http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, syyskuuta 28, 2015

Ensimmäinen nettikirjoittelija otettiin kiinni yhdysvalloissaNyt se sitten alkoi, kun yhdysvalloissa otettiin kiinni ensimmäinen nettikirjoittelija, jota nyt kuuleman mukaan uhkaa jopa elinkautinen nettitrollauksesta. 

Yhdysvaltalainen Joshua Goldberg (24) pidätettiin pari viikko sitten terrorismirikoksesta epäiltynä. Virallinen pidätyksen syy oli miehen pitkään jatkunut nettikirjoittelu keksityillä henkilöhahmoilla. 


Vielä tämä Goldbergin kiinniottopäivämäärän ajoitus oli ajoitettu tarkoituksella juuri 9/11 terrori-iskujen muistopäivälle. Koska Goldbergin väitettiin esiintyneet verkossa australialaisena ääri-islamistina.

Liittovaltion poliisi FBI väittää vielä, että Goldberg oli ehdottanut tietolähteelle pomminteko ohjeita. 
Todellisuudessa vanhempiensa luona asuva 20 vuotias erakoitunut miesSitten kun lopulta paljastuikin, että Goldberg olikin vain vanhempiensa luona asunut ja sosiaalisesti eristäytynyt Floridalainen nettinörttti, joka on ilmoittanut internetissä puolustavansa sananvapautta. Sekä oli arvostellut useaan otteeseen niitä suuria tahoja, jotka yrittävät karsia vihapuhetta internetistä.
Joten nyt tämä sananvapauden puolustaja ollaan sitten kidnapattu FBI:n toimesta ja hänelle ollaan vaatimassa maksimirangaistusta.

Goldbergin väitettiin yllyttäneen kaksi ääri-islamilaista miestä iskemään Garlandissa pidettyyn tilaisuuteen, jossa vastustettiin islamilaisuutta. Tämä kyiseinen välikohtaus on kuitenkin lukuisten bloggarien toimesta analysoitu jälleen kerran lavastetuksi, joten tästä näemme, että kuinka tapaus yhdistyy Goldbergin kiinnioton kanssa. Missä koko homman poliittinen motiivi on sanavapauden karsiminen ja internetkirjoittelun totaalinen kriminalisointi.

Näemme nyt sen Orwellilaisen kehityksen kaaren, jossa eliitti ottaa poliisin avuksi, jotta se saisi vaiennettua kaikki internetissä sananvapautta puolustavat yksilöt. Kun taas totuutta eliitti nimittää itse "vihapuheeksi", joka on kiellettävä keinolla millä hyvänsä. 

Totuus on jo virallista vihapuhetta, josta eliitti uhkailee nyt kansalaisiaan jopa elinkautisilla vankeusrangaistuksilla. Eliitti yrittää samalla itse määrittää, että mistä saa julkisesti enää keskustella. Olemme jo nähneet suomessa toimivien sionististen tahojen hallinnoimien keskustelufoorumeiden sensuuriaallon. Nyt vielä uusimpana ruotsalaistne sionistien omistama suomi24 ilmoittaa, että se sulkee keskustelufooruminsa viikonlopun ajaksi "lisääntyneen vihapuheen" vuoksi. Totuus tekee siis jo eliitille noin kipeää. 

Terrorismi on valtaeliitin harjoittamaa väkivaltaa, jolla on tarkoitus valtaväestöön kohdistetun psykologisen pelon avulla vaikuttaa julkiseen päätöksen tekoon. Tätä kutsutaan paremmin valtionterrorismiksi, jossa valtiovallan takana olevat interessit (mm. tiedustelupalvelut) lavastavat terrori-iskuja poliittisten vihollisten tekemiksi. Näitä olivat mm. Italiassa kauhua kylvänyt Operaatio Gladio 70 ja 80-luvulla.  

Sionistien valtaeliitti on alkanut viime vuosina yhä enemmän vainoharhoissaan nimittämään sanavapautta puolustavia internet aktivisteja terroristeiksi, koska he uhkaavat heidän globaalia ja piilotettua valta-asemaa. Miten tämä ylipäänsä on mahdollista ? 

Se on mahdollista koska sana on miekkaakin terävämpi ja tulee aina olemaan. Meidän yksittäisten kansalaisten olisi jo vihdoin aika huomata, että mitä enemmän tietoisuus ja totuus leviää, niin sitä vahvemmaksi me ihmiskunta tulemme. Jolloin eliitti jää paitsioon ja tuhoaa lopulta itse itsensä. Illuminatin sionistit pelaavat tällä hetkellä sellaista geopoliittista peliä mm. Venäjän kanssa, että se on kasvattanut heidän vainoharhojaan jo liian paljon. Ilmankos USA:n laivastossa ollaankin jo hiplailtu ahkerasti ydinlaukaisukoodeja viime vuosina. Sääli vaan, että ne laukaistut ydinohjukset ollaan käyty korjaamassa toispaikkakuntalaisten kosmisista toimeksiannoista talteen, aina kun nämä psykopaatit ryhtyvät painamaan ydinlaukaisukoodeja uudelleen.

Vuonna 1971 kuussa käynyt astronautti Edgar Mitchell paljasti vasta juuri hiljattain vanhoilla päivillään, että kuinka muista komennuskunnista tullut humanoidirotu esti USA:n ja Neustostoliiton välisen ydinsodan toteutumisen.  


Mitchell kertoi myös, kuinka monet USA:n ilmavoimien upseerit kertoivat humanoidien napanneen talteen ydinohjuksia, jopa ydinohjuskokeissa.  

Yksi näistä USA:n ilmavoimien entisistä upseereista oli Bob Jacobs, joka muutama vuosi sitten kertoi yhdestä ydinohjuskokeesta, jonka ydinohjus napattiin talteen humanoidien toimesta vuonna 1963.