http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, syyskuuta 02, 2015

Venäjä lähettää taistelujoukkojaan Syyriaan


Syyriassa on tällä hetkellä jännittynyt tilanne, kun Venäjä päätti lähettää sinne taistelujoukkojaan ja perustaa siellä tukikohdan. Mistä tämä kaikki johtuu emme tiedä, koska median propagandassa kerrotaan Venäjän tulleen taistelemaan Bashar al-Assadin kanssa Isisstä vastaan. Mutta mistä me tiedämme, vaikka Venäjän sotilastiedustelu olisi saanut selville, että Pentagon on lähettämässä sinne myös USA:n armeijan sotajoukkoja. 

Syyrian konfliktissa oli jo tasan 2 vuotta sitten, erittäin kireä ja jännittynyt tilanne, kun tuolloin 2013 kesän Bilderberg -kokouksessa päätettiin ihan suorasta sotilaalisen konfliktin aloittamisesta siellä. Mutta kävi kuitenkin niin, että Venäjän diplomatia esti suursodan syntymisen ja sionistit joutuivat perääntymään. 


Tästä sitten seurasi se, että seuraavana vuonna Bilderberg ryhmän sisällä juoniteltiin seuraavaa siirtoa, ja se oli lavastettu false-flag hyökkäys Homsiin kemiallisilla aseilla, joista syytettiin Assadia. Mutta sekään ei onnistunut syrjäyttämään Assadin hallintoa, joka ollaan katsottu olevan vaaraksi Rothschildien maailmanherruudelle. 

Venäjän armeijan joukot saapuivat juuri äsken tukikohtaansa Damaskokseen. Jos nyt vielä otetaan puheeksi nämä, että mistä Syyrian ns. kapinalliset saavat rahoituksensa, niin näitä anteliaita setiä ovat mm. heille olleet Jacob de Rothschild, David Rockefeller, George Soros jne. Sitten myös Saudi-Arabiasta muutamilta öljymiljardööreiltä on tehty suuria miljardien tilisiirtoja Syyrian kapinallisille. 

Siinä ne Isis -järjestön suurimmat rahoittajat myös ovat ja mistään 
näistä ette saa kuulla, jos luette Iltasanomia, Iltalehteä, Helsingin-Sanomia tai näitä muita sionistisia tiedotusvälineitä.