http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, lokakuuta 09, 2020

Estonia dokumentin ohjaaja Henrik Evertsson sai Viron ja Ruotsin tiedustelupalvelut paniikin partaalle


Ruotsalainen dokumenttiohjaaja Henrik Evertsson sai totaalisen paniikin aikaiseksi Ruotsin ja Viron tiedustelupalveluissa, koska tuo hänen viisi osainen dokumenttielokuva paljastaa m/s Estonian turmassa niin monta asiaa, että nyt tämä Viron johtama uusi tutkinta saattaa taas muistuttaa enää pelkkää hutkintaa, kuten se oli sitä jo Saksalaisen toimittaja Jutta Rabben tutkimusryhmän hylylle pääsemisen aikoihin.


Evertsson kävi vuosi sitten Saksalaisen lipun alla olevan aluksen kanssa m/s Estonian hylyllä ja laskivat omin päin sukellusbotin Estonian hylylle. 

He havaitsivat lopulta sukellusbotin avulla yli neljä metriä pitkän reijän m/s Estonian kyljessä ja tutkimuksissa saatiin lopulta selville, että osumalla oli yli 600 tonnin voimakkuus. Joten silloin se viittaa jo rähähteisiin.


Eräs m/s Estonian uppoamisesta selvinnyt matkustaja Carl Eric Reintamm (kuvassa) oli ensimmäisiä, jotka ehtivät pelastuskannelle ja hän kertoi nähneensä valkoisen objektin vedessä Estonia aluksen kyljen vieressä mystisen esineen.

Mutta hänen todistuslausuntonsa ei kelvannut edes m/s Estonian turmaa selvittäneelle tutkimuskomissiolle 90-luvulla.

Ei varmaan, koska Reintamm näki jotain mitä Ruotsin ja Viron tiedustelupalvelut ja puolustusministeriöt sekä Britannian tiedustelupalvelu MI6 pelkäävät, että tulee julki.


Tämä suuri yli 4 m kokoisen reijän löytyminen oli m/s Estonian omiaisille suuri järkytys.


Mitä seuraavaksi tapahtuu ?

Monet voisivat nyt ajatella, että m/s Estonian hylky käydään virallisesti nyt tutkimassa perinpohjin ja päitä laitetaan vadille.

Mutta se jo nähtiin, että mitä tehtiin sille saksalaiselle tutkivalle toimittaja Jutta Rabbelle, kun hänen ja tämän erään amerikkalaisen miljonäärin yksityinen sukellusporukka havaitsi myös sen räjähteen menevän reijän siellä m/s Estonian kyljessä.

No mitä siitä seurasi ? 

Siitä seurasi äärimmäisen julma ja voimakas mustamaalauskampanja, jossa Jutta Rabben maine lokattiin niin paljon kuin vain pystyttiin ja hänen koko tutkimusryhmänsä todisteaineistot väitettiin olemattomiksi, etteivät ne todistaisi yhtään mitään.

Joten kun tässä on Ruotsin ja Viron tiedustelupalvelut sekä puolustusministeriöt sekä Siboi-Britannian tiedustelupalvelu MI6 jo korviaan myöten kusessa, koska tämä Evertssonin dokumenttielokuvassa yksi lähde oli ex MI6:lle työskennellyt mies, joka elää tälläkin hetkellä ilman passia Uudessa-Seelannissa. Hän nämä tiedot vuoti eteenpäin m/s Estoniasta, koska hän oli tuossa salakuljetusoperaatiossa itse silloin mukana ja osallisena.

Tässä Evertssonion dokumenttielokuvassa jututetaan myös yhtä Ruotsalaista naista, joka näki ennen Estonian turmaa edeltävän lastauksen, kun tulliviranomaiset eristivät autokannen edustan siksi ajaksi, kun sinne lastattiin kolme sotilasajoneuvoa, joista yksi oli peitelty jollain. Joten ilmeisesti siinä matkasivat nämä Venäjän armeijan Neuvostoliiton aikaiset ballistiset ohjukset, jotka MI6 halusi salakuljettaa Ruotsin ja Viron tiedustelupalvelun salaisella yhteistyöllä Ruotsin puolelle.

Ruotsin ent. pääministeri Stefan Löfven valehteli 90-luvulla kaiken ajan m/s Estoniasta ja vastasi häntä valehtelusta syyttäneelle silloiselle Estonia-tutkinnan johtaja Margus Kurmille, ettei Ruotsi valehtele Estoniasta.


Yksi hyvin omituinen piirre tässä m/s Estonian tapauksessa on vielä sekin, että miksi vielä Iso-Britannia oli yksi näistä m/s Estonian hautarauhasopimuksen allekirjoittaneista maista.

No se oli yksi näistä maista tietenkin sen takia, koska MI6 tiedustelupalvelu oli se toimeksiantaja, joka halusi tutkia näitä Neuvostoliiton ajan Venäjän armeijan ballistisia ohjuksia ja sai operoitua ne salakuljetettaviksi Tallinnasta Tukholmaan tuolloin.

Kunnes tämä m/s Estonia aluksen Estline varustamo vastaanotti ensin yhden ulkomailta tulleen uhkauksen ja jälkimmäinen uhkaus "Me tiedämme, että salakuljetatte aselasteja Tallinnan ja Tukholman välillä laivayhtiöllänne, lopettakaa jo ajoissa tai muuten". 

