http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, syyskuuta 01, 2015

Maahanmuuton salattu agenda


Pakolaiskeskustelu käy tällä hetkellä kuumana, koska lakkautetut varuskunnat aiotaan ottaa käyttöön vastaanottokeskuksiksi. Suomi on salaisesti lupautunut vastaanottamaan yli 100 000 afrikkalaista pakolaista vuoteen 2020 mennessä ja tällä kaikella on salattu poliittinen agenda ? 

Mutta jos kysyt tätä kysymystä joltain ns. suvakilta, niin he eivät siihen osaa vastata, kuten eivät myöskään monet suomalaiset. Joten mikä on saanut heidät sokeaksi maahanmuutolta, kuin median monikulttuurinen aivopesu.

Monikulttuurisuus on levinnyt nyt Eurooppaan tasaisesti ja nämä afrikasta liikkeelle lähteneet pakolaiset eivät ole itse päättäneet lähteä sieltä liikkeelle, vaan heidät on sieltä täysin tietoisesti organisoitu kohti länttä ja edelleen voidaan kysyä, että miksi ? 
Mikä siis on tämän monikulttuurisuuden salattu poliittinen agenda, jos sionistisen valtatahojen suunnitelmana on käyttää monikulttuurisuutta kansallisvaltioiden tuhovälineenä, koska kansallismielisyys nähdään yleisesti suurena vaarana uuden maailmanjärjestyksen toteutumiselle. 

Uusi maailmanjärjestys on sionistisen valtaeliitin suunnitelma yhdestä kokonaisesta maailmanliittovaltiosta, jossa valtionrajat poistetaan ja kaikki maat sidotaan yhteen. Israel on suunnitellut, että se tekee sinne tuon sionisti tahojen kaavaileman fasistisen liittovaltion pääkaupungin, josta tuota orjuutuslaitosta tultaisiin johtamaan.   Sionistien poliittisesta ja salatusta ylivallasta ei kerrota juuri missään. Mutta taas henkilöt jotka siitä uskaltavat puhua julkisesti, kuten dr. David Duke vainotaan jatkuvasti lukuisten antisemitistijärjestöjen kautta.
 
Erään kansainvälisen juutalaisen opintosäätiön johtaja Barbara Lerner Spectre sanoi sen kameroille suoraan, että kuinka sionistiset valtatahot ovat koko Euroopan monikulttuurisuuden takana.


Eurooppalaisella maahanmuutolla on siis poliittinen motiivi "hajoita ja hallitse", jolla eliitti käyttää sitä hyväkseen tuhotakseen kansallisvaltiot. Tähän se on käyttänyt jatkuvasti hyväkseen sionistien omistamaa mediaa, jonka kautta se aivopesee ja kouluttaa väestön suhtautumaan joko lempeästi tai vihamielisesti maahanmuuttoon. Mutta tässä aivopesussa on vielä se karkeampi puoli, että mamu suvaitsevainen vihervasemmisto hyökkää sitten vielä näiden maahanmuuttokriittisten suomalaisten mielipiteitä vastaan. 

Se on tarkoituskin, ettei vaan saada julkisessa keskustelussa käännettyä maahanmuuton ongelmia, sen todellisiin aiheuttajiin. Eli sinne mistä sen koko rahoitus tulee, kuten mm. Saudi-Arabiasta, Yhdysvalloista jne. Ei yksikään pakolaislaiva liiku ilman näiden mysteeristen miljardöörien avustuksia, joilla Afrikkalaisen 15 000 € hintainen menolippu voidaan kustantaa, koska ei heiltä sellaisia matkarahoja itseltään löydy. 

Maahanmuuton toinen salattu agenda on työttömien reservin kasvattaminen, jotä myös suomen EK ajaa.  
Kansallismielisyys on uhka eliitille

Kaikki kansallismielisyys on uhka talous ja valtaeliitille. Tällä ei tarkoiteta mitään natsi-saksan propagandasta tuttua kansallismielisyyttä, sillä koko sana on tarkoituksella juuri II-maailmansodan Saksan natsismin valtaanousun historiassa onnistuttu kuluttamaan noiden epämieluisten sanojen joukkoon.

Jos Ruotsi haluaa pysyä ruotsalaisena, eikä halua sinne pakolaisvirtaa, niin tämä nähdään ns. Illuminatin eliitin puolella heidän ajaman uuden maailmanjärjestyksen uhkana. Mutta aivan samalla tavalla jos Suomi uskaltaisi uhmata sionistien pakolaisbisnestä ja monikulttuurisuus agendaa, niin se joutuisi myös näiden sionististen valtatahojen vihollislistalle.

Mutta kuten ollaan nähty, niin ei Suomessa yhdelläkään kunnalla näytä olevan valtaa päättä pakolaiskiintiöstään, koska Suomi on jo salaisesti luvannut tuoda tänne vielä satojatuhansia pakolaisia lisää ja sionistit haluavat, että multikulttuurisuus agenda kulkee eteenpäin aikataulussaan. Tämän vuoksi Suomessakin on käynissä tämä ns. 2020 nimellä toimiva maahamuuttostrategia. 

Tästä kaikesta sionististen valtatahojen ajamasta multikulttuurisuudesta on seurauksena ns. Islamisaatio, jonka seurauksena Eurooppalaiset kansallisidentiteetit sekä kansallisvaltiot tullaan tuhoamaan kokonaan vuoteen 2050 mennessä. 
Illuminatin monet salaisesti kokoontuvat ajatushautomot ovat luoneet myös kansainväliselle depopulaatio-ohjelmalle samanlaisen aikataulun vuoteen 2050 asti.  

 

Lähteet: http://finnsanity.blogspot.fi/2015/07/vaikka-sinun-hyva-tahtosi-olisi-hyva.html

http://anttihalonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/199207-ek-ajaa-maahanmuuton-kautta-tyottomyysreservia

https://www.youtube.com/verify_controversy?next_url=/watch%3Fv%3DgQlYVI3MZy4