http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, lokakuuta 21, 2020

Global resetin ensimmäinen kohde Kanada - Suunnitelma vuoti nettiin


The Global Reset on vuotanut nettiin ja Kanadassa sen olisi määrä alkaa ensimmäisenä.

Toisen aallon suunnitelma on siellä määrä aloittaa marraskuussa 2020.

Kanadan hallinto valmistautuu määräämän toisen ulkonaliikkumiskiellon joulukuun 2020 loppuun mennessä, joka kestäisi tammikuun 2021 alkuun asti.

Tuon jälkeen Kanadassa otettaisiin käyttöön työttömyysohjelman uudistus, jossa siirryttäisiin globaaliin perustulo-ohjelmaan, jonka käyttöön ottopäivä on suunniteltu 2021 ensimmäisellä vuosineljänneksellä.

Vuonna 2021 Kanadaan suunnitellaan tehostetut matkustusrajoitukset, jotka otettaisiin käyttöön siellä mukaan lukien maakuntien ja kaukolentojen välillä 2021 toisen vuosineljänneksen välillä. 

Tämä on sitä Uuden maailmanjärjestyksen mukaista matkustusrajoituspolitiikkaa.

EU-alueella nämä on määrä ottaa pienellä viiveellä myös käyttöön.



Armeija kaduille

Mutta sitten tulee tämä militaristinen operaatio osa, jossa sotilaat sijoitetaan kaduille suurkaupunkien pääteille sekä tietarkastuspisteisiin.

Että vieläkö tuossa vaiheessa luulette, että rynnäkkökivääreillä ja armeijan panssariajoneuvoilla lähdetään suojautumaan jotain virusta vastaan ? 

Mutta Kanadassa sitten lopulta terveysviranomaiset alkaisivat painostamaan ihmisiä ottamaan koronarokote, joka olisi sitten pääsylippu takaisin yhteiskuntaan.

Kanadassa useat parlamentin jäsenet kysyivät useaan otteeseen, että mitä tapahtuu niille ihmisille, jotka eivät suostu osallistumaan tuohon rokotusohjelmaan ja heille vastattiin lähinnä kertomalla, että velvollisuutemme oli varmistaa, että me tulemme laatimaan suunnitelman sen varmistamiseksi, ettei sitä koskaan tapahtuisi. Meille kerrottiin, että ihmisen etu on osallistua. Eli ns. piikille, vaikka terveys menisi.

Sitten Kanadan komitean jäsenet painostivat voimakkaasti saadakseen vastauksen heidän kysymyksiinsä, niin sitten heille vastattiin, että kieltäytyneet elävät ensin lukitusrajoitusten alaisuudessa pysyvästi, ja että lyhyessä ajassa, kun yhä useampi kansalainen Kanadassa siirtyisi velan anteeksiantamisohjelmaan, niin lopulta katsottaisiin, että nämä osallistumasta kieltäytyneet ovat yhteiskunnalle yleinen turvallisuusriski.

Siis kuvittele... RNA/koronarokotteesta kieltäytyvä on yhteiskunnalle turvallisuusriski

Vaikka hän joka sen koronarokotteen itseensä antaa pistää, niin hän siinä riskeeraa oma terveytensä.

Nämä rokotteista kieltäytyvät ihmiset sitten Kanadan hallitus siirtäisi erityislaitoksiin (sama asia kuin keskitysleirit... eräs kanadalainen ministeri jo puhui koronaleireistä).

Ja olleessaan vangittuna noillä koronaleireillä heille annettaisiin kaksi mahdollisuutta osallistua velan anteeksiantamisohjelmaan ja heidät vapautettaisiin lopullisesti, tai he pysyisivät edelleen näissä eristetyissä laitoksissa, vakavan kansanterveysriskin luokituksessa ja samalla heidän kaikki omaisuutensa varastettaisiin valtiolle.

Lopulta tämä keskustelu muuttui Kanadassa melkoisen kuumaksi puheenaiheeksi.

Loppujen lopuksi siellä viitattiin siihen, ettei Kanada ole ainoa maa, jolla on tämä suunnitelma mielessä, vaan tässä sopassa ja liemessä ovat nyt kaikki maailman valtiot samaan aikaan.

Eli kyllä tässä oli jo sen luokan juttua, että mielestäni täällä Suomessa tulee olemaan aika tuuliset paikat Suomen hallitukselle, jos nämä samat edellä mainitut keinot aiotaan ottaa vielä tässä maassa käyttöön. Sillä tuo edellä mainittu suunnitelma kuullostaa jo yksistään ihan puhtaan kansanmurhan suunnittelulta, johon tämä Suomen fasistinen eliitti syyllistyi jo silloin 1918. 

Mutta milloinkaan he eivät ole voineet sietää näitä vastahangoittelijoita, joilla on edes vähän munaa puolustaa itsemääräämisoikeutta yksilön sekä maamme osalta. 

Mutta minä tiedän sen jo nyt, että nämä Maa Planeetan herruutta tavoittelevat paskiaiset eivät ikinä onnistu siinä lopullisessa tavoitteessaan saada tämä koko planeetta tuon satanistisen maailmanjärjestyksensä alaisuuteen, sillä täällä on aina se riittävä määrä meitä, jotka tämän heidän sairaan suunnitelman estävät keinolla millä hyvänsä, koska totuuden valon liekki on sellainen, joka polttaa heidän silmät.

Sillä nämä saatanaa palvovat eksyneet lampaat eivät millään kestä sitä, että totuus virtaa edelleen ja ei pala tulessakaan.

Joten tämä NEW WORLD ORDER hanke kaatuu lopulta omaan mahdottomuuteensa, koska Uuden Kultaisen Aikakauden aikana ei enää mikään pahuus pääse ilmentymään täällä, koska valo pyyhkii ne mennessään.

Lähde: http://www.thepukki.fi/blog/post/kanadasta-alkaa-globaali-resetointi