http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, lokakuuta 21, 2020

Työministeri Haatainen: Irtisanottujen kannattaa nyt kehittää itseään

 

Työministeri Tuula Haatainen kehoittaa irtisanoittuja kehittämään itseään, vaikka Suomen työttömyysluvut ovat nousseet vuodentakaisesta noin 47 000.

Mutta samalla Haatainen uskoo kuitenkin, että Suomen hallituksen tytöllisyystavoite on yhä saavutettavissa.

Vakoillaas sitten valtioneuoston sivuilta, että mikäs se työllisyystavoite oli ? 

Että Suomeen syntyisi laskennallisesti noin 60 000 henkilöllä kasvua työllisyyteen vuoteen 2023 mennessä ja tämä perustuu vielä valtionvarainministeriön vuonna 2019 tekemään ennusteeseen.


Työttömyys kuitenkin nousi jo heinäkuussa vuoden takaisesta 47 000 vuoden takaisesta.

Eli työttömyys on noussut kuin pullataikina.

Mutta täytyy kyllä ihmetellä, että mitä noi ministerit oikein vetää, kun ne voivat pokerilla väittää, että työllisyystilanne on yhä saavutettavissa.


Sillä realistinen tilanne tuon työllisyyden kannalta on melkein se, että jossain esim. jalkapallo-ottelussa on enää se viimeinen lisäaika käynnissä 90+ ja taululla numerot 5-0 ja päävalmentaja sanoo lehdistölle sekä joukkueelle tuossa kohtaa, että voitto on yhä saavutettavissa.

Mutta millähän hypnologilla nämä Suomen työministeri oikein käyvät, vai määrätäänkö heille jotain ihmismieleen tehoavaa placebolääkettä, joilla heidät saadaan uskomaan Suomen täystyöllisyyteen ? 


Kun hypnoosilla tuollaiseen uskominen kyllä voidaan hyvin helposti selittää, koska siihen tarvitsee vain yksinkertaisesti ohjelmoida ihmismieleen sinne kohdistettu suggestio ja joku ministeri tai poliitikko on erinomainen kohde sellaiselle mielen manipuloinnille. 

Mutta se mitä teille ei Mediapooli halua kertoa on se, että valtamedian uutisissa sitä hypnoosia syötetään jokaisen uutislukijan ihmismieleen kaiken aikaa, sekä sitä tulee roima annos myös television viihde ohjelmissa.

Että se vallan ns. näkymätön käsi näkyy ihan tuollakin sektorilla, jonka valtakeinot ovat hyvin vaikutusvaltaisesti sen valemedian Mediapoolin käsissä täällä Suomessa.

Mutta se suggestio ja mieleen kohdistettu hypnoosi toimii vasta siinä vaiheessa, kun mielen ohjelmoinnille altistettu kohdehenkilö saavuttaa mielessään sen tilan, jolloin hänen kaksoispersoonansa saadaan luotua ja tähän myös tämä Mk-Ultra ohjelmointi (mm. MONARCH BETA ohjelma) perustuu, jota on hyvin paljon länsimaalaisessa populaariviihteessä. 






Mutta tämä televisio-orjuus on onneksi joka päivä vähenemässä päin ja mitä useammat ihmiset vaihtavat television internettiin, niin tämän idiootismia levittävän laatikon käyttö kotitalouksissa vähenee.


TV-tuotantoyhtiöt käyvät tälläkin hetkellä viimeisintä väsytystaisteluaan internettiä vastaan, koska monet kuuluisat Youtubettajat uhkaavat jo näiden monien surkeiden tv-viihdeohjelmien katsojalukuja.

Joten sitten näihin typeriin tv-ohjelmiin joudutaan kosiskelemaan näitä Youtubettajia juontajiksi tai vieraileviksi pelleiksi heilumaan muutaman 20 sekuntia tv-ruudussa, jotta näiden huonojen tv-ohjelmien katsojaluvut saataisiin edes keinolla millä hyvänsä ylös.

Mutta sitten tuli tämä toinen kapistus, joka orjuutti koko ihmiskunnan ja se on älypuhelin.

Joiden käyttäjiltä on usein äly kateissa, joten silloin tämä itse sana älypuhelin kertoo jo paljon sen käyttäjästään.