http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, lokakuuta 16, 2020

Korona pelottelu perustuu täysin CIA, Mi5, Mi6 psykologisen mielen kidutuksen sekä hallinnan mekanismeihin


Tämä koronalla pelottelu perustuu lähes täysin Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:n, Iso-Britannian tiedustelupalvelu MI5:n, MI6:n MK ULTRA traumaperäisen mielenkidutuksen sekä hallinnan mekanismeihin.


Mielen ohjelmoinnin perusteet ovat sille mielen ohjelmoinnille tarvittava mielen trauma, jolla uhrin mieli voidaan ohjelmoida.

Rituaalinen hyväksikäyttö perustuu myös vahvasti tähän mielenohjelmointiin, joka tunnetaan nimellä monarch ohjelmointi, jossa uhri noudattaa jatkuvia käskyjä itsensä ulkopuolelta, eikä hänellä ole omaa tietoisuutta enää sen lomassa.

Kun tämä koronavirus hysteria on rakennettu valemediassa niin taitavasti, että tämä koronauutisointi toimii händlerinä (kontrolleri ja käskyjen antaja).


Tässä MK ULTRA:ssa ja monarch ohjelmoinnissa on yksi keskeisin asia, että uhreihin ohjelmoidaan sivupersonallisuusoire (multiple personality order /MPD), joka ohjelmoi uhreihin muiston, joka saa aikaan uhrin tietoisuudessa tämän tilan, että hänellä ei ole tietoisuutta enää tuon trauman syntymisen jälkeen ja se raukeaa vasta siinä vaiheessa, jos uhri onnistutaan ohjelmoimaan (Eng. deprogramming) siitä ulos.

Mutta tämä mielenohjelmointi on nykypäivänä niin laajaa, että myös poliitikot ovat ohjelmoitu ja ihmiset tuijottavat televisioita ja heitä ohjelmoidaan sieltä kautta.

Lapset ohjelmoidaan myös television kautta ja erityisesti lapsiin tämä monarch ohjelmointi tehoaa paljon voimakkaammin.

Disney erityisesti on haalinut nämä tulevaisuuden poptähdet leiriinsä ja vain tietystä syystä, koska Disneyllä on se tiedetty, että nämä tytöt on siellä traumatisoitu helposti, koska nämä Katy Perryt, Britney Spearsin jne. ovat joutuneet alaikäisenä jo vierailemaan näiden Jeffrey Epsteinin kaltaisten miesten saarella ja siellä käynti ei ole jäänyt pelkkään Twerkkaus esitykseen. 

Lähteet: https://breakthemkchain.org/torture-based-mind-control-programming-101/

 https://www.youtube.com/watch?v=Z9GlB0TPDp4

http://citeseerx.ist.psu.edu/viewdoc/download?doi=10.1.1.656.9508&rep=rep1&type=pdf

https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/breakingthechain/svali-Articles.htm

https://deprogramwiki.com/deprogramming/deprogramming-modalities-for-trauma-mind-control-survivors/