http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, lokakuuta 06, 2020

Flow-festivaali sai veronmaksajilta 780 000 euroa, eikä Flow tapahtumaakaan tarvinnut niillä järjestää tänä vuonna


Opetus- ja kulttuuriministeriö kävi veronmaksajien rahakirstulla ja jakoi kulttuuritapahtumien järjestäjille veronmaksajien rahaa yli 7 miljoona euroa.

Savonlinnan oopperajuhlien kannatysyhdistys ry sai myös 780 000 euroa, eikä sielläkään yhdenkään oopperasopraanon tarvinnut kiekua tuon rahan eteen, tai yhdenkään baritonin avata suutaan. Joten melkoinen kate oli tuossa summassa oopperankin osalta.

Sehän on kuin laiva, jota ei tarvitse lastata, mutta matkustajiakaan ei ole, mutta rahaa vain tippuu varustamolle ovista ja ikkunoista. 

Mutta sellainen tämä valtio niminen rikollisjärjestö on ollut, että siellä lapataan veronmaksajille kuuluvaa rahaa näiden suurempien rosvojen taskuun ja sehän mitä lehdistö ei uskalla kertoa on se, että nämä keskisuurta isommat yrittäjät suomessa, jotka myös näitä valtion tukimiljoonia saavat ovat myös tehneet tilinsä myös huumekaupalla, jossa Suomen osalta toimii kolme Suomen rikkainta sukuhaaraa sen huumebisneksen huipulla. Mutta siinä alamaailmassa ja huumerikollisuudessa taas on todella tarkka seula ja arvojärjestelmä, että jos joku menee pieleen ja syntyy joku katiskavyyhti, niin silloin vain kilpimies menee istumaan.


Seinäjoen tangomarkkinat oy sai 100 000 euroa.

Sehän oli varmasti aika pikkuraha verrattuna siihen, että minkälaiset kestityskustannukset siellä olisi ollut tämän Seinäjoen tangomarkkinat oy:n kestityksiin, johon vuosittain kuuluvat myös monien poliitikkojen kestitys noiden festivaalien lomassa.

Finnish Metal Events Oy (Tuska festivaalin pääjärjestäjä) sai 180 000 euroa ja yhtään pitkätukkaa ei tarvinnut kutsua Suomeen. Melkoista...


Flow-festivaali sai kuitenkin jättipotin 780 000 euroa, eikä sitä vastaan tarvinnut edes Flow-festivaalia järjestää tänä vuonna. Joten Flow festivaali Oy puhalsi veronmaksajien rahoja 780 000 euroa ja kävi melkoinen flow tämän voittoa tavoittelevan osakeyrityksen liikevaihtoon.

Sen sijaan Flow-festivaalin lukuisat suomalaiset taiteilijat menevät sinne esiintymään pullonkeräyksen kokoisilla ansioilla. Että jos menet joku viikonloppu Pihlajasaareen (Helsingin lähellä oleva saari) keräämään pulloja, niin voit saada jopa yli 30 euroa per kerta.

Flow-festivaalilla monet suomalaiset esiintyjät ovat tyytyneet tuollaisiin palkkioihin.
Tämän Flow-festivaalin toimitusjohtajan Suvi Pauliina Kallion pääomatulot vuonna 2018 olivat peräti 2,04 miljoona euroa (lähde: https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006295604.html).

Onhan se suuri rahasampo, kun tällaista suurtapahtumaa tuotetaan ilmaistyöllä ja kääritään ilmaisen työn kustannuksella näiden ilmaistyön tekijöiden selkänahasta miljoona tulot toimarille sekä muille Flow Festivaalit oy:n hallitukselle.


Kuvassa näkynyt taiteilija Jenna Jauhiainen oli innoissaan muutama vuosi sitten päästessään Flow-festivaaleille mukaan. Mutta alkoi sitten laskeskelemaan tuota viiden hengen työryhmälle luvattua 200 euron keikkapalkkiota suhteessa tuohon itse 300-400 tuntia vaativaan työhön.

Flow festivaalin liikevaihto oli vuonna 2018 noin 8,5 miljoonaa euroa, josta liikevoittoa syntyi 1,2 miljoonaa euroa.

Flow-festivaaleille rekrytoidaan joka vuosi (mutta ei tänä vuonna) iso joukko vapaaehtoistyöntekijöitä, jotka työskentelevät alueella ilman palkkaa.Jos maksat lipun Flow-festivaaleille, niin silloin tuet ihmiskauppaa


Fakta kuitenkin on, että jos maksat tuon ylihintaisen lipun Flow-festivaaleille, niin silloin tuet sillä tätä Flow festivaalit oy:n harjoittamaa suomalaista ihmiskauppaa, jossa käytetään taloudellisesti hyväksi tuhansia suomalaisia ihmisiä sekä taiteilijoita.

