http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, syyskuuta 21, 2015

Juutalaismiljardööri varoittaa Islantia Israel boikotoinnin vakavista seurauksistaJuutalainen miljardööri ja hyväntekijä Ronald Launder puhui äsken julkisuudessa siitä, että kuinka Islannin harjoittamalla Israel tuotteiden boikotoinnilla voisi olla heille vakavia seuraksia.
Launder on luonut omaisuutensa Estee Lauderin kosmetiikkayrityksen kautta ja toimii myös maailman juutalaisen kongressin (World Jewisc Congress) presidenttinä.

Islannin kaupunginjohto julkaisi viime viikon tiistaina julkisen ilmoituksen siitä, että se alkaa boikotoimaan järjestelmällisesti kaikkia israelilaisia tuotteita. Lisäksi Islannin poliittinen johto antoi viestin, että boikotti tulee kestämään niin kauan, kuin palestiinalaisväestöä sorretaan israelissa.


Norjassa vuonna 2011 Utöyan saarella järjestetyllä Norjan työväenpuolueen nuorten kesäleirillä järjestettiin Israelin vastainen mielenilmaus, jonne myös maan silloinen ulkoministeri Jonas Gahr Støre osallistui.

Utöyan verilöylyn motiivi ei kuitenkaan ollut täysin Norjan hallinnon israelinvastaisuus, vaan sen takana oli myös Norjan hallinnon aikeet irrouttautua sotilasliitto Natosta öljyrahojensa avulla. 

Mutta tämä Natsien miehittämä Norja on tiiviisti yksi Naton kivijalka ja siitä ei sionistiset sotahaukat suostu päästämään irti missään vaiheessa. Oikeastaan se, että miksi Norjasta tuli Naton jäseniä viittaa suoraan siihen, että Naton takana olevat organisaatiot ovat alusta saakka olleet natsi-Saksaan liittyviä valtatahoja. Rahoitus tosin tähän veriseen toiseen maailmansotaan tuli Rothschildien pankkiirisuvulta, jotka vielä ovat henkeen ja vereen sionisteja.

Jos vähänkään ajattelee järjellä, niin kyllä varmasti tuo Islannin poliittisen valtionjohdon ja kansannousun aikaansaama kusetuspankkiirien karkoitus sai varmasti nämä sionistiset tahot raivon partaalle. Joten en yhtään epäile, ettei Islannin valtionjohtoa vastaan olisi tehty lukuisia vallankaappaus suunitelmia. Sillä Rothschildien harjoittama ulkopolitiikka muistuttaa verenimijöiden toimintaa. Eli jokainen omavarainen valtio täytyy ryöstää tyhjäksi ja tarvittaessa sotimalla hajoittaa koko instrastruktuuri, kuten olemme Libyan ja Syyrian kohdalla jo nähneet.  

Lähteet: http://www.redicecreations.com/article.php?id=34301

http://www.jpost.com/Israel-News/Politics-And-Diplomacy/Jewish-official-warns-Iceland-of-negative-repercussions-over-Reykjavik-boycott-of-Israel-416556