http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, syyskuuta 01, 2015

Kiinassa räjähti jo neljäs kemikaalitehdas


Kiinassa, Tianjinissä räjähti nyt jo neljäs kemikaalitehdas kuukauden sisään. Räjähdyksessä kuoli tietojen mukaan ainakin yksi ihminen. Aiemmin jo Rizhaon kaupungissa sattui outo räjähdys , jonka väitettiin tapahtuneen polttoainetehtaassa.

12.8.2015 Tiajinissa taas räjähti jälleen ja tuolloin silminnäkijöiden mukaan räjähdystä seurasi iso tulipallo.  
Yhdysvaltalainen Veterans Today sivustolla erään toimittajan mukaan kyse oli taktisesta ydinaseesta ja kaikki voivat tuolta videolta katsoa, että näyttääkö se nyt enemmän kemikaalivaraston räjähdykseltä, vai taktiselta ydinaseelta.  


Jemeniin pudotettiin jo tänä vuonna taktinen ydinpommi 20.5 ja asiasta mainitsi vain Libanonilaisen al-Manarin sekä Veterans Todayn kautta. Kun taas muut sionistien omistamien korruptoituneiden uutiskanavien raportoinneissa ei viitattukaan mihinkään tällaiseen. Suomessa asiasta uutisoi Verkkomedia. 

Kiinan, Tijanin räjähdys on karmeaa katseltavaa videolta, jolla näkyy valtava tulipallo.

Mikäli Veterans Today osuu oikeaan veikkauksessan, että Tijanin räjähdys oli jo Yhdysvaltain armeijan sinne pudottama taktinen ydinase. Niin se kertoo jo paljon siitä, missä vaiheessa Jenkit on taloudellisesti, kun sen yli 19 000 000 000 000 dollarin velat painavat koko hallinnon niskassa. Joten ei muuta kuin maailmansotimaan sitten, jotta asetehtaat saadaan pidettyä pystyssä. Tässä vielä todiste siitä, miten pahaa jälkeä Tijanin massiivinen räjähdys sai aikaan. Saksalaiset Volkswagenit saivat oikein kunnolla runtua.    


Taktista ydinasetta ollaan jo käytetty myös Ukrainan sisällissodassa.


Mutta siltikään tämä sionistien kontrolloima ja lahjoma valtamedia ei kerro näistä asioista meille, vaikka heidän niin kuuluisi. Median tehtävänä kun on kertoa ihmisille totuus, mutta sionistimedian tehtävänä on sepittää valheita ihmisille, jotta he pysyisivät kollektiivisessa unessa.


Pentagon käy myös jatkuvasti kansainvälistä informaatiosotaa, jota tuotetaan siellä kellon ympäri. Informaatiosodankäynti on myös CIA:lla hyvin arkipäivää.  


USA:n presidentinvaalien ehdokas Hillary Clinton ilmoitti jo vuosia sitten julkisesti, kuinka Pentagon on ilmoittanut hävinneensä tämän globaalin informaatiosodan. Se on kuitenkin ihme, että jos kerta tietävät jo ottaneensa takkiinsa, niin miksi silti tätä informaatiosotaa täytyy vain jatkaa ja jatkaa. 
No tietenkin siksi, että nämä valtaeliitin kontrollifriikit psykopaattit eivät voi missään vaiheessa tuntea olevansa hävinneitä osapuolia. Vaan heidän on sen vuoksi tehtävä koko ajan kaikkensa, jotta ihmiskunta saataisiin orjuutettua. Siksi tämä psykopaattien pieni ryhmä on valmis tekemään mitä vain, jotta globalistisen uuden maailmanjärjestyksen fasistinen suuri suunnitelma etenisi ajallaan, ja maailman ihmiset saataisiin lopullisesti orjuutettua poliisivaltiolla tuodun väkivallan ja ajatusrikosyhteiskunnan avulla. 


Teknokratiaa on olemassa kahdenlaista, toinen pyrkii alistamaan ja orjuuttamaan, kun taas toisen päämäärä on humanistinen. Mutta ns. Illuminatin satanistisen eliitin päämäärä on orjuuttaa koko maaplaneetan ihmisväestö. Se edustaa ns. kuudennen sielun säteen ja materian pimeiden voimien tahoja, joiden vaikutus ei tule täällä ikuisuuksia enää kestämään. 


Mutta ei nämä pirulaiset aio luovuttaa vielä niin kauan, kuin heissä riittää virtaa ja ilmankos geopoliittisesti maailmalla nämä psykopaatit juonittelevat nyt jos mitäkin suuruudenhullumpaa, kuten juomaveden yksityistäminen nyt yhtenä esimerkkinä. Nämä Illuminaatit ovat niin hulluja, että he kuvittelevat vain omistavansa yksin auringon. 
He kun ovat ylentäneet itsensä jumalan asemaan, muun ihmiskunnan edessä ja pitävät itseään ns. yli-ihmisinä, koska he käyttävät vain kylmää älyä, eivätkä kykene minkäänlaiseen mm. tunneälyyn tai empatiaan. Nämä kun ovat psykopaateille täysin tuntemattomia ominaisuuksia.


Lähteet: http://www.rt.com/news/313933-china-factory-blast-new/

http://www.veteranstoday.com/2015/08/25/confirmation-tianjin-was-nuked/ 

https://www.youtube.com/watch?t=19&v=4Ps17ohzNco 

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=13461