http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, syyskuuta 01, 2015

HS ja MTV rajoittavat nettikommentointia poliittisista syistä


Helsingin Sanomat ja MTV ilmoittivat rajoittaneensa internet sivujensa nettikommentointia. MTV:n sivujen lisäksi HS:n NYT osiossa aloitettiin poliittinen sensuuri, jota perusteltiin ns. vihapuheella. 

Mutta siinä on oikeasti kysymys, näiden lukuisten poliittisesti heränneiden suomalaisten sananvapauden rajoittamisesta, joiden katsotaan olevan vaaraksi vielä kulttuurimarxistisessa unessa oleville kanssalukijoille.
Loppu väestö kun on edelleen tälle eliitille niin turvallisessa länsimaisessa keinotodellisuudessa (The Matrix), joten heidät on helppo pitää kurissa. Tarvitaan vain tarpeeksi psyykelääkemarkkinoiden säilyminen, jotta globaaliin väestöön kohdistettu mielenhallinta voisi pysyä ennallaan. Mutta eliitin hallintakeino on myös kulutushysteria, viihdeteollisuuden sekä vahvan aivopesevän kulttuurimarxismin mediassa esilletuonti. Sionistien valtaeliitti on onnistunut EU:n tulon myötä kääntämään sanan "suvaitsevaisuus" täysin väärinpäin ja nyt sillä tarkoitetaan miltei vain ja ainoastaan, että sinä joko suvaitset tai et suvaitse tätä Afrikan massiivista muuttoliikettä, joilla tuhotaan kansallisvaltiot.
Yhdysvalloissa vuonna 1921 perustettu Kansainvälisten suhteiden neuvosto CFR (Council on Foreign Relations) on asettanut sen yhdeksi päätavoitteeksi juurikin länsimaisten kansallisvaltioiden lakkauttamisen ja sen he toteuttavat mm. humanitaarisen maahanmuuton alle naamioidulla toiminnalla.

Mutta myös Trilateraalinen komissio kokee länsimaiset kansallisvaltiot heille uhkana ja ajaa myös samaa multikulttuurisuus agendaa länsimaissa eteenpäin.
Nobel palkittu Bertrand Russell kirjoitti aikanaan laajasti siitä, kuinka juuri rokotteet joihin oli lisätty mm. elohopeaa ja muita aivoja syövyttäviä aineita, aiheuttaisivat osittaisia kemikaalisia lobotomioita ja kehittäisivät näin palvelualttiimman zombieväestön.