Tämän ihmiskaupan taustalla ei ole mitään muuta kuin ahneus. Sillä kyllä tuolla Flow festivaalit Oy:llä olisi varaa maksaa näille taiteilijoilleen sen 200 euron könttäsumman sijasta vaikka tuhansia euroja, mutta kun taiteilijat pelkäävät, että jos he alkavat valittamaan liian pienistä palkkioista, että silloin he joutuvat festivaalijärjestäjän huonoon valoon.

Ihmiskauppa on kuitenkin sellainen asia, joka naamioituu usein tällaisissa ulkoilmafestivaaleissa sen muun hälinän alle ja näitä ihmiskauppaa harjoittavia festivaaleja on myös muitakin Suomessa, joista nyt Flow-festivaalit oy:n veronmaksajien rahojen hillotolppa näytti suurinta tolppaa tänä vuonna, eikä edes festivaalia tarvinnut järjestää ollenkaan.

Jos nyt katsottaaisiin demokratian keinoilla, että kuka ministeri tästäkin ihmiskauppaa harjoittavien festivaalijärjestäjien lahjomisesta on vastuussa, niin hän on Tiede-ja kulttuuriministeri Annika Saarikko, jonka tässä tulisi nyt erota ja ottaa vastuu tästä veronmaksajien rahojen törkeästä vallan väärinkäytöstä jakamalla sitä vastikkeettomasti näille tapahtumajärjestäjä huijareille, koska mitään festivaaliakaan ei tänä vuonna järjestetty sinne Flow-tapahtumaan.

Tämä 7 miljoonan euron rahojen jako ei ollut minkään kulttuuritapahtumien turvaamisen vuoksi tehty toimenpide, vaan kyse oli puhtaasta korruptiosta.

Jokainen teistä voi myös antaa palautetta suoraan kulttuuriministeri Saarikolle ja Saarikon tavoittaa hänen työsähköpostiosoitteesta annika.saarikko@eduskunta.fi

Olisi myöskin vähintääkin kansalaisvelvollisuus tehdä poliisille tästä Flow festivaalit oy:lle jaetusta 780 000 euron tukisummasta, että oliko se laillinen toimenpide, koska mitään festivaalia ei sitä tukisummaa vastaan järjestetty ? 

Että saako Suomen lain mukaan Suomen tiede- ja kulttuuriministeriö jakaa vastikkeetonta rahaa miljoonien eurojen edestä tapahtumajärjestäjille, jotka eivät kuitenkaan sinä kyseisenä vuonna järjestä yhtä ainuttakaan tapahtumaa ? 

Vähän kuin pankkirosvolle alettaisiin jakamaan stipendejä valtiolta tulevia keikkoja varten.

Wikipedian mukaan Flow on erään psykologin mukaan tila, jossa ihmisen tietoisuuteen saapuva informaatio on tasapainossa minän tavoitteiden kanssa.

Flow-kokemuksessa ihminen paneutuu koko kapasiteetillaan keskittyneesti tavoitteelliseen toimintaan sulkien kaiken muun tietoisuudestaan.

Flow-festivaalit taas näyttäisi olevan eräiden yksityisen osakeyrityksen taitavasti toteutettu huijaus, jossa veronmaksajien rahat taiotaan joka vuosi näiden kyseisen Oy:n hallituksen jäsenten taskuihin ja muu tilikauden voitto tehdään ilmaistyöllä, eli ihmiskaupalla. 

Toki ne muutamat nimiartistit, jotka tulevat sinne Flow-festivaaleille ulkomailta, niin heille ei tapahtumajärjestäjä kehtaa sanoa, että se on nyt tänä vuonna sellainen homma, että limusiini kyytejä ei järjestetä ja majoituskin on järjestettävä teltoilla itse hanasaaren hiilivoimalan takana ja koko bändi ja tuotantoryhmä saa vain 200,00 euroa koko 2 tunnin showsta. 

Mutta tämä ilmaistyöllä rikastunut festivaali myy nyt 195 euron lippujaan ensi vuoden Flow-tapahtumaan, josta myöskään ei ole mitän takeita, että järjestetäänkö sitäkään, koska tämä koronahuijaus saattaa jatkua vielä silloinkin ja tämä korona tekosyy saattaa edelleen olla jokaisen ulkoilmatapahtuman perumisen pääsyy, vaikka mitään virusta ei silloinkaan leviä missään. 

Lähde: ILTALEHTI

 YLE