http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, syyskuuta 02, 2015

Saksa paljasti aikeensa hyökätä Venäjälle ?Jos Suomi välttelee vastuuta pakolaisista, turha odottaa apua Venäjää vastaan. Näin uutisoi Saksalaislehti Frankfurter Allgemeine.

Tässähän sionistit paljastivat jo korttinsa, että nyt afrikan rannikolta synnytetty pakolaistulva on eräänlainen III-maailmansodan pantti, jolla Naton kumppanuusmaat ostavat itselleen ns. sotilaallista tukea. 

Samalla myös sionistit saavat heikennettyjä kyseisten maiden (Suomi, Ruotsi, Islanti) kansallisidentiteettiä. Toki 323 000  asukkaan Islanti pystytään tuhoamaan jo heti pelkällä 150 000 pakolaisella, ja muslimisaatio hoitaa siellä loput. 


Mitä on tämä Venäjän uhka todellisuudessa ?


Sionistien hallitsemissa tiedotusvälineissä puhutaan hyvin usein tästä ns. Venäjän uhasta. Mutta se ei ole sitä, että Venäjä voi tänne joku päivä hyökätä, sillä kyse on Rothschildien pankkitoiminnasta siellä. 


Jos Venäjän presidentti Vladimir Putin päättää kansallistaa tämän Rothschildien käsissä olevan pankin, niin sionistipankkiirit kokevat sen heille hyvin suurena uhkana. Joten tästä Venäjän uhasta he puhuvat mediassa, mutta eivät uskalla kertoa meille koko totuutta.

Yhdysvalloissa tämä Rothschildien pankin poistaminen johti aikanaan sisällissotiin, sekä presidenttien salamurhiin. Joten Venäjänkin kohdalla ei sääntö luo poikkeusta.Libyan kohdalla kyse oli Muammar Gaddafin aikeista kansallistaa Libyan öljyvarannot, mutta myös Rothschildien pankkitoiminta ei ollut päässyt ottamaan niskalenkkiä Libyan taloudesta, joten Gaddafista oli päästävä siksi eroon keinolla millä hyvänsä.Venezuelan entinen presidentti Hugo Chavez oli myös Rothschildeille suuri uhka, koska halusi myös kansallistaa Venezuelan öljyvarat. Hänet eliminoitiin myrkyttämällä poloniumilla. 

Tästä siis näemme sen, että yhdelläkään tämän planeetan valtionjohtajista ei ole tämän sionistisen valtaeliitin mukaan, oikeutta jakaa ns. monikansallisten yhtiöiden kautta riistettyä varallisuutta kansalaisten ulottuville. Rikkaudet ja riistäminen kun kuuluu yksityistää aina näiden n. 147 monikansallisen yhtiön sekä rikollisen pankin globaaliin riistämistoimintaan.