http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, syyskuuta 14, 2015

Valtio uhkaa työtaisteluun osallistuvia virkamiehiä oikeudella


Eliitti otti sitten järeät keinot käyttöön, kun se alkoi nyt uhkaamaan oikeudella kaikkia niitä valtion virkamiehiä, jotka uskaltavat osallistua ensi perjantain työnseisaukseen. Sillä valtion työmarkkinalaitos pitää nyt kaikenlaisia työtaistelutoimenpiteitä laittomina. Mistä tämä kertoo ?

Suomi OY AB on ollut 01.01.1995 lähtien yksityinen yritys, jota on johdettu yksityisten keskuspankkien kautta. Näin ollen tämän yksityisomisteisen valtionyrityksen työntekijät katsotaan myös tämän saman sionistisen keskuspankkihallinnon orjiksi, joilla ei ole oikeutta lakkoilla ja ajaa oikeuksiaan.


Huhujen mukaan tulevan perjantain työnseisaus koko Suomessa tulee maksamaan n. 400 000 000 euroa (4 miljoonaa).

Suomessa järjestettiin viimeksi vuonna 1956 yleislakko, jonka 20 vuorokautta kestänyt työtaistelu johti lopulta eliitin tappioon, minkä jälkeen eliitin oli pakko hyväksyä 6-10 prosentin palkankorotukset suomessa.

Tuolloin lakkoon osallistui lähes puoli miljoonaa työntekijää, jolloin SAK:ssa oli n. 270 000 jäsentä.

Kasvava valtion velka on seuraus lisääntyvästä talouden nollakasvusta

Suomen valtio joutuu tällä hetkellä ottamaan joka päivä n. 13,6 miljoonaa euroa lisää velkaa ja tämä tekee vuodessa jo 5 miljardia.

Nyt hallinnon päätös leikata eniten sosiaalietuuksista ja koulutuksesta ei ole suomen hallituksen päätös, vaan sen ovat laatineet jenkkikonsultit. Koska Suomen hallinto jo useita vuosia tilannut budjettiohjelmansa eräältä yhdysvaltalaiselta jenkkikonsulttiyhtiöltä.

Säästöohjelmilla ja talouden nollakasvulla ei ole juurikaan tekemistä toistensa kanssa, koska nollakasvu on teollisuuden tuhoamista ja viemistä halvempiin maihin.

Näin ollen työttömäksi siirtyneet työläiset ovat jo eliitille sen jälkeen hyödyttömiä suursyömäreitä, kuten eräs Trilateraalisen komission edustaja Cyrus Vance aikanaan totesi. Joten jos hallituksen säästöohjelmassa hyökätään nyt suomen vanhusten sekä pienituloisten, että koulutuksen kimppuun.

Niin se automaattisesti tulee lisäämään henkistä kurjuutta, sekä lisää itsemurhien määrää kriittisesti ja kaikki tämä kuuluu eliitin ajamien ajatushautomoiden poliittiseen motiiviin, ajaa näissä EU -maissa teollisuuden nollakasvua, minkä poliittinen agenda on väestön vähentäminen (depopulaatio).


Euron valuutta ei hyödytä kuin vain sen monopolin omistajia, eli näitä lukuisia yksityisomisteisia pankkeja, jotka ryöstävät vain EU-mailta kaiken mitä vain saavat. Suomen valtio ihan samalla tavalla joutuu olemaan näiden rikollisten koronkiskurien uhri.

Näin ollen Suomi tai mikään muu EU-maa ei tule nousemaan enää itsenäiseksi talousmahdiksi, jos ei se kykene palauttamaan itselleen omaa rahaa ja esimerkiksi kryptovaluutta olisi yksi vaihtoehto elvyttää takaisin valtiontalous sille kuuluvalle tasolle. 

Koska kryptovaluuttaa ei pysty yksikään rikollinen keskuspankkijärjestelmä hallinnoimaan. Euro on taas ollut alusta saakka tämän pienen talousrosvojoukon globaalin kusetuksen pelinappulana.

