http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, lokakuuta 08, 2020

Nyt suljetaan kaupunki kerrallaan ja kaikki tapatuu ennalta suunnitellusti


Jos tätä korona hömpötystä on seurannut mediasta, niin ensin suljettiin Mikkeli.


Nyt oli vuorossa Vaasa.


Mutta nämä Suomen THL ja muut vastaavat terveysviranomaiset eivät kerro sitä, että tämä kaupunkien sulkeminen koronatoimina on tehty täysin organisoidusti ja ennalta suunnitellusti.

Joten miten joku tartuntaketju voisi oireettomien ihmisten keskuudessa levitä aina sinne, jonne se tartuntaketju ja kaupungin sulkeminen on jo etukäteen päätetty ? 

No ei se voikkaan... Ja tässähän se salaisuus tuli, että mikään tartuntaketju ei ole Vaasassakaan nyt levinnyt, koska ihmiset kantoivat sitä "oireettomina".

Oireeton ihminen on oireeton ja hän on siis terve.

Joten miten oireeton ihminen voisi olla koronaan sairastunut ? 

Mutta mitään koronavirusta ei ole, koska tämä koko homma perustuu täydelle valheelle ja kusetukselle, jonka tarkoituksena on saada pelottelulla ja joukkohysterialla talousjärjestelmä ajettua tuhoon, jotta nämä monikansallisten yhtiöiden viholliset, eli pienyrittäjät saataisiin tämän varjolla ajettua ahdinkoon, kuten nyt ollaan nähty.

Vaasasta saatiin tällä pelottelulla ja joukkohysterialla tehtyä nyt täysi aavekaupunki.

Mutta Vaasan sairaala on edelleen tyhjänä tehohoitopotilaista. Miten voi ärhäkkä virus levitä, vaikka se ei oikeasti ole edes ärhäkkä. Tehohoitoon joutuvien määrä on kuitenkin vähentynyt, kuten THL:n johto sen myös sanoi eilen.

On aivan mielipuolista, että tällainen kausiflunssan kaltainen asia on nyt laittanut koko maailman seis.

Mutta näinhän siellä Davosin talousfoorumissa 2020 tammikuussa jo suunniteltiin.

Näin myös suunniteltiin vuosi sitten 2019 New Yorkissa The Event 201 tapahtumassa, jossa tämä feikkipandemian suunniteltiin yhdessä median edustajien ja maailman johtavien viranomaisten kanssa.

Mutta täytyy muistuttaa, että tämä holhous kyllä loppuu, jos me yhdistämme voimamme ja liittoudumme näitä korona holhoajia vastaan.

Siinä on vaan monen ihmisen tiellä pelko, joka estää monia ihmisiä nyt käyttämästä sitä maalaisjärkeään.


Istuvat kansanedustajat sekä ministerit on nyt selvästi uhkailtu käyttämään maskia, kun koko eduskuntatalossa on näkymä melkein kuin Muumilaaksosta, koska tuo valkoinen maski on pakotettu jokaisen istuvan kansanedustajan tai ministerin päähän.

Sillä ilmeisesti jos he siitä nyt kieltäytyisivät, niin silloin heitä uhkaillaan jo poliittisen uran menettämisellä, joka olisi kenelle tahansa kansanedustajalle tai ministerille se elämän kauhein paikka, kun joutuisivat sitten etsimään niitä oikeita töitä itselleen tuon poliittisen uran tuhouduttua.

Tämä hengitysmaski on ollut aikanaan satoja vuosia sitten mm. mustien orjien kontrollikeino ja väline.

Guantanamon vankileirillä sitä käytetään myös vankien kiduttamiseen ja kontrolloimiseen.

Joten tällä maskin käytöllä ei nyt ole tälläkään hetkellä mitään muuta eri käyttötarkoitusta, kuin väestönkontrolli ja pelolla hallinta.

Näiden maailman rikkaimpien sukujen dynastian kuten Rockefeller... Niin he ovat tässä korona feikkipandemiassa The Rockefeller Foundation säätiönsä kanssa hyvin suuressa roolissa, koska sieltä tulee suuri rahoitus myös Bill Gatesin GAVI:n rokoteyhtiölle. 


Eihän tästä ole kuin muutama kuukausi aikaa, kun tämä Bill "kill" Gatesin edellä mainittu Gavi:n rokoteyhtiö sai Rockefellerien yhdistykseltä 5 miljoonan dollarin lahjoituksen ja se tuli tietysti näiden korona rokotteiden kehittelyyn. 

Mihinkäs muuhun...


Tämä korona huijaus etenee seuraavaksi niin, että kaupunki kohtaisesti näitä samanlaisia Mikkelin ja Vaasan kaltaisia ilmoituksia nähdään valemediassa, että taas uusi kaupunki olisi nyt suuren tartuntaketjun vallassa ja kaupunki joudutaan sulkemaan.

Tämä operaatio on osa tätä koronan feikkipandemiaa, jonka ohjeistus kuitenkin tulee Terveyden- ja Hyvinvoinnin laitosta ylempää, WHO:lta.

Mutta nämä korona feikkipandemian tiedotustoimetkin harjoiteltiin jo vuosi sitten siellä New Yorkissa The Event 201:ssä läpi, joka oli tämän psykologisen operaation (Eng. psyop) ns. kenraaliharjoitus, jolla katsottiin, että miten mm. CNN ja nämä Reuters uutistoimistot selviäisivät tällaisesta suurhaasteesta kusettaa ja huiputtaa koko maailmaa tällaisella täysin tuulesta temmatulla feikkipandemialla ja saada koko väestö uskomaan, että tällainen suuri vaara olisi käynnissä.

Tämä myös kuvastaa sitä miten epätoivoisessa tilanteessa nämä globalistit ovat jo tuon epätoivoisen Uuden Maailmanjärjestys hankkeensa kanssa, jota nyt yrittävät epätoivoisesti istuttaa UUTENA NORMAALINA lähi vuosina ja alkaa paimentamaan kansalaisiaan koronarokotuksiin (RNA-rokote).

Mutta silloin kun kansalaiset lakkaavat pelkäämästä ja uskaltavat liittoutua keskenään ja sanoa näille elitisteille, että NYT RIITTÄÄ.

Niin tämä koko korona huijaus loppuu silloin seinään ja se loppuu kokonaan, koska valhe kun paljastuu tässä mittaluokassa, niin sen totuus rysähtää vielä näiden elitistien silmille ja he joutuvat lopulta maistamaan omaa lääkettään.

Yhdellekään psykopaatille ei tule antaa tuumaakaan periksi silloin kun pelissä on sinun itsemääräämisoikeus... Oli sitten tämä psykopaatti joku sinun lähiomainen. 


Mutta tässä KORONA-huijauksessa tuolla vastapuolella on sellainen n. 8500 henkinen miljardöörien pieni kerho, joilla on vain valta noussut absoluuttisesti päähän ja nämä rikkaat mulkut eivät suostu lähtemään sieltä Wall Streetille ja Lontoon pörssiin rakennetuista norsunluutorneistaan, vaikka heidät sieltä kannettaisiin. 

Joten tässä ei silloin ole enää muuta vaihtoehtoa kuin paljastaa kyseisen satanistiseurakunnan juoni julkisesti, jolloin sen tiedon levittyä laajemmin lakkautuu tämäkin salaliitto ja suunnitelma koko maailman orjuuttamiseki olemasta ja se on näille rikkaille valtioiden ryöstäjille  GAME OVER

Lähde: https://yle.fi/uutiset/3-11536752

 https://www.gavi.org/news/media-room/gavi-receives-us-5-million-rockefeller-foundation