http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, lokakuuta 08, 2020

STM:n viime keväinen selvitys: Kasvomaskien hyöty on arjessa vähäinen tai olematon


Vielä viime keväänä Suomen Sosiaali-ja terveysministeriö (STM) julkaisi selvityksen kasvomaskien hyödystä ja tuli lopputulokseen, että kasvomaskien hyöty arjessa on vähäinen tai olematon.


Mutta nyt näitä eräitä Suomen valtion johdossa olevia psykopaatteja kiihottaa suuresti se, että täällä saatettaisiin saada päälle langetettua maskipakko ja alkaa kiusaamaan ihmisiä, jotka eivät käytä maskia mm. 600 euron sakoilla sekä sulkea nämä maskittomat ihmiset pois yhteiskunnasta, koska heitä alettaisiin myös syrjimään kaupoissa sekä ravintoloissa.

Kun tällaisiä tyrannia toimia ajaville psykopaattivirkamiehille antaa edes pikkusormen, niin nämä hikiset psykopaatit kiihottuvat äärimmäisen suuresti, jos he saavat tilaisuuden päästä alistamaan tätä Suomen yli viisi miljoonaista kansaa. Mutta ne itse pääpsykopaatit kyllä ovat edelleen siellä Anthony Fauci, Bill Gates, Rockefeller Foundation päädyssä.

Heidät tulisi oikeaksti vangita tavattaessa ja pistää jo nyt sinne sotarikosoikeuteen, koska nämä miehet suunnittelevat jo nyt maailmanlaajuista massamurhaa, koska heidän mukaan meitä on liikaa ja vähennystarve on n. 95 % nykyisestä planeettamme väestöstä.

Minulla olisi sellainen ehdotus, että jos täällä joku vähennystarve olisi depopulaatiolle, niin tämä maailman rikkain satanistinen kultti voisi alkaa rokottamaan ensin itsensä.


USA:n armeija toimii tälle pankkiirien rikkaalle satanistiselle eliitille yksityisarmeijana.


Mutta koska olen myös selvännäkijä, niin kyllä minä näen sen miten tiedustelupalvelut etunenässä CIA ja MI6 ovat näinä vuoden 2020 aikoina tehneet kosolti taustatyötä ja selvittelyä, että minkä maan ihmiset eivät usko tähän koronan feikkipandemiaan.

Amerikassa heidän varalleen on jo suunniteltu keskitysleirejä, joiden ylläpidosta vastaa jenkkien ns. katastrofivirastona toimiva FEMA.


Erään tutun bloggarin ja somevaikuttajan Jussi Siitarisen Facebook -tili lähti äskettäin bittiavaruuteen, kun hän ehti postata tämän BITCHUTE:sta löytyvän videon seinälleen, jossa tästä YK:n joukkojen invaasiosta ja USA:n armeijan pidätysoperaatioista puhutaan.

Joten taisi kalikka kalahtaa juuri oikeaan paikkaan.  

Pelin henkihän on sellainen, että näillä Uutta Normaalia (Oik. Uusi Maailmanjärjestys) ajavilla psykopaateilla loppuu jo kohta aika, koska tämä heidän epätoivoinen humanismia tuhoava hanke Uudesta maailmanjärjestyksestä tulee kaatumaan omaan mahdottomuuteensa ja nämä sairaat ja heikot psykopaatit joutuvat pakenemaan lopulta jonnekin Uuteen-Seelantiin, jonne nämä epätoivoiset satanistit ovat rakentaneet omia tuomionpäivän bunkkereitaan.


Siellä voi sitten se joku rikas miljardööri juoda maksaansa hajalle ginillä ja haaveilla vielä siitä viimeisestä ydinsodasta, jota ei koskaan tule toteutumaan. 

Sillä erityisesti näillä Israelia vaalivilla pankkiireilla on tuo sairas ja sadistinen väkivaltafantasia ydinsodasta, joka olisi näiden sionistipankkiirien viimeinen kosto, jos heidän maailmanvalloituksensa ei onnistu ja mene maaliin heidän haluamallaan tavalla.


Kun tämä koronan feikkivirus ja feikkipandemia on nyt näiden samojen miljardöörien epätoivoinen keino saada alistettua koko maailma tämän Uuden Normaalin (Uusi maailmanjärjestys) tyrannian alle.

David Rockefeller sanoi jo 90-luvulla tämän hankkeen tarkoitusperät toteamalla, että valtiollinen sekä ihmisten itsemääräämisoikeus tulisi antaa heille, koska heidän käsissään se olisi kuulemma paljon paremmassa turvassa.

Mutta jos annat tällaisille sadistisille psykopaateille tyrannian ja totalitarismin avaimet käyttöön, niin nämä parasiittit tekevät silloin kaikkensa koko ihmiskunnan tuhoamiseksi ja heidän ainoa aseensa siinä on pelon levittäminen, armeijan massamurhat, lääketeollisuuden myrkyt (BIG PHARMA), viihdeteollisuuden aivopesu jne. 

Mutta mitä vähemmän edellämainitut asiat lakkaavat tehoamasta, niin lopulta nämä rikkaat miljardöörit joutuvat melkoiseen kuseen, kun vielä tämä COVID-19 (korona) huijaus tulee vielä jokaiselle julki, ettei tässä ollut kyse meidän terveydestä, vaan kyse oli Uuden Maailmanjärjestyksen väestönkontrollista.

Näille sadisti-psykopaateille ei tule nyt antaa tuumaakaan periksi. Ei missään muodossa.

Me emme usko heidän satuihin jostain koronaviruksesta tai tartuntojen leviämisestä, koska mitään vaarallista koronavirusta ei ole, koska siitä ei ole edelleenkään minkäänlaista oikeaa näyttöä. Siksi nämä muka tartunnan saaneet ihmiset ovat kantaneet sitä oireettomina, koska oireeton ihminen on terve.

Joten mitään koronaa ei ollutkaan.


Mutta nämä koronatestit ovat huijausta, koska niissä puhjotaan pitkällä nylon puikolla aina nenänielu ja aivoneste päästetään valumaan nenästä ulos, jotta sinne tehdyn reijän avulla saadaan sitten ihminen myöhemmin hengittämän myös kaikki raskasmetallit nenästään sisään, joita tuo nenänielu aikaisemmin suojasi.
Britannialainen koronavirustestejä tekevä lafgan nimi on vielä sopivasti Latinaksi IPSOS MORI ja mitähän se "ipsos mori" tarkoittaakaan latinaksi.

Se on englanniksi THEY DIE


Ja Suomeksi HE KUOLEVAT 

Lähde: YLE