http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, lokakuuta 09, 2020

Keväällä 2019 Saksassa järjestettiin suljettu kokous, jossa suunniteltiin Koronaa


Tämä juuri äsken joukkokanteen koronasta eteenpäin vetänyt saksalainen juristi dr. Reiner Fuellmich paljasti kuinka 2019 vuoden keväällä Saksassa järjestetttiin hallituspuolue CDU:n järjestämänä salainen kokous, jonne osallistuivat vain kutsutut henkilöt.

Paikalle tuli liittokansleri Angela Merkel, Saksan terveysministeri Jens Spahn, Virologi Christian Drosten, WHO:n johtaja Tedros Adhanom Ghebreyesus, Koch- instituutin johtaja Lothar Wieler. 

Mutta kutsun ulkopuolelle jäivät muiden puolueiden jäsenet ja pääsy oli vain kutsutuilla nimillä.

Salaisen kokouksen nimi oli Global Health ja siellä käsiteltiin pandemiaa.

Joten onkin hyvin mielenkiintoista, että juuri kyseiset henkilöt sitten tämän vuoden alussa julistivat pandemian alkaneeksi.

Sitten WHO:n johtaja Ghebreyesus väitti, että kuolleisuus olisi jo 3,4 prosenttia, vaikka todellinen luku oli vasta 0,14 prosenttia.

Eli WHO:n johtaja paljastautui jo tänä keväänä täydeksi valepukiksi.

Mutta tämä Saksalainen virologi Christian Drosten on tunaroitun ennenkin, kun hän vuonna 2009 sekoili sikainfluenssan aikoihin ja puhui julkisuudessa silloin miljoonista uhreista, jolloin samaan aikaan tehtiin useita salaisia sopimuksia sikainfluenssarokotteista ja lääkkeistä, jotka osoittautuivat lopulta aivan turhiksi.

Drosten oli tuolloin aina Saksan hallinnon virallinen asiantuntija ja kaikki muut asiantuntijat syrjäytettiin. Eli taas valepukki päästettiin vain ääneen.

Saksan liittotasavallan sisäministeriö taas selvitti koronan haitoista selvityksen ja vaikka selvitys oli salainen, niin se vuodettiin sittenkin julkisuuteen ja sieltä selvisi, että vaara ei ole sen kummempi kuin tavallinen kausi-influenssa.

Joten on uskomatonta, että miten maailmalla ja Suomessakin tästä kausi-influenssan kaltaisesta lähes olemattomasta nuhasta ollaan nyt järjestetty näin äärimmäisen suuri kalabaliikki ja pelkopornoesitys. Mutta siksihän tämä koronahuijaus onkin siinä mittaluokassaan ihmiskunnan suurin huijaus, mitä ollaan nähty ja näin ollen se on myös ihmiskunnan historiassa propaganda valheenna sen mittaluokan petos, että sen suunnittelijat ja pääorganisaattorit tulisi vangita tavattaessa ja toimittaa Haagin kansainväliseen sotarikostuomioistuimeen tuomittaviksi. Anthony Fauci, Bill Gates ja Rockefeller Foundation säätiön rahoittajat, Gatesin rokotesäätiön rahoittajat ovat näitä, joiden päät laitettaisiin ensimmäisenä vadille tästä.

Mutta palataan vielä Saksaan.

Nyt tämän saksalaisen juristi Guellmichin mukaan nämä koronatoimet ovat johtaneet Saksassa jo 500 000 - 800 000 keskisuuren yrityksen konkursseihin.

Kun koronan havaitsemiseen ja testaamiseen käytetään PCR-testiä, jonka kehittäjänkään mukaan se ei ole missään tapauksessa mikään oikea virustesti.

Kun jopa New York Times uskaltaa kertoa sen totuuden, että yli 90 prosenttia koronatuloksista ovat vääriä positiivisia tuloksia (https://www.nytimes.com/…/29/health/coronavirus-testing.html).

Eli kun tämän feikkitestin tulokset päästetään julkisuuteen, niin niillä sitten saadaan aikaiseksi se paniikki.

Ihmisten eristämiset, perheiden hajoittamiset, pidätykset saa Fluellmichin mukaan puhumaan fasistisesta totalitarismista.

Antti Heikkilä mainitsee vielä kuinka tämä virologi Drosten sai juuri äsken Saksan valtion korkeimman luokan kunniamerkin. Että kyllä olisi Aatu ylpeä pojastaan.