Tässä dokumenttielokuvassa selviää, että jälkimmäinen uhkaviesti kohdistettiin Iso-Britannian tiedustelupalvelu MI6:lle ja Venäjän armeijalla on sellainen sääntö, että aina silloin kun Venäjän armeijan sotamateriaalia kulkeutuu missä tahansa päin vieraille valtioille, niin lasti täytyy tuhota ja mitä ilmeisimmin m/s Estonian kohdalla tämä 852 ruumista siinä ohessa oli vain pieni sivuseikka, joka luonnollisesti sai varmasti Ruotsin ja Venäjän valtion välit tulehtumaan.

Onhan näillä mailla pitkä historia keskinäisistä sodista ja menettihän Ruotsi mm. Ahvenanmaan Suomen sodassa 1800-luvun alussa ja tästä on Ruotsin eliitti edelleen hyvin katkera.


Lokataanko dokumentin ohjaaja Evertssonin maine ja uskottavuus seuraavaksi ? 

Voisi kuitenkin olettaa, että näillä sotilastiedustelu tahoilla, jotka olivat m/s Estonian aselasti salakuljetusten takana on nyt kova tarve saada julistettua vielä tämä dokumenttiohjaaja Evertsson huijariksi ja yrittää saada hänen maineensa sekä uskottavuutensa pilattua keinolla millä hyvänsä, kuten he onnistuivat tekemään sille saksalaiselle tutkivalle toimittajalle Jutta Rabbelle 90-luvun lopulla. 

Joten ilmankos nyt Viron, Suomen ja Ruotsin onnettomuustutkintaviranomaiset käynnistävät alustavan tutkinnan Estonia-dokumentissa esitettyjen uusien tietojen perusteella.

Mutta tässäkään ei oikeestaan tarvitsisi olla mikään selvännäkijä tai ennustaja nähdäkseen lopputulosta, mutta koska olen sekä selvännäkijä ja näen myös tuleviin aikalinjoihin, niin voin tässä jo nyt kertoa, että mitä tuo Viron, Ruotsin ja Suomen hutkintaryhmä tulee muutaman kuukauden päästä meille kertomaan.

No heitä painostaa noiden hutkintojen aikana sellainen taho kuin britannian tiedustelupalvelu MI6 sekä Ruotsin puolustusministeriö sekä Viron puolustusministeriö.


He painostavat tätä hutkintaryhmää kertomaan julkisuuteen, että mitään reikää ei löydykkään sen laivan kyljestä, vaikka tuossa Evertssonin dokumenttielokuvassa aivan selvästi näkyy, kuinka miehen itsensä työryhmän operoima sukellusbotti havaitsee sen yli 4 metrin kokoisen reijän siellä m/s Estonian kyljessä.

Joten kun tämän Viron, Ruotsin ja Suomen yhteisen m/s Estonian turmaa tutkivan vale-hutkintaryhmän tieto tulee julkisuuteen, niin sen jälkeen alkaa tämän dokumenttielokuvaohjaaja Henrik Evertssonin mustamaalauskampanja ja häntähän jo nyt uhkaillaan jopa 2 vuoden vankilatuomiolla, koska hänen katsottiin rikkoneen m/s Estonian hautarauhaa.

Mutta tämä kaikki on vain merkki siitä, että miten tyhminä nämä mediaa operoivat vaikutusvaltaiset tahot meitä uutisiin uskovia ihmisiä oikein pitävät. Sillä kyllä nämä tahot tietävät sen, että miten keskivertoihmisen muistikin on hyvin lyhyt ja he tietävät juuri tuon, että miten väärällä tiedolla voidaan muokata miljoonien ja aina miljardien ihmisten uskomusmaailmaa ja tätähän se ns. poliittinen korrektius aina on, että on olemassa joku mielipide, josta on oltavat aina samaa mieltä.

Minun mielestä Viron sekä Ruotsin sekä Iso-Britannian tiedustelupalvelut sekä Viron ja Ruotsin puolustusministeriöiden olisi jo aika kertoa totuus tästä m/s Estoniasta sekä antaa julkinen anteeksipyyntö, jotta tämä salailu saataisiin loppumaan. 

Sillä on tuo äärimmäisen törkeää valehtelua ollut eteenkin Ruotsin puolustusministeriöltä sekä Ruotsin hallinnolta kautta vuosien.

Sekin on ollut äärimmäisen julmaa, jos tuon upotuksen takana oli Venäjän tiedustelupalvelu, että se mielummin murhasi 852 Viron ja Ruotsin kansalaista siinä samalla, että sai jonkun oman armeijansa lastin pelastettua.

Tosiaan tuossa Evertssonin dokumenttielokuvassa selviää sekin, että sinne m/s Estonian hylkyyn mentiin omin luvin heti vain n. 4 vuorokautta myöhemmin ja ilmeisesti silloin se keulavisiiri käytiin irroittamassa pois hitsauslaitteilla ja sieltä sisältä käytiin ilmeisesti hakemassa se Venäjän armeijalle kuuluva Neuvostoliiton aikainen ballististen ohjusten lasti pois. Että se ei enää siellä m/s Estonian hylyssä ole.

Tämä ruotsalaisen Henrik Evertssonin ohjaama dokumenttielokuva m/s Estoniasta löytyy mm. dplaysta

Lähteet: HS

IS