http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, syyskuuta 16, 2015

Kriisinäyttelijät kutsuttiin yhteen tekemään aselakipropagandaa


Yhdysvalloissa ns. kriisinäyttelijät (Crisis Actors), joita on käytetty lavastettujen ampumavälikohtausten uhrien omaisina, ovat nyt esiintyneet yhdessä tv-propaganda ohjelmassa keskenään.

Nämä heidän amatööritason nyyhkytykset ovat todella törkeätä toimintaa, miten surkeiden amatöörinäyttelijöiden varaan USA:n hallinto perustaa nykyisen aselaki-propagandansa.


Kriisinäyttelijät (Crisis Actors) ovat USA:n hallinnon palkkaamia näyttelijöitä. Esim. tuo yllä oleva nuori nainen on näytetty jo kolmessa ampumavälikohtauksessa, että hän olisi ollut siellä läsnä. Joopa joo, ei hän voi ehtiä kaikkiin paikalle, ellei ole "kriisinäyttelijä".

Kaiken tämän taustalla on edelleen se totuus, kuinka paljon Illuminatin eliitti pelkää USA:n laillisia käsiaseita. Koska kansalaiset voivat tarvittaessa perustaa vaikka oman kapinallisarmeijan, jota nämä valkokaulusrikolliset pelkäävät yli kaiken.
USA:n hallinto lavastaa ampumavälikohtauksia sen takia, että saisi sen verukkeella kiellettyä lopulta kaikki lailliset käsiaseet yhdysvalloissa. Koska eliitti pelkää aseellista kansannousua sekä vallankumousta, joten sen uhka on sen vuoksi eliminoitava.
Mutta myös ihmiskunnan sisäisen kollektiivisen tietoisuuden nousu on saanut Illuminatin pankkiiri rosvot varpailleen. Koska mitä enemmän ihmiskunnan sisäinen tietoisuus laajenee, niin sitä enemmän nämä kyseiset kontrollifriikit menettävät valtaa ja koska tieto on valtaa. 

Tämä ns. Illuminati aina Vatikaania myöten on pyrkinyt viimeisten vuosituhansien aikana pimittämään kaiken tiedon ja varsinkin totuuden. Se on saanut aikaan tämän modernin kapitalistisen yhteiskunnan, jota nykyään ohjaa ateistinen uskonto, jonka pääjumala on raha. Tiede taas sanelee ateistisen uskonnon auktoriteettiuskoa yhdessä korruptoituneen median kanssa, muttei pidä myöskään unohtaa viihdeteollisuuden roolia tämän ateistisen massatietämättömyyden yhteisvaikutuksessa.

Uskonnot luotiin hallitsemaan suuria ihmismassoja ja sen tilalle tuotiin tämä ateistinen rahauskonto, jonka peruspilari on keskittynyt suurkulutuksen ja materialismin ympärille. Kyseessä on sielun kuudenteen säteen vahva vaikutus, mutta sen vaikutus ei tule kestämään loputtomiin, vaan lopulta sen on siirryttävä taakse. 
Populaarimusiikkiteollisuus on nykyään miltei vain ja ainoastaan kuudenteen säteen vaikutuksessa olevaa raskasta rämpytystä. Tätä sitten nykyinen nuori sukupolvi oppii pitämään "musiikkina".  Mutta eivät näe, kuinka heidät samalla aivopestään tämän systeemin orjiksi. 
Illuminatin viihdeteollisuushaara on aina pyrkinyt jättämään oman merkkinsä lukuisiin elokuviin tai musiikkivideoihin. Mutta tosiasiassa nämä heidän suurkulutukseen luodut artistit (Lady Gaga, Rihanna, Madonna) ovat miltei täysiä Illuminatin pophuoria.