http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, syyskuuta 29, 2015

Eliitin salaiset suunnitelmat: Suomeen vielä 1 250 000 pakolaistaRovaniemen kaupunginvaltuusto piti 23.9.2015 SPR:n, poliisin ja maahanmuuttoviraston työntekijöille infotilaisuuden, jossa paljastettiin totuus EU:n pakolaispolitiikasta.

Maahanmuuttoviraston edustaja sanoi, että Suomeen suunnitellaan tällä hetkellä salaista pakkolainsäädäntöä, jonka mukaan jokaisen kunnan tulisi ottaa 25 % siitä 5 miljoonasta tulijasta. Tämä tarkoittaisi kaikkien kuntien kohdalla jo yli miljoonaa pakolaista. Luku olisi kokonaisuudessaan n. 1.250.00 maahantulijaa. Voimme tuosta jo päätellä, että onko suomella siihen varaa, kun nytkin velkaa on valtiolla jo miltei sata miljardia euroa ? 


Asia kävi ilmi Facebookissa, kun eräs kansaisaktiivi otti asian esille. Hän oli yhdeltä nettisivulta bongannut Rovaniemeläisen kaupunginvaltuutetun kommentin, jossa tämä kaupunginvaltuutettu kertoi salatusta suomeen suunnitellusta pakolais pakkolainsäädännöstä.

Ei tässä mikään ruudinkeksijä tarvitse olla, että saa selville sen, kuka tätä pakolaiskriisiä oikein johtaa.

Euroopan pakolaiskriisiä on johdettu alusta saakka CIA:n kautta ja sen suurimpia rahoittajia ovat Rothschildien pankkisuku, sekä suursijoittaja George Soros.  
Punainen risti ja nämä lukuisat pakolaiskeskuksia suomeen sarjassa tehtailevat järjestöt ovat kaikki rikollisia järjestöjä, koska ne tukevat YK:n Agenda 21 depopulaatio hanketta. Sekä pyrkivät vielä taloudellisesti hyötymään itse tästä Sorosin ja Rothschilien organisoimasta Eurooppaan tunkeutuneiden pakolaisten tulvasta.


He tekevät tämän kaiken, jotta he saisivat Euroopan valtioiden kansallisidentitettit tuhottua maahanmuuton tuomalla islamisaatiolla. Se ollaan katsottu tehokkaimmaksi keinoksi, jotta valtioiden itsemääräämisoikeus sekä kansallinen identiteetti murenee pakolaistulvan johdolla. 

Valtioiden isänmaalliset ja kansalliset identiteetit kun ollaan kautta aikojen nähty vaaraksi sionistisen eliitin ajaman uuden maailmanjärjestyksen toteutumiselle. Joten nyt näemme tämän kiihtyneen "pakolaiskriisin " ja se viestii siitä, että eliitillä on kiire toteuttaa uusi maailmanjärjestys.
Rockefellerin pankkisuvun keulahahmo David Rockefeller totesi jo reilut parikymmentä vuotta sitten, että "Tarvitsemme vain oikeanlaisen globaalin kriisin, niin kansakunnat hyväksyvät uuden maailmanjärjestyksen".

Voimme vaan nyt miettiä, että olisiko tämä pakolaiskriisi sellainen? Koska Rothschildit, Rockefellerit sekä Soros lyövät tälle pakolaiskriisille nyt alkutahdit.

Suomi on myös EU maana sitoutunut ottamaan tänne tuon 1,2 miljoonaa pakolaista ja vaikka kansa kapinoi, niin tarvittaessa hallitus turvautuu vielä poikkeustilaan. Tilannetta ei helpota yhtään se tieto, että näiden äskettäin suomeen tulleiden pakolaisten joukossa on jopa yli 20 % entisiä kapinallistaistelijoita. 


