http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, syyskuuta 06, 2015

Aller aloittaa moderaattorikoulutuksen vihapuheen vuoksiLehtikonserni Aller Media on ilmoittanut perustavansa moderointikoulun, jotta netissä ilmenevä viha puhe saataisiin kuriin. 

Aller on yli 135 vuotta pohjoismaissa toiminut tanskalainen kustannusyhtiö, jonka kustantamista lehdistä suomessa lienee "7 Päivää (Seiska)". 

Aller omistaa myös nykyään suomessa toimivan Suomi24 keskustelufoorumin.

Huomautettakoon vielä, että Aller Media on täysin sionistinen mediakorporaatio, jonka poliittinen agenda myös suomessa on sionistinen. Joten tämä kertoo jo viitauksia siihen, että kuinka paljon mahdollisesti Aller Medialla on ollut tekemistä suomessa viikon sisällä tapahtuneen mediasensuurin kanssa. MTV3:n omistuksessa oleva Bonnier -yhtiö on myös sionistinen mediayhtiö, joten oliko yllätys, että myös MTV3 ilmoitti sensuroivansa internet foorumeitaan, vedoten vihapuheisiin.

Milloin näistä mediakorporaatioista on tullut aikakautemme uusi sanavapaus Gestapo ? 

Kautta aikojen nämä sionististen mediakorporaatioiden hallinnoimat viralliset mediat ovat kertoneet meille, että miten meidän tulee ajatella. Mutta nyt kun suuri joukko ihmisiä onkin herännyt ajattelemaan omilla aivoilla, eivätkä enää luota korporaatiomedian ulkoisiin auktoriteetteihin, niin tätä on eliitti alkanut kutsua "vihapuheeksi", joka täytyy kieltää keinolla millä hyvänsä. Tämän johdosta lähivuosina globalistit yrittävät toinen toisensa jälkeen saada läpi mitä fasistisempia lakeja EU:ssa, joilla he yrittävät saada lopulliseen kuristusotteeseen mm. Facebookissa tapahtuvan kansalaisten keskisen kommunikoinnin, vedoten vihapuheeseen.

Eliitin lukuisat ajatushautomot kuten Trilateraalinen Komissio sekä CFR on viime vuosina yrittänyt kuumeisesti keksiä niitä tekosyistä, sekä keinotekoisia kriisejä, jonka avulla eliitti yrittää saada internetin sananvapauden tukahdutettua kokonaan. 

Mutta mitä suurempi vastustus kansakunnilta on näihin fasistisiin eliitin aikeisiin, niin sitä suurempi tappio globalisteille tulee, kun he yrittävät saada internetin sananvapauden kuristusotteeseensa. Siinä he tulevat käyttämään mm. poliisia, EU-hallintoa, kiristyskeinoja sekä uhkailuja, jotta saisivat nämä fasistiset uudistukset voimaan. Uudessa-Seelannissa valitettavasti jo meni läpi tämä fasistinen uusi laki, jonka nojalla siellä viranomaiset voivat tuomita ihmisiä sosiaalisessa mediassa esiintyvästä "nettitrollauksesta", josta voi tulla maksimissaan jopa 2 vuotta vankeutta. Mutta uskokaa tai älkää, niin valveutuneiden kansalaisten internetissä harjoittama sananvapaus on globalistisen valtaeliitin suurin uhka, jota he pelkäävät eniten. Joten sen vuoksi he yrittävät saada virkavallan pidättämään tulevaisuudessa ihmisiä pelkistä Facebook kommenteista, jotka he määrittelevät fasistisesti "vihapuheiksi". EU myös tulisi lanseeraamaan omat sosiaalisen median valvontajoukot, jotka toimisivat poliisin puolelta sananvapaus Gestapon asemassa. 

Lähteet: http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/vihapuheen-maarittely-liioittelu-sallitaan-solvaaminen-ei/574150/

http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/vihapuheen-maarittely-liioittelu-sallitaan-solvaaminen-ei/574150/

http://fi.sputniknews.com/ulkomaat/20150704/211110.html 

http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/uusi-seelanti-teki-trollaamisesta-laitonta-tuomioksi-voi-napsahtaa-jopa-kaksi-vuotta-vankeutta/5255148 

http://www.oikeus.fi/hovioikeudet/helsinginhovioikeus/material/attachments/oikeus_hovioikeudet_helsinginhovioikeus/julkaisut/painetutjulkaisut/perus-jaihmisoikeudetrikosprosessissa2012/MMsZNWgnv/12_Vihapuhe_Euroopan_ihmisoikeustuomioistuimen_oikeuskaytannon_valossa_Riikka_Rask.pdf