http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, syyskuuta 29, 2015

Jim Carreyn naisystävä löydettiin kuolleenaNäyttelijä Jim Carreyn naisystävä Cathriona White löydettiin kuolleena maanantaina. Meikkaajan työskennelleen Whiten epäillään viranomaisten mukaan tehneen itsemurhan. 

Los Angelesilaiseen asuntoon hälytettiin maanantaiyönä ensiapuryhmä ja he väittivät löytäneensä asunnosta tyhjiä pilleripurkkeja. Naisen väitettiin lähettäneen Twitteriin aiemmin jäähyväisviestin, jossa hän toteaa lähtevänsä Twitteristä. "Toivon, että olen ollut valona kaikille läheisilleni ja rakkaimmilleni. Rakastan teitä kaikkia".

Ainakaan noiden valokuvien perusteella, missä hän kulkee Jim Carreyn kanssa, ei välity mitään itsetuhoisuutta. Mutta tässä koko jutussa paljon mielenkiintoisempi juttu on tämän Jim Carreyn n. vuosi sitten tapahtunut hetki, jolloin hän alkoi heittää julkista pilaa Illuminatista Jimmy Kimmel showssa.Tuo koko juttu alkaa tekemään pilaa Illuminatista Jimmy Kimmel showssa ei varmastikaan ollut näiden Hollywoodin viihdeteollisuuden juutalais-sionistimogulien mieleen.  

Sillä jos näillä ns. isoilla kihoilla on mitään tekemistä Carreyn naisystävän hämärissä olosuhteissa tapahtuneen kuoleman kanssa, niin se on ollut selvä kosto Jim Carreylle siitä, että hän alkoi noinkin katsotussa talk showssa heittämään herjaa Illuminatista.

Illuminatin eliitti on aina pyrkinyt salaamaan oman toimintansa ja nämä Hollywoodin valitut maailmantähdet ovat myös tehneet tuotantoyhtiöidensä kanssa tiukat sopimukset, jossa kielletään kaikki poliittinen aktivismi. Mutta jos joku stara erehtyy näitä sääntöjä rikkomaan, niin Hollywoodin sionistiset elokuvatuottaja tahot pystyvät kenen tahansa uran lopettamaan kuin seinään. 


Näyttelijälegenda Marlon Brando joutui aikanaan vielä vanhoilla päivillään todella täpärään tilanteeseen, kun hän alkoi Larry Kingin ohjelmassa kritisoimaan joitain Hollywoodin juutalaisia elokuvatuottajia. 

dr David Duke paljastaa kirjassaan "Juutalainen Ylivalta", kuinka Brando joutui lopulta anelemaan armoa juutalaisen Rabbin edessä ja suutelemaan hänen jalkojaan, kuin jokin alistettu koira. Tämä kaikki vain sen vuoksi, että hän oli onnistunut suututtamaan Hollywoodin vaikutusvaltaiset juutalaiset elokuvatuottajat, kritisoimalla Hollywoodin juutalaista ylivaltaa CNN:n sionistisella kanavalla. 
Moni voi kuitenkin varmaan miettiä sitä, että miksei CIA ole sitten pistänyt vielä Jim Carreyta hiljaiseksin näiden humorististen paljastustensa vuoksi. 

No mies kun sattuu edelleen olemaan Hollywoodin koomikkona erittäin myyvä ja vastaavaa kassamagneettia ei Hollywoodiin synny mistään tilalle. Mutta musiikkiteollisuudessa Michael Jackson katsottiin jo 2009 vuonna eliitille liian suureksi vaaraksi, miksi hänestä päätettiin päästä eroon myrkyttämällä, jonka hänen yksityinen lääkäri Conrad Murray sitten toteutti. 


Michael Jackson aavisti sen, että hänet suunniteltiin salamurhattavan ja oli tästä kertonut jopa pojalleen Princelle. 

Sionistien kontrolloimat tiedotusvälineet eivät silti edelleenkään ole missään vaiheessa valottanut, että kun Michael Jackson puhui "heistä", jotka aikovat tappaa minut. Että keitä ovat "he".