Suomalaiset eivät tässä suhteessa nyt oikein kokonaisesti tajua, että kuinka suurten pirujen kanssa tässä nyt oikein taistellaan. Sillä tämä hyvin pienestä joukosta koostuva talousrikollisten eliitti, joka pitää suomen valtionkonttoria velkavankeudessa olisi kukistettavissa. 

Siihen ei tarvittaisi kuin vain suomen eduskunnan hyväksyntänä 

1.) Ero EU:sta ja toiseksi 

2.) Oman rahajärjestelmän palautus. 

Mutta Sipilä, Stubb ja Soini ovat sielunsa myyneitä maanpettureita jokainen, jotka mielummin kuuntelevat yhdysvaltalaisen konsulttiyhtiön lobbareita, kuin suomen kansan enemmistöä, tai AY-liikkeitä. 

Köyhien ja työntekijöiden kurittamisella ei saada aikaan muuta kuin vain lisää harmia ja se sen myös tämä rikollinen eliitti tietää täysin. Koska ei tässä mitään Suomen taloutta nyt olla parantamassa säästöillä. Vaan koko 10 miljardin säästöohjelma on vain 10 miljardin suuruinen tulonsiirto suomen köyhiltä ja työläisiltä suoraan veroporsastelevan eliitin taskuun.


Säästöohjelmalla siis kustaan suomen kansaa linssiin oikein huolella. Jos tässä nykyisessä tilanteessa kukaan yksittäinen suomen kansalainen vielä haluaa jotenkin pysytellä oman sortuvan talouden turvin pystyssä, niin suosittelisin nyt viimeistään jo mm. sijoittamaan kryptovaluuttoihin, joista yksi nouseva suomalainen kryptovaluutta on nimeltään Onecoin.   Rikollinen keskuspankkijärjestelmä ja sen takana olevat ryövärit kokevat kaikki bittirahajärjestelmän heille suurena uhkana, varsinkin jos yksikin valtio uskaltaisi ottaa sen käyttöön. Tämä suomen valtion velkaa kun katsoo nyt tuosta taulukosta, niin se on lähtenyt aivan äärettömään noususuun vuoden 2008 jälkeen, ja mitä tuolloin vuonna 2008 tapahtui ? 

Silloin tapahtui vuoden 2008 pankkikriisi, jolloin veronmaksajilta ryövättiin kaikki mahdollinen, jotta rikolliset pankit saatiin "pelastettua". Kun näillä Wall Streetin rikollisilla pankeillako ei ole jo valmiiksi tarpeeksi huumerahaa pestäväksi ? 

Yhdysvaltain keskuspankki on myös alusta saakka (alk. 1913) ollut puhdas rahankusetuslaitos. Sen holveissa ei oikeasti ole edes 11 % siitä koko summasta, jonka USA:n valtio on sille ns. pystyssä. 

Mutta silti edelleen USA:n valtion n. 19 biljoonan dollarin valtionvelka kertoo suoraan, että koko valtio on täydellisessä konkurssissa. Mutta se ei estä edelleenkään näitä sionistien hallinnoimia rikollisia huume/rahanpesu pankkeja, myöntämään lisää lainaa, jotta saadaan järjestettyä lisää sotia ja ostettua lisää aseita. USA:n valtion asemenot ovat edelleen maailman suurimmat 640 000 000 000 dollarilla (640 miljardia) vuodessa.
USA:n armeija on alusta saakka toiminut vain ja ainoastaan näiden rikollisten pankkien kätyreinä. Jos Rothschildien pankkisuku ei saanut perustettua yksityistä pankkitoimintaansa Libyaan, niin USA:n armeija erikoisjoukkoineen CIA:n avustuksella lähetettiin sinne tappamaan sen presidentti Muammar Gaddafi, joka vielä halusi kansallistaa Libyan öljyvarat. 