Mistä sen tietää vaikka Rothschildit olisi jo hommannut raskasta aseistusta näille entisille ISIS-radikaaleille, jotta voisivat alkaa aiheuttamaan psykologista kaaosta täällä skandinaviankin maissa. Joilla sitten saataisiin nämä maat Suomi ja Ruotsi vieläkin suuremmalla uhalla ja paineella, pakotettua liittymään Natoon. Natoko täällä turvaa skandinavian maiden sisäistä turvallisuutta ?
Suojelupoliisi SUPO kertoi jo aiemmin tässä kuussa, kuinka Eurooppaan pyrkiville pakolaisille ja ISIS-taistelijoille kaupitellaan syyrialaisia passeja ja henkilötietoja.   

MV-lehti on paljastanut jo useita Eurooppaan ja suomeen tulleita turvapaikanhakijoita, joilla on kapinallisarmeijan taistelijana taustaa, tai jopa ISIS-miehenä. 

Ylläolevassa kuvassa poseeraa suomeen tänä vuona tullut  Murtadha Al Zubaidi. Facebook sivunsa kuitenkin valehtelevat, että mies olisi vielä Irakin pääkaupungissa. Mutta todellisuudessa hän on jo suomessa turvapaikanhakijana. Lähtikö mies itse karkuun sotaa, jossa oli itse sotilaana mukana ? 

 Tuleeko eurooppalaisille EU-maan kansalaisille turvallinen olo, kun tällaisia kuvissa raskaiden aseiden kanssa poseeravia nuoria miehiä tulee tänne nyt yhtenä miljoonien tulvana ? 

Silloin kun pelissä ovat vielä Sorosin, Rothschildien ja Rockefellerien kaltaisten valtionryöstäjäsukujen rahoitus, niin silloin on syytä olla huoleen. George Soros on vielä itse sanonut, että silloin kun kaduilla virtaa veri, niin on paras aika sijoittaa ja nämä paskiaiset eivät mitään muuta EU:ssakaan halua pakolaiskriisillä aiheuttaa, kuin vuodattaa mahdollisimman paljon verta. 

Sionistien unelma olisi saada Sharia laki kaikkiin EU-maihin ja he toivoisivat nähdä sen, kun kristittyjä alettaisiin lynkkaamaan kuten muissa lähi-idän Sharia laki maissa. Sitten tällä Islamisaation väkivaltaisella käännytyksellä saataisiin hajoitettua kaikkien Euroopan entisten sivistysmaiden kansallisidentiteetit. 

Mutta samalla myös sivistysvaltiot häviäisivät, kun vähempiälyisempi maahantulijoiden kehitysmaalaiset tuhoisivat senkin tullessaan. Eihän tänne suomeenkaan tarvita kuin juuri tuo vaivaiset miljoona muslimia, niin Suomen PISA-testien entiset kärkitulokset olivat sitten siinä.

Kasaarijuutalainen eliitti on suunnitellut tämän kaiken, jotta Euroopan maiden kansallisidentiteetit saataisiin tuhottua lopullisesti tämän eliitin ajaman globaalin pakolaiskriisin avulla. Tähän ei pidä missän nimessä sekoittaa alkuperäistä juutalaisuutta, koska ne ovat täysin eri asia. Sillä juutalaisuus ei ole synonyymi sionistiselle geopolitiikalle. Israelissakin on myös näitä sionismia vastustavia juutalaisia, jotka uskaltavat osoittaa mieltään sionismia vastaan julkisesti. Voimme silti ihmetellä, että kumma kun ei missään julkisessa tiedotusvälineessa ja varsinkaan sionistien hallinnoimissa, ole nämä anti-sionistiset juutalaiset päässeet ääneen. Sionismin vastaiset juutalaiset ovat myös tavanneet Iranin presidentin muutama vuosi sitten. 


Tämä kyseinen hetki ja siitä kuvattu video on tälläkin hetkellä kielletty USA:n kaikilla tv-asemilla. Mutta sen näyttäminen on kielletty myös Eurooppalaisilla tv-kanavilla, koska suurin osa näistä kanavista kuuluu sionistisille mediakorporaatioille. 

