http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, lokakuuta 16, 2020

Saksan viranomaiset sekosivat totaalisesti: Koulujen lämmitys poistettava koronan takia


Äsken somessa levisi silmiin tällainen uutinen, jossa luki että Saksassa viranomaiset vaativat jo koulujen lämmitysjärjestelmää suljettavaksi koronan takia. Niin luulin ensin, että tuo juttu oli peräisin joltain huumorisivustolta, mutta näin ei ole, koska se löytyi aina saksalaisen BILD-lehden sivulta. 

Että kyllä ne Saksan viranomaiset sekosivat nyt lopullisesti. Sillä nyt Saksassa viranomaiset ehdottavat, että peruskoulujen lämmitys täytyisi poistaa ja lapset pidettävä luokassa ilman lämmitystä, koska korona voi tarttua lämpimässä luokassa. Eli Saksan koulujen lämmitysjärjestelmä kylmetetään tulevina kuukausina ja saksalaiset lapset pistetään hytisemään luokkahuonessa talvivaatteissa ja villapaidoissaan sekä huovissa.

Minun puolesta sen korona huijausta rahoittavan Sveitsin BIS-pankin konttorin voisi syväjäädyttää vaikka samantien. Loppuisi tämä psyykkisen terrorin näytelmä nopeasti sen jälkeen. Mutta tunnetusti näiden kyseisten pankkien pankkiirit ovat syväjäädyttäneet omatuntonsa, koska eihän psykopaateilta sellaista löydy lainkaan. Joten ei he tunne sääliä näitä Saksan koululaisia kohtaan, jos heitä siellä kohta aletaan altistamaan luokkahuoneissa kylmyydelle.

Mutta ne joilla on vielä vähänään sitä tunnettua järjellistä aivokapasiteettia jäljellä, niin tietää kyllä että juurikin kylmälle ilmalle altistaminen heikentää kehon immuniteettia ja sitähän nämä korona huijauksen takana olevat paskiaiset tässä Saksassa ajavatkin.

Saas nähdä, että tuleeko Saksasta tuo sama ohjeistus kohta Suomen opetusministeriölle. Koska tämän maan viranomaisten älykkyys kyllä tunnetaan, joka on suoraan täältä Suomi hölmölästä kotoisin ja peräisin, kun virkamiesten älykkyysosamäärä ei yllä yli sadan sitten ei millään, puhumattakaan sitten sen muun junttikansan älykkyysosamääristä.

Junttikulttuurikin on se, joka on ollut tämän Suomessa poliittista ja taloudellista valtaa pitävän valtaeliitin ase kansaamme vastaan. Siksi mm. tämä Suomen viihdeteollisuus on täynnä näitä junttikulttuuria buustaavia narsistiräppäreitä ja muita viihdejulkkiksia, joiden todellinen lahjakkuus on melkein vain käydä salilla kasvattamassa Tiina Jylhän klinikalla botoksoituja pakaralihaksia. Se kertoo kaiken olennaisen tästä maamme viihdeteollisuuden surkeudesta. 

Mutta jos tämä Suomen nykyinen opetus- ja kulttuuriministeri Annika Saarikko sanoisi muutaman viikon päästä, että Suomen koulujen lämmitysjärjestelmä täytyisi sammuttaa, niin siinä vaiheessa kyllä varmasti monien suomalaisten lasten vanhempien mitta täyttyy näistä täysin psykopaattisen mielipuolisista koronatoimista, joilla ei ole järjen kanssa enää mitään tekemistä.

Nythän Suomen kunnille tulee tilanne, että elokuvateatterit, teatterit, uimahallit saunoineen, liikuntahallit, kuntosalit sekä kirjastot saattavat kohta mennä kiinni ja pysyä kiinni 30.06.2021 asti.

Kyllä siitä nämä korona alistustoimia ajavat elitistit kiihottuvat jo nyt, kun kysymys on pelkästä pienestä poikkeuslain toisesta käyttöönotosta, joka veisi suomalaisten loputkin perusoikeudet pois, jonka jälkeen myös Suomeen tulisi voimaan ulkonaliikkumiskiellot ja ihmiset saisivat vaan sen jälkeen liikkua kotinsa ulkopuolelle vain kaupasta. 


Tästähän Suomen nykyinen oikeusministeri Ánna-Maja Henriksson puhui muutama päivä sitten.

Mutta tämä valtaeliitti kiihottuu tästä fasismin ja totaalitaarisen tyrannian määrästä, joka heillä on nyt käsissään.

He saivat jo melkein kuin orgasmin siitä viime keväisestä uudenmaan sulkemisesta, sillä tällainen virkamiesmaailmassa hyvin paljon valtaa käyttävä psykopaatti nauttii tästä valtaväestön pelottelusta sekä koronapelolla alistamisesta. Onhan tämä mekanismi kuin suora kopio evankelisluterilaisen kirkon helvetillä pelottelusta, mutta nyt tuon helvetin tilalle on tullut uusi sana KORONA. Mutta käyttötarkoitus on sama kuin mitä HELVETTI sanalla kirkko ajoi takaa satoja vuosia sitten.

Lähde: BILD