Kiovassa presidentti Janukovits ei suostunut 2013 vuoden lopussa allekirjoittamaan EU:n assosiaatiosopimusta. Niin tästä Rothschildien ja Soroksen rahoituksella CIA organisoi tarkka-ampujat Maidanille ja tämä saatiin näyttämään Janukovitsin tekosilta. 

Equadorin presidentti Jaime Roldós Aguilera ei suostunut 80-luvun alussa Yhdysvaltain hallinnon lähettämän konsultin vaatimukseen olla kansallistamatta öljyvaroja. Joten CIA järjesti pienen lento-onnettomuuden, jossa Equadorin presidentti Aguilera saatin murhattua. 

Chilen vasemmistolainen presidentti Salvador Allende murhattiin vuonna 1973 CIA:n toimesta, koska vasemmistolainen hallinto ei ollut USA:n ja Pentagonin mieleen. 

Serbian ent. presidentti Slobodan Milosevic oli myös CIA:n hitlistalla ja Naton 1999 Jugoslavian pommitusten aikana hänen virka-asuntoaan pommitettiin. Kaikki syy tähän oli se, että koska Milosevic ei suostunut myymään maastaan löytyviä uraaniesiintymiä pilkkahinnalla länsimaisten yhtiöiden haltuun.Presidenttinä ollessaan Milosevic joutui Iso-Britannian tiedustelupalvelu SIS:n tappolistalle vuonna 1992. Mutta vielä vuonna 1999 Jugoslavian viranomaiset saivat selville, että tämän monikansallisen palkkasoturiverkoston yhteydet ulottuivat aina Ranskan tiedustelupalveluihin. 

Tästä siis näemme sen, että miten kaikki valtionmiehet, jotka ovat kansan asialla eivätkä eliitin joutuvat eliitin tappolistoille.   Jos Suomen tai Ruotsin valtio uskaltaisi pistää tälle pienelle eliittirosvojoukolle kampoihin, niin CIA tod. ensimmäisenä järjestäisi pienen lento-onnettomuuden. 

Lento-onnettomuuden, jonka syylliseksi ilmoitettaisiin ääri-islamilainen ISIS ja tämän kaiken uutisoinnin sitten toivottaisiin lisäävän Naton kannatusta Suomessa sekä Ruotsissa pelon avulla.Norjan pääministerinä 2011 toiminut Jens Stoltenberg sanoi ensimmäisessä julkisessa puheessaan Utöyan verilöylyn aikaan, että "Me emme suostu alistumaan pelolla". Tämän hän suuntasi Utöyan verilöylyn tilanneelle taholle (mm. Israelin valtio). 

Stoltenberg kun oli huhujen mukaan saanut vielä paria päivää ennen Utöyan verilöylyä tiedon sotilastiedustelupalvelulta, että Norjaa vastaan oltaisiin tekemässä muutaman vuorokauden sisällä kyseisen laajuinen verilöyly. Jonka jälkeen Stoltenberg kuulemma soitti Venäjän presidentti Vladimir Putinille ja aneli armoa. 

Rauni-Leena Luukanen-Kilde kertoi vielä kuinka eräs toimittaja oli kysynyt asiasta Utöyan jälkeisissä lehtistötilaisuuksissa, jolloin yksi valtion johtava virkamies oli saanut suorastaan raivokohtauksen ja inttänyt, että kuinka Stoltenberg ei soittanut Putinille. 

Näin onkin hämärää, että kuinka Norjan pääministeri aneli apua Venäjältä, kun ilmiselvästi Nato ja Norjan sisäinen tiedustelupalvelu pelaa sionistien pussiin. 

NATO kun on kautta aikojen ollut vain ja ainoastaan valtionterrorismin asialla.
Nyt sitten Suomen ja Ruotsin tulisi liittyä tämän läntisen terroristijärjestö NATO:n jäseneksi hinnalla millä hyvänsä, koska sionistiset valtatahot näin määräävät. Lähde: http://www.hs.fi/talous/a1442201622771 

http://www.hs.fi/politiikka/a1432695626255 

http://www.theguardian.com/world/2003/mar/21/usa.davidpallister