http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, joulukuuta 19, 2012

Tiedustelupalvelu CIA rakentaa Helsinkiin ison vakoilukeskuksenYhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA rakentaa Helsinkiin suuren vakoilukeskuksen. Suomen lähes ainoata virallista vaihtoehtomediaa edustava verkkomedia teki tästä jo jutun viime-vuoden marraskuussa. Nyt hankkeesta kerrottiin laajemmin julkisuuteen kun Suomen Yhdysvaltain suurlähettiläs Bruce Orreck kertoi enemmän tästä rakennushankkeesta. Tämä CIA:n vakoilukeskus on nimetty julkisesti suureksi innovaatiokeskukseksi ja se rakennetaan keskelle Helsingin kaivopuistoa ja kyseinen vakoilukeskus on näillänäkymin valmistunut vuonna 2014.

Tutkija Tom Engelhart kertoo, että hallinto on alusta asti salannut näiden uusien innovaatiokeskusten todellisen tarkoituksen eripuolilla maailmaa. Koska näiden käyttötarkoitus ei ole suurlähetystötoimintaan liittyviä millään tavalla, vaan ne liittyvät lähes kokonaan ulkomaalaiseen vakoilutoimintaan. 

Engelhartin mukaan näissä innovaatiokeskuksissa tulee toimimaan aktiivisesti henkilökuntaa CIA:sta, DIA:sta ja DCS:stä. Jokaisella vakoilukeskuksen työntekijällä tulisi kuitenkin olemaan myös virallinen diplomaattinen peitevirka. Lisäksi ns. kentälle lähetetään yli 1600 tiedonkerääjää, jotka ovat keskustiedustelupalvelu CIA:n kouluttamia ja tulevat työskentelemään erikoisoperaatioiden pääesikunnan kanssa.Tässä nyt huomaamme, että informaatiosodan kiristyessä Pentagonissa jo panikoidaan niin paljon, että heidän on pakko perustaa vakoilukeskuksia eri puolille maailmaa. Toki Suomenkin kohdalla Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA on säätänyt täällä jo ihan perustamisestaan asti ja pyrkinyt vaikuttamaan Suomen poliittiseen järjestelmään.

Suomen media ei kuitenkaan juuri tästä kyseisestä aiheesta ole paljoakaan puhunut. Ainoastaan 2010 vuoden syksyllä Suomen iltapäivälehdet mainitsivat Yhdysvaltain suurlähetystön harjoittamasta Suomen väestöön kohdistuvasta vakoilusta, joka liittyy juurikin tähän samaan asiaan. Koska tätä vakoilutoimintaa on CIA:lla ollut jo Suomessa ennen tätä tulevaa innovaatiokeskusta. Mutta myös siinä missä USA:n suurlähetystön CIA kytkökset ovat totta niin myös Suomessa toimiva Israelin suurlähetystö harjoittaa heidän maansa tiedustelupalvelu Mossadin kanssa Suomen kansalaisiin kohdistunutta vakoilutoimintaa.

Lähteet: http://yle.fi/uutiset/yhdysvallat_rakentaa_innovaatiokeskuksen_helsinkiin/5431321
             http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=6154
             http://www.globalresearch.ca/new-u-s-embassies-are-actually-spy-centers/5316136
             http://en.wikipedia.org/wiki/Director_of_the_Defense_Intelligence_Agency
             http://yle.fi/uutiset/yhdysvallat_rakentaa_innovaatiokeskuksen_helsinkiin/5431321