http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, syyskuuta 03, 2015

Pakolaiskriisillä on poliittinen juoni takanaanEU-maissa tällä hetkellä käsiin räjähtänyt pakolaiskriisi kätkee taakseen yhden salatuimman asian, mitä eliitti käyttää aina hallitessaan suuria massoja: 


a.) Luodaan ongelma (Pakolaiskriisi)

b.) Luodaan reaktio (Miten pakolaiset jaetaan EU-maiden kesken)

c.) Luodaan ratkaisu (Perustetaan EU:n liittovaltio sen verukkeella)


Ja nyt kun kyse on näistä ns. turvapaikan hakijoista, joita osat maat kieltäytyvät vastaanottamasta, niin tällä keinotekoisesti luodulla pakolaiskriisillä aiotaan tod. aikoa puskemaan läpi EU:n liittovaltiota, jota tarjotaan tod. pakolaisongelman ratkaisuksi. 
Itseasiassa liittovaltiokehitys on ollut koko ajan päällä myös täällä Suomessa, jossa ministeriöiden lakkautuksesta uutisoitiin jo vuosi sitten. Ne lakkautetaan kokonaan tulevan EU:n liittovaltion tieltä. 

Helsingin Sanomien pääkirjoituksessa ylistettiin jo vuonna 2012, kuinka liittovaltio olisi muka Suomelle paras ratkaisu.  

Suomen Elinkeinoelämän tutkimuslaitos (ETLA) taas oli vuosi sitten sitä mieltä, että liittovaltio olisi ongelmallinen Suomelle. 

"Eurokriisi on pakottanut EMUn ulos Maastrichtin sopimuksen maailmasta, jossa jäsenmaiden talouspoliittinen suvereniteetti oli vahva, eikä niillä ollut lainkaan yhteisvastuuta toistensa julkisista talouksista", arvioivat   ETLA:n tutkijat Juha Jokela, Markku Kotilainen, Teija Tiilikainen ja Vesa Vihriälä vuonna 2012 julkaistussa tiedotteessa.