http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, syyskuuta 26, 2015

MK ULTRA triggeritYhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:n salainen mielenhallintaprojekti MK ULTRA on toiminut jo vuodesta 1950 asti. 

CIA ei ole missään vaiheessa uskaltanut kertoa vieläkään julkisuuteen, että mitä MK ULTRA ohjelma pitää sisällään. 


Hollywoodin näyttelijöistä suurin osa on aivopesty ja traumatisoitu traumapohjaisella mielenhallinnalla, eli MK ULTRA:lla. Se toimii niin, että itse uhrin mieli murretaan, jolloin siihen syntyy kaksoispersoona (alter-ego) ja tämä altteri saadaan kytkettyä päälle aina jollain tietyllä triggerisanalla, tai symbolilla. 

Yleisin triggeri mitä MK ULTRA Monarch ohjelmoinnissa on käytetty yli aikojen, on perhonen. Poptähti Britney Spears oli aikanaan yhdessä tv-ohjelmassa Barbara Waltersin haastateltavana, kun yhtäkkiä sana "outoa" (weird), sai aktivoitua Spearsin ohjelmoidun MK ULTRA altterin päälle. 

Tilanteesta myös huomasi sen, kuinka tuo altteri moodi oltiin luotu traumapohjaisella mielenhallinnalla, koska Spears murtui heti tuon jälkeen tv-kameroiden edessä. Mutta itse Hollywoodin viihteteollisuudessa juuri tämän MK ULTRA:lla ohjelmoidun kaksoispersoonan, on tarkoitus kestää julkisuudessa ja esiintyessä nämä kaikki paineet. 

Vaikka itse kulisseissa sattuu ja tapahtuu. Hollywoodin lapsitähdet toinen toisensa jälkeen on ensin raiskattu ja käytetty seksuaalisesti hyväksi vuosia, hyvin vaikutusvaltaisten Hollywood mogulien toimesta. Hollywoodin vaikutusvaltaiset elokuvamogulitahot ovat olleet aina täynnä pedofiileja.Mikä on sitten syy siihen, että nämä ns. Illuminatin valitut maailmantähdet täytyy toinen toistamiseen ohjelmoida traumapohjaisella mielenhallinnalla ? 

1.) Näin heidät saadaan pidettyä paremmin kurissa, etteivät ala julkisuudessa lipsauttelemaan eliitille arkoja asioita

2.) MK ULTRA mielenohjelmoinnilla pystytään vaikuttamaan paremmin superstarojen kohderyhmään lähetettyyn ohjelmointiin

3.) Hollywood elokuvateollisuudessa näyttelijälle tehty altteri on enemmän kuin kertakäyttötavaraa, sillä samaa altteria voidaan käyttää elokuvasta toiseen. 


Hollywoodin kuuluisista näyttelijöistä Johnny Depp on kertonut julkisuudessa, ettei muista yhdestäkään elokuvasta, missä on näytellyt mitään.
Lisäksi hän on kertonut, ettei ole koskaan katsonut omia elokuviaan. "Hän vain on siellä ja sitten kun työ on tehty, niin ei minua enää kiinnosta se".
Ohjelmoitu MK ULTRA kaksoispersoona kun on sellainen, että silloin kun se on kytketty päälle, niin ei sen uhri muista mitään tuon kaksoispersoonan käyttäytymisestä. Koska tähän se juuri perustuukin, eli rikottuun mieleen. 
Ihmismieli on sellainen, että sen alle piiloutuvat kaikki mieltä järkyttävät traumat, jotka mielen automaattinen puolustusmekanismi sulkee pois. Tällä samalla tekniikalla on myös luotu MK ULTRA traumapohjainen mielenohjelmointi.

Mutta eivät Hollywood tähdet ole ainoita, joihin on käytetty traumapohjaista mielenhallintaa. Huhutaan myös, että jopa golfin maailmanmestari Tiger Woods olisi myös MK ULTRA ohjelman tuotos. Hän kun on sanonut julkisuudessa, ettei muista monista golf turnauksistaan mitään, silloin kun hän on pelannut.