http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, syyskuuta 05, 2015

Tietoliikenne ekspertti varoittaa 5G verkkojen säteilyvaarasta


Yhdysvaltalainen tietoliikenne ekspertti "Scott" varoitti 5G -verkkojen säteilyvaarasta yhdysvaltalaisessa radio-ohjelmassa.  Hän kertoi työskennelleensä langattomien verkkojen parissa jo yli 20 vuotta.


Hän paljasti mm. sen, että kuinka tietoliikenne yhtioiden työntekijät, jotka ovat tekemisissä näiden voimakkaampien tietoliikenneverkkojen kuten 5G- kanssa, jotuvat käyttämään ns. säteilylaseja päässään, ettei heidän silmänsä vaurioituisi säteilyionisaatiosta.  

Tämä samainen tietoliikenne asiantuntia kertoi myös, kuinka NSA saa jokaisen yksittäisen ip-osoitteen tiedot talteen. Google on tässä myös mukana juonessa ja raportoi kaikki tiedot ja haut, jotka tallentuvat NSA:n globaaliin tietokantaan, joita käytetään vakoilutarkoituksessa. Mutta myös Facebook profiilien tiedot tallentuvat NSA:n vakoilutietokantoihin.
Kun jo nykyiset 4G -verkot säteilevät voimakkaasti ja altistavat käyttäjänsä lukuisille soluvaurioille, ei tämän kaltainen tietoliikenne teknologian kehitys voi edesauttaa mitään muuta, kuin YK Agenda 21 suunnitelmaa globaalista väestönvähennyksestä.
Ihmiskunnalla on edessään kokonainen säteilyholokausti, jollei tätä langattomien tietoverkkojen säteilyvaaraa tiedosteta. Sillä ei näitä langattomia tietoverkkoja olla tietämättä kehitetty ihmisille haitalliseksi, vaan kaikki on tapahtunut niiden kehittelijöiden täydessä ymmärryksessä. Mutta kuten Nokian suuryhtiön sisällä, Nokian tuotteiden säteilyvaaroista puhuminen on liikesalaisuus, josta ei saa julkisuudessa puhua.