http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, syyskuuta 03, 2015

Niinistö: Suomen otettava pakolaisia, kuin muutkin EU -maat


Nyt tähän pakolaisgateen otti jo osaa itse presidentti Sauli Niinistö, joka painotti että Suomen on nyt pakko ottaa vastaan  pakolaisia, kuten myös muidenkin euromaiden.

Sitten Niinistö vielä huomautti, ettei hyväksy ns. vihapuhetta ? 

Eli suoraansanoen Niinistö ei hyväksy, että maahanmuuton ongelmat nostetaan kansalaiskeskusteluun, jolloin eliitti tarttuu vihapuhe leimakirvekseen ja pistää tarvittaessa poliisihallituksen asialle tuomitsemaan kansankiihotuksesta.


Tämä koko tilanne mitä on päällä on kuin jostain hölmöläiselokuvasta. Maat ovat sitoutuneita ottamaan vastaan pakolaisia, ja ministerit itse vielä lähtevät mukaan tähän turvapaikkabisnekseen.  Suvi-Anne Siimes miehensä kanssa on osakkaana yhdessä tuoreessa vastaanottokeskuksessa. Tulee vähän mieleen Paula Lehtomäen miehensä kanssa tehdyt Talvivaaran osakekaupat, muutaman vuoden takaa.Ovatko sitten pakolaiset Suomelle UUSI NOKIA ? 


Eliittimme kun ei vaan missään nimessä voi kertoa totuutta maahanmuutosta, että sillä tuhotaan suomen kansallisidentiteetti. Eli jos Suomen Punainen Risti huhujen mukaan sanoi, että Suomeen tulee virtaamaan jopa 40 000 pakolaista vuodessa, niin tämä 2015 vuodesta aina 2050 vuoteen tekee jo 1,4 miljoonaa maahanmuuttajaa.

Mikä on 1 400 000 afrikkalaisen maahanmuuttajan seuraus suomalaiselle kansallisidentiteetille ja yhteiskunnalle. Se väistämättä tulee johtamaan aina lopulta muslimisaatioon ja muslimien tekemiin uskonpuhdistuksiin, koska he pitävät valkoista väestöä vääräuskoisina, joita saa Imaamien mukaan vapaasti raiskata, tai jopa tappaa. Mutta tämä kaikki tiedetään Sionistien puolelta ja eivät he sattumalta tätä islamisaatiota ole pistäneet leviämään Euroopan sivistysmaihin. 
Afrikkalaiset maahanmuuttajat tuovat mukanaan myös C-hepatiitteja, HIV-viruksia jne. Näilläkin rikastetaan tätä länsimaista kulttuuriamme. 
Tämä kaikki kehitys on sitten näiden muutamien kulttuurimarxistien mielestä ihanaa, jota jokaisen suomalaisen tulisi kunnioittaa ja ihannoida. 
Otetaan seuraavaksi pieni näyte siitä, että mitä pyörii näiden skandinaavisten kulttuurimarxistien pään sisällä:


 
Kuvassa entinen Suomen taideyliopiston rehtori Tiina Rosenberg.

"Mitä enemmän maahanmuuttajia, sen parempi. Ehkä Suomestakin tulisi siten vähän mukavampi paikka asua." 
 –Tiina Rosenberg Kuvassa Ruotsin ehkä tunnetuin kultturimaxisti-suvakki
Mona Sahlin, joka avoimesti kertoo halveksuvansa ruotsalaisuutta
 ja haluaa tuhota sen maahanmuutolla.


"Inhoan kaikkea, mikä on tyypillisesti ruotsalaista." –Mona Sahlin 

 

"Teillä [maahanmuuttajilla] on kulttuuri, identiteetti, historia ja jotain, mikä yhdistää kansanne. Meillä ruotsalaisilla ei ole kuin juhannus ja jotain muita yhtä tyhmiä asioita." –Mona Sahlin"Ruotsalaisten pitää integroitua uuteen Ruotsiin, vanha Ruotsi ei tule takaisin." -Mona Sahlin"He eivät ole tosissaan. Meillä Ruotsissa on täysin demokraattiset vaalit. Ja meillä rohkeutta sanoa niille vastaan jotka käyttävät muslimeja johtaakseen kampanjaa väestönryhmää vastaan." - Mona Sahlin"Jos kaksi yhtä pätevää ihmistä hakee työpaikkaa yrityksestä, jossa on vähän maahanmuuttajia, työ täytyy antaa sille jonka nimi on Muhammed." - Mona Sahlin

Vihervasemmistolaisissakin ja hyvin akateemisesti koulutetuissa piireissä vaikuttavat kulttuurimarxisti-suvakit ovat ilmiselvästi hyvin vahvassa suggestiivisesa hypnoosissa, josta heidän on hyvin vaikea päästä ulos, ja tästä myös johtuu se, miksi he eivät voi nähdä tässä maahanmuuton onhelmissa ns. metsää puilta.