http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, syyskuuta 08, 2015

Edessä leikkaukset palkansaajilta - Stubb turvautui populistisiin valheisiinValtionvarainministeri Alexander Stubb turvautui populistiseen valehteluun, kun hallitus ilmoitti leikkaavansa palkansaajien etuja. Stubb ilmoitti sen lisäävän työpaikkoja.

Lisäävän ? 

SSS-hallitus (Sipilä-Stubb-Soini) aikoo nyt iskeä työntekijöiden kukkarolle, kun leikkauslistalle osuvat: 

1.) Loppiainen ja helatorstai muutetaan palkattomiksi päiviksi

2.) Ensimmäinen sairaslomapäivä palkattomaksi

3.) Sunnuntaikorvaukset pienenevät

4.) Ylityökorvaukset puolitetaan

5.) Lomia lyhennetään julkisella sektorilla erityisesti

6.) Yksityisten työnantajien sosiaaliturvamaksut pienemmäksi
Kuullostaako siltä, että nuo edellämainitut leikkaukset "lisäisivät" työpaikkojen määrää ?

Jokainen joka on vähänkään perehtynyt tähän länsimaiseen kapitalistiseen talousjärjestelmään, tietää sen että kaikki liikkeellä oleva raha vaikuttaa myös automaattisesti koko työmarkkinoiden kysyntään.Mitä vähemmän rahaa on kierrossa, niin sitä vähemmän on myös ns. avoimia työpaikkoja. Joten jos työläisiltä leikataan, niin tämä tulee supistamaan työmarkkinoita ja sitä mukaan myös työpaikkoja.


Kaikki liikkeellä oleva raha on velkaa ja uutta rahaa voi syntyä ainoastaan ottamalla lisää velkaa. Suomen valtio joutuu ottamaan velkansa edelleen rikolliselta Euroopan keskuspankilta, jonka omistavat mm. Goldman Sachs jne. Nämä rikolliset pankit, jotka tekevät mm. asetehtaiden, öljy-yhtiöiden sekä globaalin huumekaupan kautta voittoa, tekevät myös voittoa suomen valtion velkakirjoilla. 

Joten tästä huomaamme sen, että miten kiero on tämä koko länsimainen EU:n aikaansaama talousjärjestelmä. Euro ei ole valuuttana läheskään vakaa, kuten Stubb tässä sanoi taannoin tiedotusvälineille.


Rikollisten sijoituspankkien ylivallan voi tulevaisuudessa kaataa vain kryptovaluuttaan perustuvat rahajärjestelmät ja Suomenkin valtio voisi pelastaa taloutensa siirtymällä siihen.


Kryptovaluutan toimivuus piilee siinä, että sen arvoa ei voi yksikään rikollinen keskuspankkijärjestelmä käyttää hyväksi mm. valtioiden taloudelliseen orjuuttamiseen.


Tällä hetkellä maailman käytetyin ja arvokkain kryptovaluutta on Bitcoin, mutta suomesta maailmalle lanseerataan tällä hetkellä kryptovaluuttaa nimeltä Onecoin, jonka arvo tällä hetkellä on vielä n. 20 senttiä per onecoin. Mutta ottaen huomioon esim. Bitcoinin arvonnousun, niin jos siihenkin olisi aikanaan osannut kuka tahansa sijoittaa, niin olisi kyllä tehnyt aikamoista voittoa sen arvonnousulla jo tähän mennessä.


Kun siis euron valuutta on tälläkin hetkellä

1.11716 USA:n dollaria, niin sen arvo ei käytännössä milloinkaan voi nousta kuten kryptovaluuttojen. Sillä jos tilanne olisikin niin, että tämä euro olisikin kryptovaluutta tyyppinen valuutta. No otetaas esimerkkinä joku palkansaaja, jonka netto on n. 3000 €/kk.


Sitten jos yhtäkkiä tuon euron arvo nousisi kuukauden sisällä 50.11 USA:n dollaria. Sehän tarkoittaisi käytännössä sitä, että tämän pelkän perusduunarin keskituloisen 3000 euroa muuttuisikin n. 50 kertaiseksi ja olisikin jo 150 000 € arvoinen/kk liksa.


Eli siis käytännössä tämä on se syy, miksi nämä rikollisen keskuspankkijärjestelmän aikaansaama pankkimonopoli ei salli sitä, että yksittäiset kansalaiset pääsisivät tekemään talousvaluutalla ns. voittoa. Koska tämä ollaan yksityistetty näiden rikollisille sijoituspankeille, joiden suurin omistus on maailman rikkaimman talous ja valtaeliitin käsissä.Lähteet: http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/111644-kova-lupaus-suomelle-kymmenia-tuhansia-tyopaikkoja