http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, lokakuuta 09, 2020

Espanjassa tuulee: Madridin tuomioistuin - Liikkumisrajoitukset loukkaavat perusoikeuksia


Espanjan pääkaupunki Madridin tuomioistuin on julistanut kaikki kaupungin määräämät liikkumisrajoitukset laittomiksi.

Madridin kaupunki määräsi, että liikkumisrajoitusten mukaan asukkaat eivät saa poistua kaupungista kuin vain töihin tai kouluun tai mikäli on vielä jokin lääketieteellinen syy poistua kotoa.

Nyt kuitenkin Madridn paikallinen tuomioistuin antoi asiasta ratkaisun, jonka mukaan tuomioistuimen päätösvalta alueellisista liikkumisrajoituksista kuuluu itsehallintoalueille, eikä terveysministeriöille, joka taas tästä Madridin sulusta päätti viime viikolla.

Eli jos tuomioistuin ei ratifioi tässä tapauksessa ministeriön määräyksiä, niin eivät poliisit voi enää sakottaa määräyksiä noudattamattomia ihmisiä, koska Madridin tuomioistuimen mukaan nämä liikkumisrajoitukset loukkaavat kansalaisten perusoikeuksia ilman, että niillä on mitään lainmukaista voimaa.


Myös Espanjassa liikkumisrajoitukset ja karanteenit koskevat vain vähävaraisia, joitä on myös syytetty koronan levittämisestä

Mutta Espanjassa on myös tämä tuttu kaava, että eliitti on hyökännyt näissä toimissa etunenässä köyhien kimppuun ja syyttänyt epidemiasta köyhiä ja maahanmuuttajia.

Eli aivan tätä samaa perussettiä mitä ollaan nähty myös täällä Suomessa.


Eli HASTA LA VISTA (Suom. Hei Hei) ja maski päähän.

Mutta mitä nämä Espanjassakin näillä rajoitustoimilla ja ulkonaliikkumiskielloilla ajavat muuta kuin totaalia väestönkontrollia ja pompottelua, jonka lopullinen päätavoite on Uusi Normaali, eli Uusi Maailmanjärjestys.

Mutta me ihmiset etunenässä kyllä päätämme, että minkälaista humppaa täällä tanssitaan. Korona humpan levysoittimesta on vaan jo se neula kohta puhjennut, kun sieltä kaikuu tiedotusvälineistä vain tätä samaa lausetta KORONA siellä, KORONA täällä, KORONA tartuntoja havaittu, KORONA toimet alkavat, KORONA oli hississä, KORONAA havaittiin nyt yliopistossa jne.

Tämä on täysin tietoisesti tehtyä eliitin terroria, jonka päätavoite on nimenomaan psykologisen sodankäynnin opein käytävä operaatio, joka tuntee nimen The Great Reset.


Nyt tämä Britannian työväenpuolueen puheenjohtaja Boris Johnsson on alkanut puhumaan tästä resetoinnista julksesti.

Eli salaliittoteoreetikot olivat jälleen oikeassa ja tekivät jo kotiläksynsä tuon The Great Reset hankkeen selvittämiseksi jo miltei vuosi sitten.

Joten tämä resetointihanke ei ole enää mitään salaliittoteoriaa perusidiootin silmissä, koska nyt Booris setä puhuu siitä jo julkisesti.

Mutta nähtävästi myös Booris sedänkin täytyy käyttää tuota kangaskuonokoppaa, tai muuten poliittinen ura on vaarassa.

Mutta nämä KORONA-naamiaisethan kyllä kestävät tasan niin kauan, kunnes tulee ihmiskunnan mitta täyteen ja tässä leikissä kyllä tahdin määräävät he, jotka uskaltavat ottaa sen yksilöille kuuluvan vastuun näinä hulluina aikoina. Sillä tässä taistellaan nyt meidän kaikkien valtiollisesta sekä yksilöllisestä itsemääräämisoikeudesta, jonka nämä sadistiset psykopaatit yrittävät nyt tuhota viimeisillä keinoilla. Eli nämä maskinpakottajat ynnä sun muut.

He ovat koko ihmiskunnan orjuuttajia ja heillä on vain yksi tavoite... Uusi normaali ja Uusi maailmanjärjestys.

Heidän tavoitteenaa on myös tuhota ydinperhe, joka on YK AGENDA 21 sekä kestävänkehityksen YK ohjelma 2030 mukainen hanke ydinperheen hajoittamiseksi.

Turvavälit eivät myöskään ole terveyden vuoksi otettu käyttöön, vaan niiden tarkoituksena eliitti aikoisi saavuttaa seuraavan 20 vuoden sisällä tulevan sukupolven, jonka lapsia on jo nyt näillä turvaväleillä alettu psyykkisesti traumatisoimaan. Sillä jos lapsilta vielä viedään läheisyys pois, niin tämä alkaa jo muistuttamaan täysin tuota elitiile tavanomaista ja kylmäkiskoista välttävää kiintymysmallia.

Lähde: HS

RT