http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, syyskuuta 22, 2015

23.9.2015 on spekuloitu false flag iskun ajankohtaksi ?


Internetissä on ollut lukuisia Youtube videoita, sekä keskusteluketjuja jotka ovat käsitelleet 23. syyskuuta 2015 päivämäärää. Monien väitteiden mukaan kyseinen päivämäärä olisi Illuminatille hyvinkin okkultistisesti tärkeä, että siinä voitaisiin astrologiseen ajankohtaan nähden vaikka räjäyttää ydinpommi New Yorkissa ja aloittaa sen varjolla kolmas maailmansota. 

En ota kantaa näihin spekulaatioihin sen enempää, kuin että on selvää että Illuminatin sotateollisuuden eliitti on jo vuosikausia suunnitellut johonkin USA:n suurkaupunkiin iskua ydinaseilla. Mutta tässä suunnitelmassa syylliseksi lavastettaisiin Venäjä, eikä ISIS.

Presidentti Barack Obama väläyttikin jo aiemmin tänä vuonna, että kuinka New York voisi joutua ydinaseiskun kohteeksi.

Tälle maailman rikkaimpaan kerhoon kuuluvalle eliitille on rakennettu lukuisia yksityisiä bunkkereita, jotka on suunniteltu kestämään jopa ydinpommitkin. Ylläolevat kuvat on miljardööreille suunnitellusta VIVOS EUROPA bunkkerista, joka on rakennettu Saksan, Rothensteiniin.


Yhdysvaltain armeija Israelin johdolla on jo vuosi sitten yrittänyt saada kolmatta maailmansotaa sytytettyä, kun se ampui ydinohjuksen Venäjän, Jekaterniburgin alueella sijaitsevaan Sverdlovskiin. Ydinlataus kuitenkin eliminoitiin ns. toispaikkakuntalaisten toimesta.

Mutta myös Ukrainan sisällissodassa Kiovan fasistijuntalle annettiin käyttöön ydinaseita, joiden käyttö myös eliminoitiin tämän vuoden alussa, kuten videosta näkee. 

Sillä normaali ydinpommi ei tuolla tavalla sammu kesken, mutta jos ydinlatauksen energian käy imumoimassa pois eräät toispaikkakuntalaiset, niin tuolloin ydinsotaa ei tällä planeetalla tule enää missään vaiheessa ja se onkin nyt Illuminatin satanistisen eliitin suurin ongelma. Koska kolmas maailmansota on suunniteltu alkamaan ydinase iskulla, jotta se oikeuttaisi USA:n aloittaman ydinsodan.


 
Yhdysvaltojen sekä käskyttäjänsä Israelin hallinto on jatkuvasti odottanut sopivaa hetkeä, jolloin suursota voitaisiin aloittaa, mutta sitä varten täytyy ensin lavastaa terrori-isku USA:n maaperällä.

Pentagonilla on olemassa lukuisia ydinaseillakin toteutettavia false flag iskuja, kuten mm. Chicagon pommittamnen ydinaseilla, ja sen lavastaminen Venäjän armeijan tekemäksi. 


Kontrollifriikeillä pankkiireilla on käytännössä aivan sama, että millä tekosyyllä suursota saadaan alkamaan, kunhan se saadaan käyntiin keinolla millä hyvänsä. USA:n valtionvelka on ollut jo viimeiset vuodet niin järkyttävän suuri, että maa ei kykene maksamaan enää velkojaan.

Eräs entinen Illuminatin korkea-arvoinen vapaamuurari kertoi jokunen vuosi sitten, että mikä on satanistisen valtaeliitin henkinen motiivi. Hän kertoi mm. miksi heille on niin tärkeää pitää kiinni kaikista verirituaaleista ja ihmisuhri menoista. Samoin myös numerologia sekä gematria on Illuminatille hyvinkin tärkeää ja he ovat sitä kehittäneet ja opiskelleet jo monia tuhansia vuosia.

Ihmisportaalit


Ihmiskehossa on Illuminatin mukaan ns. ihmisportaaleja, joiden kautta demonit voivat vaikuttaa ihmisten käyttäytymiseen. 

