http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, syyskuuta 02, 2015

Toisen maailmansodan paljastaneet radiolähetykset


Toisen maailmansodan aikoihin Amerikkalainen runoilija Ezra Pound piti II-maailmansodan aikoihin omaa radio-ohjelmaansa, jossa kerrottiin salattuja asioita toisesta maailmansodasta.

Nämä saivat lopulta Ezran vietyä mielisairaalaan, jossa häntä kohdeltiin toisinajattelijoille tutun epäinhimillisesti. Mutta tätä kuuluisaa kulttuurihenkilöä ei sentään murhattu.

Poundin suurin huoli oli se, että kuinka amerikkalaisnuoret lähetettiin suursotaan kuolemaan. Hän myös kauhisteli Franklin D. Rooseveltin hallinon harjoittamaa sotapropagandaa. 

Pound ei voinut lisäksi käsittää sitä, että miksi kaksi sionistista murhajengiä Lontoossa ja toinen Moskovassa oli liittoutunut Yhdysvaltain hallinnon kanssa ja ryhtymässä suursotaan.

"Hyväksyvätkö kauniissa taloissaan asuvat ihmiset Virginiassa, Delawaressa ja muualla todellakin sen, että Litvinovin koplan ja näiden aatteen ? Koronkiskonta toisen maailmansodan motiivinaPound vihasi sotia yli kaiken ja piti erityisesti koronkiskontaa toisen maailmasodan motiivina. Näistä sodista kun hänen mukaansa hyötyvät taloudellisesti vain kansainväliset pankkiirit.

Hän kritisoi myös hyvin usein sionistipankkiireja:

"Joskus Anglosaksit saattavat herätä näkemään sen tosiasian, että kansakunnat johdatellaan sotaan sen vuoksi, että ne tuhoavat toisensa. Kun tarkoitus onkin tuhota niiden sosiaalinen järjestys, sekä tuhota heidän väestöt. Eikä ole mitään räikeämpää ja selvempää esimerkkiä, kuin oma amerikkalainen sisällissotamme, länsimaiden historian ennätyssuurine armeijoineen."

Sen ovat lyöneet vain tuoreemmat Warburgien pankkiirien pankkihuoneiden luomat sodat.

Suursotien taustalla oli Poundin mukaan koronkiskontaan perustuva keskuspankkijärjestelmä, minkä vuoksi hän tuomitsi tämän modernin taloudellisen mallin. "Ei ole olemassa vapautta ilman taloudellista vapautta ja vapaus joka ei ole vapautta velasta, on puhdasta hölynpölyä".

Tähän voi suoraan todeta sen, että Ezra Pound oli hieman aikaansa edellä ja varsin rohkea kaveri, kun uskalsi kertoa näistä asioista jo tuolloin noina suursodan aikoina.