http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, lokakuuta 13, 2020

Koronarokote koehenkilö sairastui vakavasti: Johnson & Johnson keskeyttää koronarokote testauksen hetkeksi


Lääkejätti Johnson & Johnson keskeyttää koronarokote kokeet, kun yksi koronarokotteen koehenkilö sairastui testirokotteesta vakavasti. 

Jos muistaa tuon, että myös tämä toinen lääkeyhtiö Astra Zeneca joutui myös hetksi keskeyttämään koronarokote testiohjelmansa, kun sen koehenkilö sairastui myös vakavasti ja siinä tapauksessa kyse oli mm. vakavasta selkäydintaudista, jonka koronarokotteen koehenkilö sai sivuoireena.

Lääkeyhtiöt pelaavat nyt melkoisen kovilla ammuksilla, jossa pelissä on ihmishenget. Mutta globalistisen maailmanjärjestyksen YK AGENDA 21 ja YK:n kestävänkehityksen ohjelmassa 2030 on selvä agenda, jonka määränä on saada vähennettyä maailman väestöä keinolla millä hyvänsä ja viedä se lopulta niin pitkälle, että lopullinen vähennystarve on yli 7,1 miljardia ihmistä.

EU on jo ilmoittanut, että se aikoo tilata vähintään 300 miljoonaa korona rokoteannosta tältä ruotsalais-brittiläiseltä Astra Zeneca lääkeyhtiöltä.

Mutta tässä on vaan sellainen hyvin ongelmallinen asia, että mitään tappavan vaarallista koronavirusta ei edelleenkään ole.

Koronavirustestikin on valeta, koska sen havaitsema PCR-testaus ei huomaa mitään koronavirusta, vaan PCR-testillä havaitaan vain nukleiinihappoja ihmisen nenänielusta.

Että on hyvin mielipuolista, että miten ympäri maailman on nyt voitu tällainen näin suuri huijaus saada läpi, että ollaan uskoteltu kansoille ja ihmisille, että tässä olisi päällä jokin hyvin tappavan vaarallinen tauti joka leviää ja johon ei ole välttämättä mitään tehoa.

Eli kuvitteleppa jokin tappava virus, joka on niin tappava, että sen havaitseminen onnistuu vain käymällä testissä.

Että mikä ihmeen hattivattiflunssa tämä sitten on ? Hattivatilla viittaan tähän Fikfiivisen Muumilaakson aaveeseen, joka muistuttaa ulkonäöltään aavetta.

Sillä tämä korona on kyllä tähän päiväänkin asti ollut täysin haamuvirus, koska siitä ei ole minkäänlaista edes tieteellisesti selvitettyä faktaa missään. 

Mutta siitä liikkuu erinäisiä huhuja, joista suurin osa on osoittautunut valheeksi.


Mutta tästä koronasta on jo saatu selville useita hyvin olennaisen SMOKING GUN luokan todisteita, että tässä kusetuksessa on ollut tiiviisti mukana Maailmanpankki (IMF), jonka virallisessa dokumentissa sivulla 6 mainitaan myös se päivämäärä, johon asti tämä koronahuijaus narratiivi on vedetty ja se on 31.3.2025

Mutta minulla on parempia uutisia... 


Sillä jos nyt liittoudumme keskenämme ja vaadimme tämän huijauksen loppumista, niin se kyllä saadaan loppumaan ennen tuota 31.3.2025 ja WHO:n terveysjärjestö, Bill Gates, Anthony Fauci voitaisiin viedä sinne koronapiikille nyt vaikka ensimmäiseksi koekaniineiksi. 


Mutta nämä miehet eivät edes anna tuota koronatestipuikkoa tunkea neniinsä, koska ei tuollaiset rikkaat miljardöörit halua, että heidän nenänielustaan alkaisi vuotaa aivonesteet näiden konnien omille työpöydille.

Silti edelleen korostan, että Bill Gates ja Anthony Fauci ovat pelkkiä ylemmän valtaeliitin juoksupoikia tässä COVID-19 huijaus narratiivissa ja he tekevät yhteistyötä nyt, koska olivat Cornelian yliopistossa 70-luvulla kämppiksiä, jossa nuo kaksi kylmää älyä käyttävää psykopaattia tapasivat toisensa ja ovat tehneet ihmisten terveydellä miljardibisnestä näihin päiviin asti.

Koronavirus on huijaus ja maailman suurin sellainen ja nämä tämän huijauksen takana olevat valtaeliitin tahot kuten Maailmanpankki IMF, YK jakelevat käskyjä ylhäältä valtioille.

YK (Yhdistyneet kansakunnat) on todellisuudessa pelkkä salaisen maailmanhallinnon (DEEP STATE) työkalu, jolla se lopulta sitten yrittää saada aikaiseksi tämän lopullisen Uuden Maailmanjärjestyksen (Uusi Normaali). 


Lähde: https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006667867.html