http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, syyskuuta 04, 2015

Poliisi: Vihapuheen kitkeminen verkkosivuilta "on meidän kaikkien etu"Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen totesi äskettäin julkisesti, että "vihapuheen kitkeminen verkkosivuilta, on meidän kaikkien etu". 

No mitäs se vihapuhe on muuta kuin totuutta ja sen leviämistä verkossa, mikä on eliitille uhka. Joten eliitti keksi sen kitkemiseksi ja kieltämiseksi sanan "vihapuhe". Vihapuheellä ei tarkoiteta mihinkään etniseen ryhmään kohdistuvaa rotuvihaa, ja tätä salattua totuutta ei meille kerrota. 

Mediatalojen internet keskustelujen sensurointitemppu on vasta alkua, sillä Suomen aluehallintavirasto (AVI) aikoo jossain vaiheessa yrittää alkaa sensuroida suomalaisten bloggarien tekstejä. Mutta myös facebook kirjoitukset suunnitellaan alistettavan valtiollisen sensuurin alle. 

Toisinsanoen suomesta ollaan tekemässä nyt Pohjois-Koreaa ja tälle fasistiselle kehitykselle on täysi sionistien sekä USA:n hallinnon tuki takanaan, sillä nämä nilkit tätä showta oikeasti johtaa, tuolla ns. näkymättömällä kädellään. Suomen hallintokin on pelkkä nukkehallitus. 

Kuinka sitten esim. Unkarilla on munaa pitää rajavalvonta kunnossa ja eivät suostu päästämään maahansa pakolaisia tuhoamaan kansallisidentiteettiä. Mutta Suomi tekee päinvastoin ja kulttuurimarxistisen kehityksen avulla, mahdollistaa kulttuurillisen sekä kansallisidentiteetin hajoamisen yhä lisääntyvällä maahanmuutolla. Muslimisaation annetaan levitä kuin rutto ja tätä sitten kulttuurimarxistiset tahot pitävät hienona asiana.

Kulttuurimarxistit kun eivät näe, että tässä samalla koko kansan perusoikeudet viedään lopulta kokonaan, ja tilalle tuodaan julma Pohjois-Korean tyylinen EU -fasismi. 
Jos emme tälle EU -fasismille kykene kansakuntana pistämään ns. vastaan, niin lähitulevaisuudessa tulemme näkemään yhä järkyttävämmän fasistisen yhteiskunnan, jossa kaikki totuuden puolella olevat nettikirjoittelijat, tulevat joutumaan virkavallan kanssa ongelmiin. Suunnitelmissa nimittäin on ihan vielä pistää lukkojen taakse suomalaisia toisinajattelijoita, jotka nähdään tälle pienelle eliitille vaaraksi, koska kynä on edelleen miekkaakin terävämpi.


Oikeastaan tämä totuus "miekka on kynääkin terävämpi", pitäisi jokaisen suomalaisen tajuta ja se pitäisi kertoa jo siellä peruskoulun penkillä. Mutta sen sijaan tämä koko mädäntynyt länsimainen koululaitos on rakennettu siten, että ei siellä oppilaita ole tarkoitus saada ajattelemaan itse. Vaan siellä on tarkoitus aivopestä oppilaat uskomaan vain ulkoisia auktoriteetteja, ja aivopestä heistä ns. kuuliaisia kansalaisia. 


Sananvapauden kuuluisi olla jokaisen suomalaisen perusoikeus, mutta nykyisen EU:n perustuslain (Lissabonin sopimus), se on jo murennettu hyvin ja huolella. 


