http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, lokakuuta 01, 2020

Ravintoloiden koronatartunnat satuja


Nämä lehdissä viime aikoina olleet isot otsikot lukuisten ravintoloiden koronatartunnoista ovat täysin puuta heinää.

Savonlinnassakin väitettiin, että vain yksi ihminen oli muka sairastunut koronaan ja silti kaikki ravintolat joutuivat sulkemaan ovensa. Tämä jo viimein paljastaa tämän koko korona huijauksen.

Sillä totuus on, että siellä ravintoloissa altistutaan vain alkoholille ja sanomalehdissä ette pääse lukemaan, että "HELSINGIN KAIVOHUONEELLA ALTISTUI YLI 200 IHMISTÄ ALKOHOLILLE EILISLITANA. 

KAIVOHUONE MÄÄRÄTTIIN KIINNI."


Mikä tämän homman takana sitten on ? 

Mutta tämän ravintoloiden ja koronahuijauksen ympärille perustuvan homman ymmärtääkseen täytyisi nyt käyttää globalistien intressejä.

Kun tämä koko koronapandemia huijaus perustuu koko maailmantalouden omaisuuden uusijakoon ja tässä leikissä se sovittiin jo siellä Sveitsissä tammikuussa 2020 järjestetyssä Talousfoorumin kokouksessa, että nyt on aika suorittaa tämä The Great Reset.

Nämä pankkimaailmaa hallinnoivat globalistit näkevät tämän nyt heille uutena mahdollisuutena tämän feikkipandemian nimeltä korona varjolla kaataa maailmantalous ja tuoda tilalle tämä Uusi Normaali.

He väittävät syyksi mm. ilmastonmuutoksellisia tekijöitä, vaikka tämä ilmastonmuutoskin on pelkkä poliittinen propaganda sana, jolla hutulla tämä varsinainen asia, eli Fasistinen ja totalitaristinen uusi maailmanjärjestys sitten myytäisiin meille.

Mutta koska nämä psykopaatit ovat äärimmäisen ovelaa sakkia, niin he ovat tämänkin seuraavan viiden vuoden aikasiirtymän suunnitelleet etukäteen ja siksi tämä koronapandemia huijaus on suunniteltu muutaman vuoden syklissä.

Siksi tästä koronasta jauhetaan julkisuudessa jo sellaista propagandaa, että kuinka tämä hysteria kestäisi vielä 2021 vuoteen saakka, mutta se minkä tiedän EU:sta, niin liittovaltio on suunniteltu perustettavan vuonna 2025, jolloin tämän nykyisen EU:n 30 vuotinen taival tulee loppuunsa ja tässä käynnistyi tänä 2020 vuonna tämä demoralisoinnin vaihe, joka on viiden vuoden sykli.

Demoralisoinnilla tarkoitetaan kansojen tarkoituksenmukaista ja poliittista harhaanjohtamista.

Euroopan unionissa tämä demoralisoinnin 5 vuoden jakso on suunniteltu, jotta EU-maat saataisiin lopulta ajettua Saksan johtamaan liittovaltioon.


Irlantilainen liikemies ja poliitikko Peter Sutherland, joka on myös Bilderberg kerhon mies sanoi jo vuonna 2012, kuinka EU:sta täytyisi tulla monikulttuurinen.

Kun tämä monikulttuurisuus on globalistien tärkeä työkalu, jolla nämä Uutta Maailmanjärjestystä uhkaavat tekijä, kuten vahva kansallisidentiteetti saadaan lopulta murskattua. Eli tämän vuoksi myös EU Suomessa on ollut käytännössä rajat auki aina Afrikkaan ja lähi-idän sosiaaliturvaturisteille. 

Mutta tämäkin maahanmuuttoagenda on vahvasti sellainen, että se syrjii pakolaisnaisia, koska pakolaisnaisilla on sellainen huono piirre globalistien näkökulmasta, että he harvemmin alkavat lisääntymään Suomalaisen kantaväestön kanssa. 


EU:n monikulttuuriagenda on vahvasti YK Agenda 21 mukainen, jossa ydinperhe kuuluisi lopulta hajoittaa ja lastenkasvatuskin ulkoistaa valtiolle.


