http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, joulukuuta 30, 2012

Esko Valtaoja dissaa luomua Suomen lääkäriseuran sponsoroimanaEn voinut olla huomaamatta avaruuden tähtitieteen professori Esko Valtaojan kirjoitusta Duodecim-lehdessä, josta Aamulehti uutisoi. Jossa hän haukkui luomua ja sanoi, että luomu on väärä valinta. Sitten hän nosti geenimuokkauksen ihmiskunnan toivoksi.

Eipä ollut yllätys, että tämä Valtaojan kommentti löytyi Suomalaisen lääkäriseuran Duodecim-lehdestä. Luomu kun on elintarvikkeissa saavuttanut jo niin valtavan aseman elintarvikemarkkinoilla, että se uhkaa jo lääketeollisuuden BIG PHARMA mafiaa. Joten pakko on asialla sitten tehtävä jotain ja pistää professorit asialle dissaamaan luomua ja kehoittamaan ihmisiä oikein käyttämään näitä myrkytettyjä geenimanipuloituja elintarvikkeita ja ylistämään niitä ihmiskunnan toivoksi. Valitettavasti tämä toimii suureen massaan ja heidän mielestä Valtaoja puhuu asiaa, koska hän kerta on professori. Todellisuudessa jo hän on oikeasti noin tyhmä, niin ilmeisesti liiallinen vasemman aivopuoliskon käyttö on tämän seurausta.


Luomuruoan vähättely ja geenimanipuloidun ravinnon ylistys kuuluu tiiviisti osana uuden maailmanjärjestyksen agendaan 21. Tämä on täysin valtaväestöön kohdistunutta eugeniikkaa valtaeliitin taholta. Itse tämä valtaeliitti ja heidän koko maailman varakkaimmat sukunsa ovat kautta aikain perustaneet oman terveytensä luomuruoalle ja sen vuoksi heillä on myös omat yksityiset pellot.

Lääkärit kyllä helposti menettävät toimilupansa, jos he alkavat käyttämään esim. luomua omatoimisesti potilaiden kohdalla. Joten helposti myös valtion palkkalistoilla olevat professoritkin kyllä laukovat mitä tahansa puuta heinää, jos heille ensin maksetaan tarpeeksi lääketeollisuuden piiristä ja BIG PHARMA:lta ei kyllä rahat lopu. 

Kuitenkin Suomen kovin lobbausosasto löytyy edelleen Terveyden ja Hyvinvoinnin Laitokselta. Kun ainoa asia missä tämä THL on oikeassa. Liittyy tupakoinnin vaaroihin ja niistä tiedottamiseen. Mutta margariinin ja muiden ei kovien rasvojen lobbaus on edelleen ankaraa THL:n taholta. Samoin munankeltuaista demonisoidaan yhä saman Terveyden ja Hyvinvoinnin Laitoksen taholta. Vaikka munankeltuainen on ns. hyvää kolesterolia.

Kaikki tämä järjestelmällinen elintarviketeollisuuden piirissä toimiva lobbaustoiminta ollaan organisoitu lähes täysin ulkomailta ja tämä nykyinen Euroopan Union (EU) on siinä roolissa, että se voi hyvin helposti vaikka kieltää kokonaan kovat rasvat (voi jne.) tulevaisuudessa. Siinä missä jo kaikki hehkulamput on jo kielletty koko EU:n alueella. Niin tämä elintarvikefasismi tulee kehittymään seuraavina vuosina aivan natsiluokan pelleilyksi. Jossa myös yksityinen luomuviljely kielletään myös tulevaisuudessa. Tämä lakimuutos on jo Yhdysvalloissa mennyt senaattiin asti.

Lähde: http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194785141308/artikkeli/esko+valtaoja+luomu+on+vaara+valinta+geenimuokkaus+taas+ihmiskunnan+toivo.html