http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, syyskuuta 30, 2015

FBI: Tukholman pommi-iskussa käytetyn räjähteen sytytin ammattimiesten tekoa


Ruotsissa on noussut julkinen kohu siitä, kun Yhdysvaltain FBI:n raportti paljastaa, että 2010 vuonna Tukholman keskustassa räjähtäneen pommin sytytin oli ammattimiesten tekoa. Eli näin ollen voidaan miltei pois sulkea se, että asialla oli tämä virallisessa kertomuksessa ollut yksinäinen ruotsalainen terrorristisoluun kuulunut radikaalimuslimi.
Tukholman pommi-isku tehtiin Ruotsissa 11. joulukuuta 2010. Siinä kuoli ruotsissa asunut Talmur Abdulwahab al-Abdaly niminen mies, joka oli muuttanut pakolaisena ruotsiin vuonna 1992. Tästä miehestä NATO ja CIA leipoi pommi-iskun toteuttajan, jotta Ruotsi saataisiin lähemmäksi Natoa. 

Pommi-iskussa haavoittui myös 2 henkilöä. FBI:n raportti on vielä kaiken kukkuraksi salainen, joka paljastaa tämän, että pommin räjäytyslaitteisto oli liian monimutkainen amatöörien käsiin. Siinä oli kuulemma suurta asiantuntemusta vaativa kaksin- tai jopa kolminkertainen kytkentä.

Raporttia ei tuotu tapauksen jälkiselvittelyssä esille ollenkaan, vaan sen toi esille vasta ruotsin yleisradio yhtiö SVT:n tutkivan journalismin yksikkö Uppgrad Granskning. 
Suomi on vielä toistaiseksi säilynyt vuonna 1995 lavastetun pasilan poliisitalon pommi-iskun jälkeen CIA:n tai Mossadin valtionterrorismilta, mutta suomen turvallisuuspolitiikka sai vaarallisen käänteen viime vuonna, kun meritullinkadulla myytiin teollisuuskiinteistö entiselle Mossadin vakoojalle. Tilat myytiin Helsingin kaupungin toimesta ääri-sionistiselle Chabad Lubavitchille, jolla on pahamaineisia kytköksiä valtionterrorismiin ympäri maailmaa.

Chabad ilmoittaa nettisivuillaan edistävänsä juutalaisten asemaa. Se on täysi emävale, koska ei alkuperäisellä juutalaisuudella ole mitään tekemistä tämän valtionterrorismin geopolitiikkaa kylvävän sionistisen poliittisen agendan kanssa.Ruotsi on hyvin ahtaassa paikassa ja jos se kieltäytyy Natoon liittymisestä, niin CIA ja Mossad tulevat muuten lavastamaan siellä lisää terrori-iskuja. 

CIA:lla ja Natolla on ollut jopa sellainen suunnitelma, että suomalainen matkustajakone pudotettaisiin alas pommilla ja tästä syytettäisiin jotain suomalaista radikaalimuslimia. Tämä terrori-operaatio toteutettaisiin siltä varalta, jos suomen poliittinen johto ei suostuisi liittymään Natoon. 

Alexander Stubb oli saanut kuulla tämän suunnitelman vielä toimiessaan pääministerinä ja vuoti sen jopa Facebookkiin n. vuosi sitten.  

Ruotsilla eikä Suomella näytä olevan minkäänlaista munaa näyttää Natolle kaapinpaikkaa. Kumpikin valtio on täysin näiden hullujen Naton kenraalien vietävissä. Samoin myös suomessa valta on siirretty kaikessa hiljaisuudessa kenraaleille. Eli on tapahtunut jo eräänlainen salainen sotilasvallankaappaus, jonka takana on Nato. 


Lähde: http://www.ts.fi/uutiset/ulkomaat/818404/FBI+Tukholman+pommimiehella+liian+hieno+sytytin+kotitekoiseksi


http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/seppanen%20Chabad%20mossad-29813 

http://www.hameenkaiku.fi/viikko-hame/tyo-ja-talous/26731-kohudosentti-stubb-on-cia-asiamies