http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, syyskuuta 02, 2015

DARPA:n salainen mielenhallinta seminaari (Center For Strategic Studies)Yhdysvalloissa toimivasta asevoimien tutkimusoperaatio DARPA:sta ei paljon täällä länsimaissa puhuta ja syystäkin, sillä kyseessä on mm. yksiä tämän planeetan aktiivisimpia mielenhallinnan tutkimuskeskuksia. 

Internettiin on kuitenkin vuotanut joitain heidän aiemmin salaiseksi luokiteltuja dokumentteja, joista tässä nyt yhtenä esimerkkinä Center For Strategic Studies.Mielenhallinta seminaarissa on ollut ensin ennakko tapaaminen (pre-meeting). 

a.) Lue ja arvostele

b.) Ajattele uudelleen

c.) Tee kuvakäsikirjoitus (Paina kuva mieleesi ja kerro mistä se teille kertoo)

Kysymys on ilmeisesti jonkin sortin mielenhallinta tekniikoista, jotka ovat suunnattuna tietyille kohderyhmille, koska ns. punaisen osallistujaryhmän henkilöt koostuivat ns. juuri tietynlaisesta kohderyhmästä, jotka DARPA oli jakanut: 

-  Kolleegat (Tiedekunta)
-  Lehdistö (i.e. Vaaran huone)
-  IRB (ASU/BNI)
-  Aktivistit (Foliohattu ihmiset)
-  Korkeamman turvaluokituksen henkilöt
-  USA:n hallinto  

Lisäksi vielä tästä kyseistä salaista mielenhallintaprojektia luonnehditaan mm. rasistiseksi, joka aikaansaa konflikteja eri uskonnollisten ihmisryhmittymien välille. 

DARPA vielä paljastaa tuossa samassa dokumentissa, että kuinka heidän päätavoitteensa on saada tietoon, kuinka eri ihmisryhmien aivotoiminta toimii.   


s


Tässä ylempänä on DARPA:n kuvaus siitä, miten ihmisryhmään kohdistettu mielenhallinta saavuttaa ns. mielen tasolla olevan hyväksynnän. Tässä todennäköisemmin on kyse ns. kognitiivisten dissonanssi-ilmiöiden tarkemmasta tarkastelusta.  

Näin siis DARPA toimii ja selvästikin se on yksiä olennaisimpia Pentagonin sotilasteknologisen ja globaalin mielenhallinnan pääarkitehteja.   

Miksi globaali mielenhallinta on niin salaista tietoa ? 

Monet eivät voi käsittää, tai ymmärtää sitä miksi juuri globaali mielenhallinta on niin salaista ?

Syy johtuu siitä, että maailman väestön kollektiivinen tietoisuus on jatkuvasti noussut yhä korkeammalle, joka nähdään mm. DARPA:n taholta suureksi turvallisuusuhaksi. Tästä syystä sitten Pentagonin mind control budjettia nostetaan vuosi vuodelta lisää, vaikka sieltäkään ei voida millään pysäyttää kollektiivisen tietoisuuden tason nousua. 

DARPA koostuu myös salaisten mielenhallinta projektiensa ohella myös USA:n armeijan muistakin yksiköistä, joiden turvaluokitukset nousee sitä ylemmäs, mitä salaisemmaksi ja arkaluonteisemmaksi käyvät kyseiset asiat. Eräs yhdysvaltain armeijalle system analyst tehtävissä työskennellyt mies avautui tässä äskettäin kaksiosaisella Youtube videolla, ja väitti että hänen paljastamansa DARPA:n dokumentit vuodelta 1996 olisivat hyvinkin arkaluonteisia. 

Hän latasi tuon kaksiosaisen videon Youtubeen 30.08 ja nyt siellä linkitetty DARPA:n pdf-tiedosto on jo ehditty poistaa netistä.
Näistä vuonna 1996 DARPA:n laatimista dokumenteista löytyy erittäin mielenkiintoisia juttuja, kuten vuodelle 2016 kaavailtuja uudistuksia mm. biofarma teknologiaankin liittyen. 

DARPA pitää myös tiukasti kiinni siitä, ettei vapaaenergiaan liittyvät patentit pääse markkinoille, kuin vasta silloin kun se sallitaan ns. suuremmilta valtatahoilta. Näin ollen tämä selittää sen, että miksi mm. jo pelkästään kylmäfuusion lopullinen julkistaminen seisoo ja seisoo. 

USA:n armeijalle oli jo tuolloin vuonna 1996 kehitelty ns. bioteknologisia lääkkeitä, joilla pystytään muokkaamaan ihmisen soluja. Kaikki tämä liittyy ns. supersotilaiden toimintaan, jonka salaiset projektit ovat pyörineet DARPA:n alaisuudessa. 
Valtaväestölle kun tämä koko supersotilas aihepiiri ollaan taas tarjottu mm. sarjakuvalehdistä tuttujen hahmojen kautta, joilla aihe pyritään kognitiivisen dissonanssin avittamana, leimaamaan ns. hölyn pölyksi. Hollywood tietenkin tekee Pentagonin painostuksesta oman osansa, että tuottaa ilmiön ympärille tuotettuja elokuvia, jotta disinformaation määrä ja teho katsotaan sopivaksi massoille. 


Mutta siltikään vaikka USA pyrkii koko ajan pullistelemaan omalla salaisellakin sotilasteknologialla, niin kyllä se myös jatkuvasti vakoilee myös muiden maiden sotilastiedustelua ja aseiden kehittelyä.

Tällä hetkellä kuitenkin kulissien takana ns. EMP (Electromagnetic Pulse Weapons) kehittely on riistäytynyt käsistä ja sitä varten läntisten tiedustelupalveluiden piti oikein pudottaa kaksi Malesialaiskonetta alas, jotta USA:n DARPA saisi varastettua nämä tuoreimmat patentit itselleen. Peli on siis todella likaista.