http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, lokakuuta 12, 2020

Koronavirus teatteria on suunniteltu kestävän 31. maaliskuuta 2025 saakka


Tämä viiden vuoden periodi huhu tästä koronavirushuijauksen kestämisestä on osoittautunut todeksi, kun se lukee ihan virallisissa papereissa maailmanpankin sivuilla (sivu 6).

Siellä näkyy myös tämän COVID-19 kusetuksen alkajaispäivä, joka oli 2. Huhtikuuta 2020 ja päättymispäivä 31. Huhtikuuta 2020

Kyseessä on ihan virallinen dokumentti, joka löytyy Maailmanpankin nettisivuilta.

Maailmanpankki nimittää tätä dokumenttia COVID-19 strategisen valmistautumis- ja vastuuohjelmaksi STRATEGIC PREPAREDNESS AND RESPONSE PROGRAM /SPRP (P173789)


Mitä tekemistä Maailmanpankilla on koronan kanssa

Moni tv-uutisiin uskova kansalainen ei voisi tänä päivänäkään käsittää sitä, että mitä tekemistä Maailmanpankilla on koronan kanssa.

No kun silloin toisen maailmansodan jälkeen luotiin tämä Maailmanpankki ja Kansainvälinen valuuttarahasto (IMF), jonka päämaja perustettiin Amerikan pääakupunki Washingtoniin. Mutta kattojärjestönä toimii kuitenkin Yhdistyneet kansakunnat.Että kun YK toimii Maailmanpankin kattojärjestönä, niin silloin luulisi jo alkaa hälytyskellot soimaan, että mitä ihmettä.

Pankkijärjestelmässä kuitenkin tämä Sveitsiin rekisteröity kansainvälinen järjestelypankki, eli BIS toimii ylimpänä juomanlaskijana, koska siellä lepää se suurimpien rikollisten raha.

BIS-Pankki on myös täysin suojeltu, koska sillä löytyy omat poliisivoimat ja sen kaikkien valtiollisten lakien yläpuolella. Joten se ei voi päätyä mihinkään rikosoikeudelliseen vastuuseen, kuten Eliitin esoteeriset symbolit blogi asiasta kertoo.


Miten yksityistä pankkia voi kiinnostaa yhtäkkiä koko maailman ihmisten terveys- ja hyvinvointi näin paljon ?

On silti äärimmäisen kummallista, että miten tällainen Maailmanpankki (IMF) on yhtäkkiä tänä vuonna 2020 näin pakkomielteisen kiinnostunut koko maailman ihmisten terveydestä, että ehkä jos kyse olisi aidosta huolesta, niin silloin näiden IMF-pankkiirien kannattaisi vaihtaa alaa ja kouluttautua vaikka lähihoitajiksi tai sairaanhoitajiksi.

Mutta silloin heidän palkka taas putoaisi niin paljon, ettei siinä enää pankkiiri tienisteille päästä, koska pankkialalla pyörii niin paljon rikollista rahaa, joka on pesty siellä mm. asekaupasta, aseiden salakuljetuksista, ihmiskaupasta, lapsien kidnappausista, huumekaupasta, sisäelinten salakuljetuksista jne. Tuo on niin likainen maailma, ettei sitä edes nämä valtaeliitin puudelit, eli rivitoimittajat uskalla puhua julkisuudessa tuosta pankkialan pimeästä puolesta.

Mutta ainoa asia mistä nämä Maailmanpankin johtoryhmäläiset ovat tässä koronahuijauksessa kiinnostuneita on se, että he yrittävät näiden seuraavan viiden vuoden syklillä tuohta tämän työtä tekevän keskiluokan ja ajaa nämä työttömäksi jääneet ihmiset ilman muita töitä ja tämä tuottaa sitä valtaeliitin ajamaa teollisuuden nollakasvua.

Tämä korona taas on pelkkä Maailmanpankin (IMF) käyttämä taikasana ja harhautuskeino, jolla muu maailma harhautetaan kiinnittämään huomio tähän olemattomaan kausiflunssan veroiseen olemattomaan koronavirukseen, jona aikana sitten seuraavan viiden vuoden sisällä nämä pankkiirit yrittävät viedä lähes kaikki entiset perusoikeudet pois, kun nyt on jo tullut turvavälit, kättelytavoista luovuttu, hengitysmaskit jne. 

Totalitaristinen aamunkoitto häämöttää, jos vielä tätä tahtia marssitaan eteenpäin tulevaisuuteen.
Lähde: THE WORLD BANK Report No: PCBASIC0219761