Nämä eliitin luomat suojatoimet, joilla se yrittää viimeiseen asti suojella vasta-asemaansa kuten syyttämällä kansaa milloin "vihapuheesta", tai "kansankiihotuksesta", ovat täysin tekaistuja rikosnimikkeitä. Ei niillä tarkoiteta mitään vihapuhetta tai kansankiihotusta. Vaan niillä pyritään suojelemaan tämän rikollisen pienen eliitin rikoksia sekä valta-asemaa. Totuus on kuitenkin se, että tämä pieni rikollisporukka menettää koko ajan valtaansa ja pelkää jatkuvasti lopullista ja globaalia kansannousua. Joten siksi se yrittää kamppailla keinolla millä hyvänsä, että se saisi vielä säilytettyä jotenkin tuon useiden vuosituhansien kovalla työllä saavutetun valta-asemansa.


Koko valheeseen perustuva rahajärjestelmäkin on itseasiassa vain meihin ihmisiin perustuva järjestelmä, sillä ei tällä paperisilpulla ole mitään arvoa heille. Se siis tarkoittaa sitä, että tälle Illuminatin eliitille ainoa arvo, joka heille jotain merkkaa olemme me ihmiset itse, joita nämä suurahneet korporaatiot käyttävät pelinappuloinaan. Hurjimmat huhut jopa kertovat, että koko sosiaaliturvatunnus olisi todellisuudessa, kuin meidän ihmisten oma viivakoodi perseessä. Tällä tavalla eliitti meistä ajattelee... Emmehän me todellakaan näille suuryhtiöille edusta mitään muuta, kuin vain pelkkää lammaslaumaa, jotka on leimattu omilla henkilökohtaisilla korvamerkeillä. 
Jokainen ihminen joka ns. herää tästä globaalista orvavanpyörästä, on sen jälkeen eliitille ns. vihollinen, koska näitä "heränneitä yksilöitä" kun ei voi enää hallita. Heihin ei enää tehoa valtamedian propaganda, ja nämä ihmiset jopa alkavat nähdä Hollywoodin viihdeteollisuuden propagandan läpi. Joten ilmankos sitten näitä yksilöitä on eliitti alkanut kutsua terroristeiksi. 

He ovat terroristeja, koska eivät suostu enää eliitin piilo-orjiksi ja piilo-orjalla tarkoitan sitä, että orjat eivät huomaa olevansa tämän valheeseen perustuvan yhteiskunnan uhreja/orjia.

Ihmisellä kun on monta perusoikeutta, jotka ovat vieläpä täysin universaaleja. Näitä ovat mm. vapaa tahto, josta fasistinen EU ei oikein puhu ja myös itse Vatikaani tekee kaikkensa, että yksi tähän liittyvä asia ei pääsisi julki missään vaiheessa. 

Kuitenkin jos olet herännyt yksilö ja näet nyt sen, että miten suuressa vaarassa koko tämän maan "sanavapaus" on. Niin jos sinulla on yhtään omatuntoasi jäljellä, niin varmaan huomaat sen, kuinka sisäinen pakko ajaa sinut väkisin tekemään jotain tämän asian eteen, ettei Suomesta tule uutta Pohjois-Koreaa.

Sionistiset valtatahot yrittävät nyt tuhota koko Euroopan EU -maat maahanmuutolla, jolla tuhotaan kansallisidentiteetti. Mutta sananvapauden tuhoaminen, sekä internet sensuuri on myös eliitin ykköstavoite, ja sitä vastaan on meidän nyt taisteltava. Kynä on miekkaakin terävämpi ja tässä sanavapaustaistelussa tarvitaan nyt suomesta kokonainen kynäarmeija. Joten ei muuta kuin viesti leviämään sosiaalisessa mediassa, blogeissa ja miksei vaikka virallisissa poliisille sekä eduskunnan oikeusasiamiehelle tehtävissä kanteluissa. Mitä enemmän meitä on, niin sitä suurempi joukkovoima tässä on, joten ryhtykäämme toimeen. Tämä ei ole kansankiihotusta, vaan se on velvollisuus, jos on yhtään sitä ns. omatuntoa jäljellä ja varsinkin puhtaalla omatunolla kestää mitä vain.