http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, syyskuuta 22, 2015

WHO lisäsi Rakkauden viralliseksi mielisairaudeksi tautiluokitus raamattuunsa


Maailman terveysjärjestö WHO on listannut rakkauden viralliseksi mielisairaudeksi diagnoosilla F63,9 ja lisännyt sen viralliseen psykiatrian tautiluokitus raamattuunsa. Maailmassa vaan on tälläkin hetkellä niin monta rakastunutta ihmistä, että mielisairaalat loppuisivat kesken, jos jokainen pitäisi laittaa tahdosta riippumattomaan pakkohoitoon, jotta sairaus nimeltä "rakkaus" saataisiin eliminoitua pois psyykelääkkeillä.

WHO:n psykiatrian BIG PHARMA:n tautiluokitus raamatussa myös ujous on nykyään virallinen mielisairaus. 

Mutta rakastumisen tunne aiheuttaa aivoissa dopamiinitason muutoksia. Dopaamiini on aivoissa välittäjäaine, joka liittyy mielihyvän tuntemiseen ja rakkauden tilassa, sitä välittyy aivoihin tavallista enemmän.
Maailman terveysjärjestö WHO (World Health Organization) on täysin satanistinen järjestö ja sen agenda on myös täysin sen mukainen. Varsinkin tuo käärme heidän tunnuslogossaan viestii jostain.

 
Rakkaus on aina ollut täysin luonnollinen tila, joka on ihmisen luonnollisin olotila. Mutta Illuminatin psykopaatit eivät itse kykene tuntemaan samoin ja tästä syystä tämä kaikki rakkaus mitä ihmiskunta kokee, koetaan hyvin suureksi uhaksi kaikelle eliitin ajamalle globalistiselle tyrannialle (NWO/Uusi maailmanjärjestys). 

Tiedejärjestöt ovat aina olleet vain ja ainoastaan huippututkimuksissa näiden samojen psykopaattien käsissä, joten siitä johtuen nyt rakkauskin julistettiin viralliseksi mielisairaudeksi WHO:n toimesta. On silti sääli, että kuinka tuokin uutinen niellään totuutena varsinkin monien tiedeuskovaisten toimesta. WHO ei ole mikään totuuden äänitorvi, eikä ole koskaan ollutkaan sellainen.