http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, lokakuuta 09, 2020

Iltalehdestä tuli huumorilehti

 

Kun luki viime tiistain (6.10.2020) Iltalehteä, niin voisi kuvitella että siitä on tullut huumorilehti.

Mutta ILTALEHTI selvästi olettaa lukijoidensa olevan lähes idiootin tasolla, jotka uskovat siihen, että koronaoireet leviävät oireettomilla, vaikka oireeton ihminen on terve.

Ainoastaan se oire jota nämä koronahuijausta johtavat pankkiirit ja valtatahot siellä Vaasassa nyt ajavat on näiden keskisuurien ja sitä pienempien yrittäjien konkurssit.

Mutta hallitus ei anna yrittäjille ensin konkurssi suositusta ja sitten konkurssipakkoa. Vaan tämä konkurssi tehdään näillä feikki koronatartunnoilla.


Ymmärrän kyllä nyt oikein hyvin, että miksi PAHKASIKA -lehti lopetettiin silloin aikanaan, kun sen tekijät huomasivat, että Helsingin Sanoma osakeyhtiö teki miltei yhtä suurta satiiria Iltapäivälehtiin ja Hesariin.

Nämä Iltapäivälehdet yrittävät edelleen uskotella suomalaisille, että tämä korona (COVID-19) olisi tällainen haamuflunssa, jonka oireita ei ole ollenkaan, mutta ne oireiden kantajat kantavat niitä oireettomina.

Jos joku tällaiseen asiaan uskoo, niin se lähentelee jo paranoidista psykoosia, jota tosin tälläkin hetkellä kansallisesti kärsii maailmalla aikasen monta ihmistä, jotka uskovat koronaan.

Mutta tuo koronanpelko on taas sellainen asia, ettei sitä tarvitse hoitaa pois, koska koronanpelko on eliitin ase ihmiskuntaa vastaan, jotta ihmiskunta pidettäisiin pelossa, jotteivat he kykenisi ajattelemaan omilla aivoillaan ja heräämään.

Mutta koronahuijaus on kuitenkin jo saavuttanut tämän massaheräämisen, että globalistivastapuolen peli alkaa pikku hiljaa olemaan pelattu ja GAME OVER.