Mutta palatkaamme vielä itse aiheeseen, eli tähän ravintola kulttuuriin, jossa tämä lasien kilistely ja sosiaalinen seurustelu on vielä toistaiseksi sallittua, mutta tämä globalistien ajama Uusi Normaali tulisi lopulta kieltämään tämän nykyisenkin ravintolakulttuurin osana uutta normaalia, sillä heillä on jo nyt suunnitteilla tuoda nämä järjettömät useiden metrien turvavälit ja jättää ne pysyvästi voimaan... Jolloin sitten lopulta näille maskipäillekin selviäisi ehkä lopulta, että mitään virusta ei ollutkaan ja tämä olikin pelkkää harhautusta, jotta hallitukset saisivat fasistisen ja totalitaristisen Uuden Maailmanjärjestyksen aikaiseksi sekä vietyä kansalaistensa vapaudet pois.


Tässä kun on nyt käynnissä taistelu koko ihmiskunnan vapaudesta ja mikäli sinä et näe tätä asiaa ja nöyrryt tämän maskisuosituksien edessä ja sallit vaarantaa oman immuunipuolustusjärjestelmäsi laittamalla tuon hengityssuojaimen päähäsi, kuten myös Guantanamon vangeille on se laitettu naamalle. 

Heillä tosin ei ole varaa valita, että haluavatko he sitä pitää vai eiväkö.


Tämä hengityssuojain on siis Guantanamon vankileirillä käytetty vankien kidutusväline, jota USA:n armeija käyttää siellä vankiensa kiduttamiseen, koska tuo hengityssuojain alentaa vankien immuunipuolustusjärjestelmää, koska heidät laitetaan hengittämään tuota heidän omaa hiilidioksiidiaan.


CIA:n tiedottajana nykyään työskentelevä ja entinen Guantanamon kidutusvankilan työntekijä Gina Haspel kommentoi aiemmin tänä vuonna tätä kuinka mielenosoittajat kutsuivat hengitysmaskeja kidutusvälineiksi sanomalla tähän, että "Silloin kun joku on puhumassa kidutusmetodeista, niin voin luvata, että CIA on siellä tekemässä muistiinpanoja".


Gina Haspelilla tosiaan on tuosta Guantanamon vankien kiduttamisesta oikein henkilökohtaista kokemusta, kun tässä hän poseeraa vuonna 2003 otetussa valokuvassa kuoliaaksi kidutetun vangin ruumiin vieressä.

Nämä CIA:lle ja USA:n armeijalle työskentelevät psykopaatit saavat oikein kiksejä niistä vankien kiduttamisesta sekä murhaamisesta. Eiväthän he noihin tehtäviin sattumalta hakeudu, aivan kuin myös lääketeollisuuden palveluksessa on paljon psykopaatteja, joilta puuttuu empatiakyky, koska sen kompassista on se neula katkennut jo ennen syntymää. 

Mutta aivan sama homma on tämän COVID19 huijauksen kanssa, että tämän globaalin huijauksen takana oleva valtaeliitti on nyt kovat piipussa, koska he hakevat tällä maailmanlaajuisella ja kollektiivisella traumalla sitä maksimaalisinta ja psykologisinta lopputulosta, jotta tämä koronakriisi muistettaisiin lähes 9/11 terrori-iskujen kaltaisena asiana, jota vielä dramatisoituina mediaspektaakkeleina muisteltaisiin aina kymmenienkin vuosien päästä, kuinka me selvisimme tästä ajasta.

Mutta jos nämä psykopaatit paljastaisivatkin, että tämä olikin pelkkää poliittista teatteria, niin silloin heidät kyllä melkein lynkattaisiin kaduille. 


CIA kun on sellainen laitos, joka työskentelee näiden globalistien kanssa, koska nämä valtaglobalistit ovat antaneet nyt tässä koronahuijauksessa avaimet CIA:lle, joka on myös psykologisen sodankäynnin ammattilainen.

Korona on siis psykologisen sodankäynnin maailmanlaajuinen operaatio ja siinä ovat valtioiden johtajat mukana, koska Sveitsin BIS-pankki on lahjonut heidät.

Valko-Venäjän Presidentti Lukashenkollekin he tarjosivat alkuvuodesta 940 miljoonaa dollaria, jos hän laittaisi kansansa pakkokaranteeneihin.

Näin nämä maailman rikkaimmat pankki- ja liikemiessuvut pitävät koko maailmaa kuin omissa taskuissaan. 

Eli he voitelevat rahalla meidän johtajia ja mikäli jonkun maan Presidentti ei näihin BIS-pankin voitelumiljooniin suostu, niin silloin hänet siirretään syrjään.