http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, joulukuuta 19, 2012

Adam Lanzan ja SSRI-lääkkeiden yhteys paljastuiSandy Hookin verilöylyn pääepäilty Adam Lanza oli tietojen mukaan ilmoittautunut psykiatriseen hoitoon juuri ennen tekoaan. Nyt kuitenkin julkisuuteen annettiin tarkoituksellisesti väärää tietoa, eli disinformaatiota siitä että minkä merkkistä mielialalääkettä Lanza veti ja tämän lääkkeen kerrottiin olevan fanapt, jota käytetään mm. skitsofrenian hoidossa. 


Nyt BIG PHARMA yrittää kaikin keinoin peittää tämän Newtonin kouluampumistapauksen ja SSRI-lääkkeiden välisen yhteyden. Ensimmäinen julkaisu tästä oli New York Dailyn artikkelissa, jossa mainittiin että Adam Lanza olisi popsunut joitain antipsykoottisiin lääkkeisiin kuuluvia lääkkeitä ja sen kertoi hänen enonsa.


Alkuperäisen uutisen tästä julkaisi  julkaisi The New York Magazine lehti. Mutta sitten hieman myöhemmin New York Daily muutti koko tarinan täysin ja poisti kokonaan maininnan tuosta kyseisestä fanapt-lääkkeestä sekä siitä, että lähteenä oli hänen enonsa. Eli näin se media toimii.

Hieman tämän jälkeen sitten vielä Democratic Underground lehti kirjoitti, että tämä Lanzan eno ei ollutkaan hänen oikea enonsa vaan hän olikin olikin joku huomiota hakeva internet-trolli joka oli myös keinotekoisesti onnistunut poseeraamaan kuitenkin Lanzan perhepotreteissa. Näin ollen valtaeliitti pyrki tällä keinoin, eli disinformaation voimin pysymään huomion edelleen aseissa. Eikä varsinaisissa syissä eli SSRI-lääkkeissä, jotta voitaisiin siirtyä seuraavaan toimenpiteeseen. Eli aseiden totaalikieltoon Yhdysvalloissa. Sillä nämä antipsykoottiset lääkkeet kun eivät kuulu ollenkaan SSRI-lääkkeiden ryhmään.


Nämä kyseiset SSRI-lääkkeet, eli serotoiininestolääkkeet on aikanaan kehitelty juurikin tämänkaltaisia tapahtumia varten ja niiden kehittelijöinä ovat toimineet salaiselle maailmanhallitukselle työskentelevät tahot. Kun tämä koko lääketeollisuus on puhtaasti tämän samaisen pienen eliitin kontrollissa ja illuminatin tarkoituksena on saada koko väestö täydelliseen kontrolliin ja lääketeollisuus on yksi erittäin tehokas ase tässä heillä.

Internetissä on vielä tällainen SSRI Stories sivusto, jonne on koottu lähes kaikki maailmalla tapahtuneet itsemurhat, koulusurmat ja muut väkivallanteot, joihin on liittynyt SSRI-lääkkeet. Suomikin löytyy tuolta listalta koulusurmien kohdalta, koska sekä Jokelan että Kauhajoen koulusurmat liittyivät myös SSRI-lääkkeisiin. Mutta myös tämä Hyvinkään ampuja oli myös samaisten lääkkeiden vaikutuksenalaisena ja ne sotkettuna alkoholin kanssa yhteen oli tekijän mielentila vielä tarpeeksi psyykkisesti altis tälle mielenhallinnan triggeröinnille, joka sai itse lopullisen verilöylyn toteutumaan.Internetin keskustelupalstoilla nämä mielenhallintaan liittyvät aiheet ovat lähes täydellisessä tarkkailussa ja niistä tulee hyvin usein bannia, eli kirjoituskieltoa. Suomen poliisiylijohtaja Mikko Paatero kertoi juuri äskettäin, että nämä kyseisen koulusurmien nettikeskustelut ovat nyt poliisin, eli SUPO:n ja KRP:n tehotarkkailussa. 

Paatero kertoi, että niillä pyritään ehkäisemään mahdolliset uhkatekijät Suomessa. Mutta se mitä hän ei kertonut oli tämä, että ihan Yhdysvalloista tullut ohjeistus vaatii bannaamaan kaikki mielenhallintaan liittyvät keskustelut pois internetistä. Se on kuitenkin hyvä, että mitä noita monia foorumeja on selannut, niin kyllä tässä maassa on jo porukkaa alkanut heräämään näiden ammuskelutapausten suhteen ja SSRI-lääkkeistä puhutaan jo netissä avoimesti ja sekös sapettaa hyvinkin paljon näitä maailmaneliitin paholaisia. Pentagonista ollaan jo myönnetty, että he ovat häviämässä tämän koko informaatiosodan kokonaan ja ilmankos internetsensuurihanke etenee valtaeliitin kulisseissa koko ajan ja CIA:n vakoilukeskukset pystytetään Helsinkiin jatkossa.


Lähteet:Democratic Underground 
              Prisonplanet
              MTV3 uutiset