http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, syyskuuta 30, 2015

Tuomari hylkäsi 9/11 syytteet Saudi-Arabiaa vastaan USA:ssa


Yhdysvalloissa oikeuskanne päättyi tuomarin tyrmäykseen, kun tuomari hylkäsi kaikki syytteet/kanteet Saudi-Arabiaa vastaan, jota epäiltiin osalliseksi 9/11 terrori-iskujen järjestämisessä. 

New Yorkin Manhattanin tuomioistuimen tuomari päätti, että Saudi-Arabialla on suoja korvausvaateilta, koska se on suvereeni eli itsenäinen valtio. 

Syyskuun 11. päivän terrori-iskuissa kuoli lähes 3000 ihmistä ja syy suureen uhrilukuun on siinä, että World Trade Centerin kaksoistorneja ei evakuoitu. Vaikka yleisissä turvaohjeissa se olisi ollut rutiini toimenpide. Ihmisiä sen sijaan kehoitettiin pysymään torneissa sisällä kaiken ajan. 

Jos tornit olisivat evakuoitu, niin silloin 9/11 lavastettujen valtionterrori-iskujen kokonainen uhriluku olisi todennäköisesti jäänyt liian pieneksi, ettei se olisi riittänyt Patriot Act lakimuutoksen toteuttamiseen. 


Kaksoistorneissa oli CIA:n ja Mossadin asentamat räjähteet jo valmiina, joten sisäpiiri tiesi mitä odottaa. Se painoi laukaisimesta juuri sovitulla hetkellä ja räjäytti alas yhteensä 3 pilvenpiirtäjää. Myöhemmin vielä WTC 7 pilvenpiirtäjä tuhottiin purkuräytyksellä, koska siellä oli mm. konkurssikypsän sähköyhtiö Enronin tilat. Samoin myös on epäilty, että WTC-iskujen johtokeskus oli siellä. Joten todistusaineisto saatiin räjäytettyä tuhannen päreiksi. 


Englantilainen uutiskanava BBC teki kuitenkin todella pahan mokan, kun se julisti WTC 7 Salomon Brothersin tornin romahtaneen. Vaikka se vielä toimittajan takana seisoi vielä paikoillaan.
Sitten kun tätä kyseistä kuvanauhaa kysyttiin BBC:ltä muutama vuosi myöhemmin, niin kanavajohto väitti sen hävinneet kokonaan arkistoista. 
Miten Reuters-AP uutistoimistot sitten tiesivät, että kuinka WTC 7 tulisi romahtamaan ? 
No tietenkin sen takia, että se ei romahtanut luonnollisesti, vaan se räjäytettin alas kuten aiemmatkin WTC-tornit hallitulla purkuräjäytyksellä. 

Lähteet: http://www.ts.fi/uutiset/ulkomaat/818535/Tuomari+hylkasi+USAssa+911kanteet+SaudiArabiaa+vastaan