http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, lokakuuta 17, 2020

Korona huijaustarina repeää jo liitoksistaan

 

Tämä KORONA huijaus tarina alkaa jo revetä liitoksistaan.

Jos se muistuttaisi köyttä, niin se on jo tässä vaiheessa lopullista hajoamista.

Mutta kuten tuli jo aikaisemminkin kerrottua, niin vuosi sitten New Yorkissa pidettiin tämä EVENT 201, jossa eliitti harjoitteli ja kävi läpi tätä koronahuijausta, että miten hyvin se onnistuttaisiin suorittamaan maailmalla ja mediassa.


Tätä koronahuijauksen ja COVID-19 feikkipandemian takana olevaa valtaeliittiä voisi verrata tähän Taru Sormusten Herrasta Klonkkuun (Sméagol), joka on kiero ja vaarallinen otus ja hän tuossa J.R.R. Tolkienin Keski-Maasta kertovissa kirjoissa yrittää koko ajan varastaa sen sormuksen, jolla on suuri valta.

Kun taas tämän Korona feikkipandemian (COVID-19) huijauksen takana oleva eliitti on niin humaltunut ja sokaistunut tuosta maailman vallastaan, ettei heille enää kelpaa mikään muu kuin absoluuttinen maailman tyrannia.

Mutta tässä läntisessä oikeusvaltiossa on suuri vaara, jos ihmiset luottavat hallituksiinsa. Koska he eivät useinkaan erota näiden valtioiden taustalla vaikuttavia valtatahoja, joilla on äärimmäisen itsekäät motiivit takanaan. 

Sillä tällä korona-valheella peloteltu ja harhautettu kansa ei älyä, että he ovat tässä nyt tekemisissä virkamistason psykopaattien kanssa.


Mutta kyllä nämä koronahuijauksen pääarkitehdit ovat tämän hyvin pitkälle suunnitelleet ja heillä on myös aivan varmasti se paniikkinappula heidän sisällä käytössään.

Mutta kuten kuvasta näkyy, niin näiden turvavälien keksijät Anthony Fauci ja Bill Gates eivät välitä näistä heidän itse keksimistään säännöistä yhtään mitään.

Anthony Fauci taas tulee välillä tv-kameroiden eteen ja ottaa osaa näihin korona-naamiaisiin.


Fauci on kuitenkin pelkkä pelle, joka saa Rockefeller säätiön (The ROCKEFELLER FOUNDATION) jakamat nuotit, kuten myös Bill Gates kuuluu samaan kastiin ja laulaa myös samassa Rockefeller Instituutin kuorossa.Rockefeller säätiö (The ROCKEFELLER FOUNDATION) on innolla nyt testaamassa ihmisiä koronavirusta vastaan. Mutta edelleen on hyvin hämmästyttävää, että miten tämä virus voi olla niin vaarallinen, ettet tiedä että onko sinulla sitä, kuin vasta sen jälkeen, kun sinut on testattu ? 

Mutta somessahan tämä totuus selvisi, että näiden koronatestien (PCR-testi) tulokset voidaan manipuloida näyttämään koronapositiivilta, kun muutetaan testi reagenssien määriä, aikoja, lämpötilaa ja toistokertoja ja tähän huijaukseen tämä korona feikkipandemia on perustunut.

Joten silloinhan tämän kansainvälisen tason rikoksen tekijät ja suunnittelijat kuuluisi vangita välittömästi sekä tuomita mittaviin vankeusrangaistuksiin. 

Mutta sen sijaan nämä miljardööri roistot nauravat nyt matkalla pankkiin, kun miljardöörien omaisuus on paisunut tänä koronahuijaus vuonna kuin pullataikina.


Mutta siinä on vaan vielä sellainen homma, että sitten kun se köysi katkeaa ja tämä huijaus selviää valtaosalle, niin nämä koronahuijarit joutuvat pakenemaan aina maan alle niihin bunkkereihinsa.

Sitten kaatuu tämä heidän ajamansa UUSI NORMAALI (UUSI MAAILMANJÄRJESTYS), koska humanismi voitti.

Ja tämän näköinen on sen hävinneiden ilme. 

Eihän Henry Kissingeriä nytkään mikään naurata, koska näiden eliittimiesten elämästä on kaikki hauskuus kateissa. 

Koska heidän silmistään loistaa jo yksistään niin silmitön pahuus.