Yksinkertaisin rituaali on kanavointi, jossa ns. hengen annetaan puhua sinun kauttasi. 

Muinaisessa Egyptissä aikanaan saatana lupasi liittoutua heidän kanssaan, jotka liittyivät salaiseen mysteerikouluun. Tämä salainen mysteerikoulu tunnettiin nimellä Tulen Lapsi (Children of the Fire).

Käytännössä tämä koko nykyinen länsimainen ja kapitalistinen maailma on muokattu Illuminatin luoman satanistisen mallin mukaisesti. 

On myös paljon huhuja siitä, että nämä lukuisat sielunsa maallisesta mammonasta myyneet vähintään 20 miljoonan omaisuuden tavoittaneet kuuluisuudet, joutuisivat tekemään tuohon kerhoon päästyään ns. rituaalimenon. Mikä tarkoittaa, että heidän ehkä joku läheinen ihminen saattaa kuolla, joka on tuo uhrimeno siitä, että he myivät sielunsa materiasta.

Otetaan nyt esimerkiksi Hollywoodin kuuluisuuksien tragedioita:

- Koomikko ja näyttelijä Bill Cosbyn poika ammuttiin kuoliaaksi 

- Näyttelijä Keanu Reevesin tyttöystävä kuoli lento-onnettomuudessa

- Näyttelijä John Travoltan vanhin lapsi kuoli lomamatkalla 16-vuotiaana

- Näyttelijä Anna Nicole Smithin 20 vuotias poika menehtyi lääkkeiden ja huumeiden yliannostukseen

- Muusikko Eric Clapton menetti 4 vuotiaan poikansa, kun poika putosi pilvenpiirtäjän ikkunasta

- Muusikko Robert Plant vanhempi poika kuoli sairauteen

- Näyttelijä Jennifer Hudson menetti koko perheensä perhedraama ampumavälikohtauksessa

- Muusikko Aaron ja Nick Carterin sisko menehtyi huumeiden yliannostukseen

- Näyttelijä Liam Neesonin vaimo Natasha Richardson kuoli lasketteluonnettomuudessa 

-  Muusikko Lady Gaga menetti hyvän ystävänsä Lina Morganan, kun tämä menehtyi yllättäen. Morganan sanottiin olevan Lady Gagan suurin innoittaja, jolta hän huhujen mukaan on kopioinut oman esiintymistyylinsäkin

- Muusikko Alicia Keys menetti myös hyvän ystävänsä, kun tämä menehtyi yllättäen

- Näyttelijä Joseph Gordon Lewitt menetti veljensä, kun tämä kuoli yllättäen

- Näyttelijä, ohjaaja ja tuottaja Mark Ruffalo menetti veljensä, kun tämä kuoli äkillisesti

- Näyttelijä Macaulay Culkin (mm. Yksin Kotona elokuvista tuttu lapsitähti) menetti siskonsa, kun tämä kuoli auto-onnettomuudessa

-  NBA tähti Lebron James menetti hyvän ystävänsä, kun tämä kuoli yllättäen

- Näyttelijä Mary-Kate Olsen menetti hyvän ystävänsä Heath Ledgerin, kun tämä kuoli yllättäen huumeiden yliannostukseen

- Tennistähdet Venus ja Serena Williams menettivät siskonsa, kun tämä kuoli yllättäen

- Näytteljä ja malli Megan Fox menetti ex-poikaystävänsä, kun tämä kuoli yllättäen

- Muusikko Marien Osmond menetti poikansa, kun tämä kuoli yllättäen
Kyseinen lista: http://mediaexposed.tumblr.com/post/5885817851/sacrifices    on varsin pitkä, mutta jos nyt ylipäänsä otetaan huomioon, että kuinka paljon ihmisiä vuosittain kuolee ns. yllättäen terveessä iässä. 

Niin edes jo se todennäköisyys, että juuri näiden Hollywood starojen läheiset menehtyvät on matemaattisesti hyvin epätodennäköistä. Varsinkin jos kyseessä olisivat aivan tavalliset pulliaiset, mutta näistä Illuminatin blood sacrifices jutuista ei paljon mediassa keskustella, koska ne ovat salaisia.