http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, lokakuuta 14, 2020

Eliitti saa edelleen juhlia ilman kokoontumisrajoituksia, mutta ei koske sinua

 

Helsingin uudenmaan sairaanhoitopiirin (HUS) mukaan nyt yli 20 ihmisen yksityistilaisuuksia ei pitäisi järjestää. 

Mutta yksityisten elokuvatuotantoyhtiöiden järjestämä Jussi-gaala järjestetään tänään ja tuo n. 360 ihmistä yhteen.

Siellä varmasti vessajonot pitenevät illan aikana, kun kokaiininkäyttäjät pakkautuvat vessojen oville jonoiksi asti. Mutta tätäpä ette näe televisioissa.

Mutta tämä yksityistilaisuuksiin kohdistunut kokoontumisrajoitus on sellainen, ettei se koske lainkaan viihdeteollisuuden eliittiä.

Vain kansalaiset on tarkoitus tällä polkea kyykkyyn ja heiltä olisi sitten tulevaisuudessa miltei kaikki perinteinen hauskanpito kielletty osa uutta normaalia, kun esim. laulaminen, tanssiminen tultaisiin vielä seuraavan 10 vuoden sisällä kieltämään osana uutta normaalia ja nämä tämän Uuden Maailmanjärjestyksen ja Uuden Normaalin suunnitelman takana oleva eliitti pitää perusihmistä lähes idiootin tasolla, joten he ovat niin tyhmiä ihmisiä, etteivät he jopa näe kun diktatuuri rakennetaan näiden seuraavien vuosien aikana, koska heidät harhautetaan milloin milläkin narratiivilla. Tällä hetkellä tuo feikkinarratiivi on KORONA.

Mutta jos viihdeteollisuus tuhotaan nyt osana uutta normaalia, niin silloinhan tasapuolisuuden nimissä myös tämä Helsingin, Pasilassa sijaitseva tv-tornihan täytyisi myös sulkea.


Sekä myös lakkauttaa nämä musiikkijättien monikansalliset levy-yhtiöt ja poistaa kaikki kaupallisen musiikin radiokanavat.

Mutta mitään näistä ei tulla tekemään, koska muuten kansalaiset heräisivät tuosta valveunesta, joiden ylläpitämiseen nämä edellämainitut viihdeteollisuuden myrkyttimet ovat todellisuudessa olemassa.

Kun radioista ja televisioista on edelleen pakko syöttää näitä uutisia, jotka hypnotisoiden aivopesevät heidän kuuntelijat ja katsojat sekä pitävät heidän valveunessa nukkuvan mielen valveunessa. 


Tuo on sama asia kuin mieleen syöttämä hypnoositila. 

Maailman talousfoorumi (World Economic Forum, WEF) kokoontui salaisesti tämän vuoden tammikuussa ja siellä käytiin salaisia keskusteluja tästä seuraavasta viiden vuoden syklistä miten maailma uudistetaan kohti Uutta Normaalia (Uusi Maailmanjärjestys).

Jos joku hakkeri onnistuisi nyt murtautumaan Sveitsin Talousfoorumin nettisivuille, niin sieltä löytyisi nämä tarkemmat suunnitelmat näistä A.I. Keinoälyynkin liittyvistä suunnitelmista koko ihmiskunnan alistamiseksi ja orjuuttamiseksi.

Mutta tuossa kuvassa vähän osviittaa siitä, että mitä siellä Sveitsissä oikein tämän vuoden tammikuussa keskusteltiin.

Yksi keskustelunaihe oli A.I. (keinoäly) ja COVID-19. Arvatenkin ne liittyvät yhteen, koska siinä koronarokotteessa on jo se mikrosiru, jolla näiden ihmisten mielet sitten olisi tarkoitus kaapata keinoälyn valtaan.

Talousfoorumin aiheina olivat myös siellä: 

- Globaalit riskit

- Oikeus ja lainsäädäntö

- Globaali hallinto

- Geopolitiikka

- Taide ja kulttuurin tuhontasuunnitelma

- Ihmisoikeuksien polkemis aikataulu

- Mielenterveys lakien muuttaminen

- Digitaalinen identiteetti

- Instrastruktuuri

- COVID19 huijauksen narratiivin toteuttaminen ja aikataulutus

- The Great Reset

- Internet hallinto

- Kansainvälinen turvallisuus

- Arvot

- Innovaatiot

- Data tiede

 - Tietotekniikan tulevaisuus

jne. jne.