Sionismin vastaisuus on siis tämän sionistisen eliitin mukaan yksiä heidän suurimpia poliittisia vihollisia suuntauksia, mitä he koskaan voivat keksiä. Mutta milloin suomen kansa heräisi ja tajuaisi sen, että tässä pakolaiskriisissäkin ne varsinaiset syylliset ovat juuri näitä samoja ulkomailta vaikuttavia sionistisia tahoja. Ei silloin kannata alkaa haukkumaan vain omaa paikallishallintoa. 

Islannin kansa sai järjestettyä vuonna 2008-2009 väkivallattoman kansannousun, jonka johdosta sen valtionjohto uskalsi antaa porttikiellon sionistisille huijaripankeille. Heillä ei toki ollut EU-jäsenyyttä rasitteena, koska muuten tämä koko operaatio olisi ollut paljon astetta vaikeampi toteuttaa. 

Jos suomen valtio haluaisi saada vanhan ja omavaraisen talousjärjestelmän kuntoon, niin ensimmäinen askel on pikainen ero EU:sta. 

Sen jälkeen suomen on irtaannuttava kaikista lainakytköksistä, jotka liittyvät rikollisten huijaripankkien toimintaan. Goldman Sachsin kaltaisten kusettajapankkien ei pitäisi olla mitään oikeutta tulla suomen maan kamaralle. Samoin myös suomen valtamedian tiedotusvälineet eivät saisi olla kytkoksissä kasarijuutalaisen ja sionistisen valtaeliitin omistamiin mediakorporaatioihin, kuten Reuters-AP jne.   

Suomen valtion velkakirjat ovat tällä hetkellä näiden rikollisten sijoituspankkien pelinappuloita ja niillä mm. Goldman Sachs tekee voittoa. Mutta Suomen valtio köyhtyy ja mitä enemmän se joutuu ottamaan velkaa, niin sitä enemmän täältä pumpataan ulos suomalaisten veronmaksajien pääomaa, näiden rikollisten tahojen taskuun. Kyse on vain tulonsiirroista. Ei tässä mistään valtion säästö talkoista ole kyse.

Suomen puolustusvoimat tilaa kohta aseita 10 miljardilla ja tätä asekauppaa ei päättäyt Suomen poliittiset päättäjät, vaan sen tekivät velkojat. Koska Suomi on menettänyt jo sen verran luottuluokitustaan, että velkojat voivat jo asettaa velkaantuneelle maalle ehtoja.

Metsähallitus valmistelee salaa jo suomen pohjavesialueiden myymistä monikansallisille yhtiöille. Nyt kun asiasta nousi jo netissä kohu, niin Metsähallitus poisti tämän kohu artikkelin sivuiltaan.  

Maanpetturihallinto on nyt siis myymässä suomen pohjavedet ulos suomesta. Mitä tähän voi sanoa, että Marko Sihvonen oli oikeassa jo tuolloin vuonna 2010, kun osoitti mieltä tästä asiasta ensin yksin eduskuntatalon edessä.  Rothschildit ovat siis ostamassa Suomen itselleen pala palalta ja mitä tekee Suomen kansa ? 

Nyt on aika herätä, joten sammuttakaa jo viimein ne televisionne hyvät ihmiset. Ei ole soveliasta tuijottaa puolihypnoosissa tuota toosaa, kun Suomen tulevaisuus on vaarassa. Lähteet: http://www.strategic-culture.org/news/2015/09/24/soros-cia-plan-to-destabilize-europe.html

http://s22.postimg.org/cazs5j85d/1_2_miljoonaa_pakolaista_suomeen.png 

https://www.suomenuutiset.fi/supo-vaaria-asiakirjoja-kaytetaan-terrorismissa-hyvaksi/ 

http://www.talouselama.fi/uutiset/puolustusvoimat+valmistautuu+10+miljardin+suurkauppoihin/a2307175 

http://www.safkatutka.fi/2015/09/23/sll-metsahallituksessa-valmisteltu-valtavan-valtion-vesiomaisuuden-siirtoa-liiketaloudelle/