http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, syyskuuta 29, 2015

Globalistit olivat koolla juhlistamassa globalismiaGlobalistinen tapahtuma Global Citizen Festival, järjestettiin äsken ja siellä esiintyivät mm. Beyoncé, Coldplay, Pearl Jam jne. 
Tapahtumassa oli myös puhumassa Citibankin toimitusjohtaja Stephen Bird. Hänen puheensa oli täyttä Illuminatin globalistien poliittista jargonia, missä ihannoitiin tätä eliitin korkeakulttuuria. Mutta samoin tuotiin esille, että kohta olisi edessä uusi aika "ns. UUSI MAAILMANJÄRJESTYS". Kas kummaa jostain syystä tämä Global Citizenin äsken Youtubeen lataama video ei ole oikein saanut kuin vain yhden tykkäyksen ja 288 negatiivista peukutusta. Mistähän tämä kertoo ? 

Kun ne ihmiset, jotka eivät tiedä eliitin ajamasta globalistisesta uudesta maailmanjärjestyksestä mitään. Niin ei heitä tällaiset videot netissä kiinnosta pätkääkään. Vaan nämä negatiiviset kommentit tulivat kaikilta niiltä, jotka ovat jo tehneet kotiläksynsä ja ovat myös heränneet tästä kulttuurimarxistisesta painajaisunesta. 

Globalismi ja kaikki sen poliittinen agenda ovat täysin peräisin suolesta ja aina olleetkin. Mutta silti edelleen lukuisat rikollisten pankkien sekä CIA:n  tukemat poliittiset järjestöt ajavat pakolaisbisnestä sekä globaalisaatiota eteenpäin. Mutta vielä näille vihervasemmistolaisille aivopestyille suvakeille on keksitty parempi ja trendikkäämpi nimi tälle kaikelle ja se on ilmastonmuutos. Mikä onkaan nerokkaampi tapa eliitin ajaa eteenpäin uusi maailmanjärjestys, kuin tehdä se vihervasemmistolaisten suosimalla "ilmastonmuutoksen" varjolla.