http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, lokakuuta 06, 2020

Vuodetut sähköpostit paljastavat - Ei korona karanteeneja rikkaille alueille

 


Vuodetut sähköpostit paljastivat britanniassa, että nämä koronakaranteenit eivät koskisi lainkaan rikkaita asuinalueita.

Että eiköhän se jo tässä tullut nyt selväksi, että mikä tässä on pelin henki ollut alusta alkaen.

Eli köyhän ihmisväestön pakkokaranteenittaminen.


Rockefeller Foundation loi vuonna 2010 muistion, jossa oli vaihe nimeltä LOCK STEP, jolla tarkoitetaan tätä vuodesta 2010-2030 vuoden välistä aikaperiodia.

Tämän Rockefeller Foundationin LOCK STEP muistion sisältö on karua luettavaa, sillä siinä tuolloin vuonna 2010 Rockefeller Foundation ennusti, että n. 20 prosenttia maapallon väestöstä kuolisi johonkin tautiin ja aikaan saisi tappavan vaikutuksen mm. turismiin sekä talouteen, jonka lopuksi sitten läntisiä valtioita syytettäisiin näistä.

Ja Kiina tulisi julistamaan pakolliset karanteenit.

Sitten lopulta kansalaiset pakotettaisiin biometrisiin tunnisteisiin (biometrinen henkilötunnus).

No nyt kun tämä vuosi 2020 tuli, niin Rockefeller Foundation toi näiden muiden elitistien kanssa tämän korona pandemia nimisen operaation koko maailmaan ja tätä korona-propagandaa tungetaan joka tuutista ulos kaiken kellon ympäri ja eristyisesti valemediat hyökkäävät näitä viestintuojia vastaan, jotka uskaltavat kyseenalaistaa tämän koronan.


Tämä koko karanteeni ajattelu ja hangitysmaski juttu on täysin epänormaalia, koska oikea virus menee tuollaisen hengitysmaskin lävitse hyvin helposti.

Mutta ne hengitysmaskit ovatkin aivan toista tarkoitusta varten.

KIDUTUSTA

USA:n Guantanamon vankileirillä Kuuban kärjessä vangeilla on maskipakko ja maskit aiheuttavat siellä vangeilla kovalla helteellä mm. tajunnan tilan laskua sekä happitasojen laskutiloja jne.

EU:n Gestapo (Europol) varoittaa sivuillaan koronahuijareista. Mutta samalla Europol unohtaa ne kovimmat koronahuijarit, eli USA:n terveysviraston,  National institutes of Healthin, WHO:n, Bill Gatesin, Anthony Faucin jne.

Nämä huijarit saavat edelleen julistaa tuolla CNN:n tv-kameroidenkin edessä, kuinka nyt Donald Trumpilla oli muka korona ja kuinka Presidentti muka parantui siitä.

Sillä jos tätä valemedian uutisointia koronasta on seurannut tämän viimeisen vuoden ajan, niin tämä psyop toiminta lähentelee jo sellaista, että jokin vanhempi pelottelisi lastaan jokaikinen vuodenpäivä jollain saunatontulla, joka tulisi antamaan selkään, jos lapsi on tehnyt pahojaan.

No lapsihan uskoo kaiken mitä vanhemmat sanovat. 

Mutta tässä on se asian traagisin puoli tämän koronan suhteen se, että ne lukuisat aikuiset jotka tuohon korona uutispropagandaan uskovat ovat miltei lapsia älyltään ja mieleltään, koska heidän mielensä toimii melkein samalla tavalla kuin sen jonkun 5-vuotiaan pikku Petterin, jonka isä ja äiti ovat puhuneet hänelle joulupukista tai saunatontuista sekä menninkäisistä jne. 

Kaikki mitä pienelle lapselle sanoo, niin pienellä lapsella on vielä se luova mielikuvitus olemassa.

Mutta asian traagisin puoli on siinä, että tällaisen ihmisen kasvettua aikuiseksi tuo lapsenmieli usein tyrehtyy ja siihen tilalle jää uutispropagandaan liitetty pelokas mieli, jonka polttoaine on uutispropagandan pääelementti PELKO.

CIA on kehitellyt tätä psyop (psykologisen sodankäynnin ohjelmaansa) jo 1950-luvulta lähtien ja se on nykyään jo niin pitkällä, että myös Suomen valtakunnan verkon YLE, Helsingin-Sanomat ja aina tämä suomenruotsalaistenkin HBL kertoo eetteriin uutisia, joiden sisältö on manipuloitu CIA:lta. 

Ja mitenköhän tämä sitten on mahdollista, että jenkkien tiedustelupalvelu sekaantuu vieraiden valtioiden informaatiosotaan.


No CIA:lla on Suomessa lukuisia toimittajia, joita he lahjovat ja USA:ssa myös CIA:lla on lukuisia toimittajia, joista yksi mm. Anderson Cooper.

Joten jos uskot näitä CIA:n propagandaa toistelevia papukajoija, että he puhuvat totta, niin silloin olet mielesi ja totuuden harhateillä, koska silloin sallit näiden totuuden vääristeöijöiden kertoa sinulle muunellun totuuden.