http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, lokakuuta 21, 2020

Kansanedustaja Olli Immonen: Elokapina aktivistien vierailut kouluissa lopetettava


Istuva kansanedustaja Olli Immonen on ottanut kantaa tämän George Sorosin säätiöiden rahoittaman Elokapinaliikkeen toimintaan kouluissa.

He ovat vierailleet erityisesti II-asteen oppilaitoksissa ja levittäneet propagandaansa siellä käytävillä elämänkatsomustiedon ja filosofian tunneilla.

Siellä he ovat päässeet pelottelemaan nuoria ilmastokatastrofilla ja tyrkyttämään tätä Sorosin säätiöiden rahoittamaa ääriajatteluaan.



Mauri Peltokangas, joka on myös Perussuomalaisten kansanedustaja kirjoitti Facebook seinällään, että näiden ääri-ideologisten aktivistien vierailut kouluissa olisi välittömästi kiellettävä ja tuon sairaan ideologian kouluihinsa kutsuneet rehtorit olisi erotettava tehtävistään. Sillä tällaisen poliitikkojen ampumista ihannoivan kultin kutsuminen lasten pariin on rikollista toimintaa.


Mutta koska tuon Elokapina-järjestön pamfletti on kuin suora kopio YK AGENDA 21:stä, niin mielestäni tuon järjestön todellisuus on enemmänkin ELO APINA, kuin se ELO KAPINA, koska jos ei globalistin ja uuden maailmanjärjestyksen poliittista agendaa tunne, niin kyllä se älykkyys melkein huitelee lähellä sen ihmisapinan tasolla ja nämä Bilderberg-kerhoissa lamppaavat elitistihän nauraa ihan avoimesti räkäisesti näille typerille ihmisille, joita he nimittävät milloin lampaiksi, koska he pitävät niitä niin tyhminä, koska he ovat onnistuneet aivopesemään meidät tällä median sekä populaariviihteella näin tyhmiksi.

Mutta sen sijaan nämä Bilderberg-elitistit pelkäävät näitä ihmisryhmiä, joiden älyllinen kehitys on jo ylittänyt sen ns. vanginvartijatietoisuuden asteen ja heille siellä ollaan viime vuosina yritetty suunnitella kaiken maailman juonia, että minne ne lopulliset Saksan liittovaltion ajamat gulakit sitten perustetaan, kun niiden aika vielä joskus tulisi.

Lähde: Oikeamedia.com