http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, elokuuta 27, 2015

Virginian ampumavälikohtauksesta ei saa puhua FacebookissaLisäsin juuri äsken edellisen artikkelin Facebookiin ja ehdin sitä postata n. neljään ryhmään, kunnes jo 20 sekunnin jälkeen ruudulle pomppasi tämä teksti. 


Ihan järjelläkin ajateltuna ei ole mahdollista, että 20 sekunnin aikana yksittäinen Facebookin käyttäjä ehtisi tekemään ns. "ilmiannon" ja Facebook sen käsittelemään 1-2 sek. aikana. Joten mistä muusta tämä on merkki, kuin ns. ennakkosensuurista. 

Artikkelissa oli linkkejä jo aiemmilta vuosilta hyvin arkaluonteisiin videoihin, joissa USA:ssa toimivat kriisinäyttelijät (crisis actors) esiintyvät epäluotettavasti suorissa lähetyksissä mm. pokeri pettää livenä, vaikka kuuluisi näyttää surulliselta suorassa lähetyksessä jne. 


Sosiaalinen media on tällä hetkellä syrjäyttämässä tuota vanhaa korruptoitunutta sionistimediaa ja eliitin suurimpana huolenaiheena on se, että Facebook sallii ns. amatöörien tutkivien journalistien sekä bloggareiden, että ns. nettietsivien kirjoitukset. Mutta nyt tämä sensuuri on suora näyte siitä, että kuinka informaatiosota on koventunut sen kaikilla sektoreilla. 
Poliittiset toisinajattelijat, jotka operoivat sosiaalisessa mediassa ovat USA:n hallinnon sekä tiedustelupalveluiden mukaan turvallisuusuhka, joista tulee päästä eroon keinolla millä hyvänsä. Siksi suomenkin kybersotakeskus on ottanut ns. suurennuslasin alle myös täällä suomessa vaikuttavat toisinajattelijat ja heitä voidaan tulevaisuudessa syyttää vaikka mistä pienimmästäkin rikkeestä. Kolleegoille kun on jo tässä vuosia sitten oltu ihan poliisin kautta yhteydessä, mutta heidän kohdallaan tutkintapyyntöihin asti ei olla päästy. 
Valtaeliitti yrittää tehdä nyt kaikkensa, jotta sosiaalisessa mediassakin esiintyvä ns. vapaa tiedonvälitys saataisiin estettyä keinolla millä hyvänsä ja siihen he ovat lanseeranneet suomen virkamiesarmeijaa mukaan.Tämä blogi joutui jo miltei 2 v. sitten totaalitaarisen Facebook -sensuurin kohteeksi, kun kaikki blogin tulevat artikkelit lakkasivat enää linkkaantumasta facebookin sivuille. 

Facebook sensorit estivät ns. kuvan upotuksen. Mutta sen vuoksi jouduin luomaan varjoblogin, jonne tuli samat artikkelit osoitteeseen http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.comMutta heti kun kokeilee lisätä Facebook sivuille tuon ns. kaksoisversion blogin artikkeleja, niin ei mitään ongelmaa. Kuvat upottuu automaattisesti. 

Olen jopa huomannut, että viimeisen kahden vuoden aikana Facebookkiin lisätty varjoblogin tekstejä luetaan huomattavasti nopeammin, mitä itse pääblogin. Joten tämä osoittaa sosiaalisen median tilanteen tasalla pysymisen. Siellä jokainen uutinen leviää kuin salama, kun taas blogin vakituiset lukijat yleensä kirjoittavat itse osoitteen ja tulevat lukemaan ns. artikkelit. 
 
Blogin kaksoiskappale-osoitteessa on ollut kävijöitä vuoden 2014 alusta lähtien jo 223 654, jotka automaattisesti ovat puuttuvia kävijöitä itse pääblogin kävijä statistiikkaan. Että jos tässä nyt ns. pilkkua nussitaan, niin 6 412 947 (pääblogin kokonais kävijämäärä yhteensä) + 223 654 (kaksoiskappale osoitteen kävijämäärä) 
= 6 636 601 (6,6 miljoonaa hittiä sitten 2005).