Hän tarkoitti "heillä" tätä samaa Illuminatia, tai sitä valtaeliittiä jolla on kaikki piilotettukin ylivalta. Mutta maailmantähdet eivät kuitenkaan uskalla puhua suoraan, että keitä nämä eliitin niljakkeet ovat, koska he pelkäävät muuten henkensä edestä.


Räppäri 2pac murhattiin sen vuoksi, että hän paljasti tämän viihdeteollisuuden kiemurat ja Illuminatin sen takana.  Kuten hän tuossa ylempänä olevalla videolla kertoo, että "Siinä ei ole järkeä, että joku stara tekee 100 000  miljoonaa ja asuu kymmenessä eri luksustalossa".

Hollywoodin ja viihdeteollisuuden staroilla kun ei ole Illuminati eliitin mukaan oikeutta paljastaa tätä systeemiä.


Jim Carrey on vielä heittänyt herjaavaa läppää myös Monsantosta vajaa vuosi sitten, eli Illut ovat saaneet kuulla kunniansa myös tämän elintarviketeollisuuden syöpäläisen osalta.  

Tuossakin Jimmy Kimmel shown pätkässä huomaa selvästi, kuinka Jimmy Kimmel näyttää hieman vaivaantuneelta, kun Carrey alkaa heittämään herjaa Illuminatista ja toteaa vielä, että "Älä yhtään yritä väittää, etteikö kukaan Hollywoodin viihdeteollisuuden parissa työskentelevä tietäisi, että mikä tämä käsimerkki oikein on".

Hollywoodissa ei tällä hetkellä juuri ole näitä näyttelijöitä, joilla on oikeasti rohkeutta ja otsaa alkaa heittämään julkista herjaa huumorin keinoin Illuista. Mutta selvästi Jim Carrey kuuluu heihin ja nyt eliitti suoritti verikoston. Koska tämä totuudenpuhujien läheisten ihmisten uhkailu ja tappaminen on CIA:lle yleistä toimintaa. Yleensä kun he alkavat uhkailemaan joitain vaikutusvaltaisia julkisuudenhenkilöitä, niin ensimmäisenä he alkavat uhkailla heille läheisten ihmisten tappamisella. 

Pulitzerin voittanut ja CIA:n kansainvälisistä huumesalakuljetuksista paljastuksia kirjoittanut  toimittaja Gary Webb joutui lopulta CIA:n tappouhkauksien kohteeksi ja ensin he uskailivat hänen lapsien tappamisella. Mutta lopulta tekivät tutun tempun, että tunkeutuivat miehen asunnolle ja uhkailivat aseella häntä kirjoittamaan jäähyväiskirjeen, jossa mies kirjoitti vielä, että "teen tämän vain lasteni takia". Sitten mies löydettiin asunnoltaan kuolleena kaksi luodinreikää päässä. Poliisin mukaan hän oli tehnyt itsemurhan, ampumalla itseään päähän kaksi kertaa.   

Mistä sen tietää, vaikka Jim Carreyta oltaisiin jo uhkailtu puhelimitse ?  Mutta ei hän sitä sen vuoksi uskalla kertoa julkisuuteen, koska pelkää mahdollisesti oman henkensä vuoksi.


Toisaalta Carrey on jo parikymmentä vuotta sitten tehnyt parodiaa Illuminatista, kuten tuossa ylempänä olevalla kuvatallenteella näkyy. 
Lisäksi tähän vielä päälle se, että Carrey on ollut yksiä suurimpia rokotuskriitikoita. 

Mies oli tänä vuonna ottanut rajusti kantaa siihen, että kuinka USA:n hallinto myrkyttää lapsia elohopealla pakollisilla rokotuksilla ja väittää, että se ei ole myrkyllistä. Vaikka elohopea on aina ollut myrkyllistä. "Tämä korporaatiofasismi täytyy pysäyttää", totesi Carrey Twitterissä. 


Lähteet: http://www.iltalehti.fi/viihde/2015092920438906_vi.shtml

https://www.youtube.com/watch?v=lN17c2v2Vgk

http://www.collective-evolution.com/2014/11/18/im-sick-and-tired-of-the-secrets-and-the-lies-jim-carrey-calls-out-illuminati-secrets-on-national-television/ 

http://www.menaiset.fi/artikkeli/ajankohtaista/ihmiset/koomikko_jim_carrey_raivoaa_twitterissa_rokotuksista