtelevat täysin vääjäämättä ja tarkoituksenmukaisesti. 

Siksihän se John Hopkins Universityn vuosi sitten järjestämä Event 201 tapahtuma järjestettiin vuosi sitten syyskuussa 2019 siellä New Yorkissa, että siellä katsottiin miten hyvin tämä kusetus saadaan onnistumaan maailman lehdistössä ja maailman uutistoimistoissa vietyä läpi.

Bill Gates ja Melinda Gatesin Gavi rokoteyhdistys kehittelee jo nyt täyttä häkää näitä COVID-19 koronarokotteita. Enemminkin COVID1984 piikkejä ne on ja tätä COVID1984 tägiä käytetään myös twitterissä niistä hyvin ahkerasti ja aivan syystä.

Edelleenkin korostaisin tätä Suomen sosiaali- ja terveysministeriön aiemmin teettämää tutkimusta kasvomaskien hyödyllisyydestä.

Siellä saatiin jo viime keväänä selville, että tutkimusnäytön perusteella kasvosuojusten käytön vaikutus hengitystieinfektioiden leviämiseen on vähäinen tai olematon.


Tedros Adhanom Ghebreyesus istuu nyt Maailman terveysjärjestön johtajan pallilla ja on pelotteleva sieltä ihmiskuntaa ja istuu siellä melkein Anthony Faucin ja Bill Gatesin keskellä.

Hänkin on todellisuudessa pelkkä vallanhimoinen etiopialainen, joka toimi ennen virkamiesuraansa oman maansa vapautusliikkeen (SPLF) terroristina.

Mutta hänenkin kohdallaan kävi se yleinen, että se valtiollinen vastarinta katosi kuin pieru saharaan siinä vaiheessa, kun Sveitsin BIS-pankki tarjosi muutamia kymmeniä ja lopulta satoja miljoonia dollareita BIS-pankin tileille. 

Sinne katosi etiopialaisten etujen ajaminen ja ne muuttuivat Ghebreyesuksen omien etujensa ajamiseksi. Mutta noissa YK:n sekä WHO:n pääjohtajan hommissa on vielä yksi virkasalaisuus, josta edes Iltalehden toimitus ei voisi puhua ja se on se, että siellä YK:n ja WHO:n johdossa kumarretaan Saatanalle päin ja Lucifer on tuo heidän palvoma jumalansa ja niin on myös tämä Korona täysin satanistinen hanke ja sen kertoo jo Gematria lukema tästä sanasta CORONA, joka = 666.


Että ajatteleppa ite.