http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, joulukuuta 14, 2012

Yli 27 kuollut kouluammuskelussa Yhdysvalloissa



Yhdysvaltojen Connecticutissa tapahtui tänään USA:n historian toiseksi vakavin kouluammuskelu. Kuolleita on ainakin 27 ampuja mukaanlukien, joista 9 on koulun henkilökuntaa. Mutta silminnäkijähavaintoja on myös kahdesta ampujasta. 



Median kertomaa on nyt se, että verilöylyn päähenkilö olisi 23-vuotias Adam Lanza, joka on kotoisin Connecticutista mutta asuu nykyisin New Jerseyssä. Hän oli ilmeisesti tappanut ensin isänsä ja sen jälkeen mennyt Connecticutissa sijaitsevaan lapsuudenkotiinsa ja ampunut äitinsä sekä tämän jälkeen mennyt alakouluun ja aloittanut silmittömän ammuskelun. Lanza oli varustautunut kahdella puoliautomaattisella pistoolilla sekä luotiliivein. Voi vaan kuitenkin ihmetellä, että kyseessä on täytynyt olla aikamoinen mestariampuja tuolla lyhyellä aikavälillä.

Lanza oli ottanut mukaansa veljensä Ryan Lanzan henkkarit, jotta poliisien oli vaikeampi saada tekijä selville ja mediassa kerrottiinkin tekijän olevan Ryan Lanza. Kunnes saatiin selville, että kyseinen henkilö olikin tapahtumien aikana New Jerseyssä.



Ammuskelu tapahtui Yhdysvaltalaisessa alakoulussa jossa luokat alkavat jo 3-vuoden esikouluiässä. Tietojen mukaan kuolleiden joukossa oli paljon alle 7-vuotiaita esikouluikäisiä lapsia.

Voi vaan nyt ihmetellä, että mikä ihmeen motiivi on jollain henkilöllä lähteä alakouluun teurastamaan alaikäisiä lapsia ja varsinkin se, että tässä nyt silminnäkijähavaintojen mukaan puhuttiin kahdesta ampujasta. Joten se, että tämä nyt jo mediassa kaiken huomion saanut pääepäilty saa nyt kaiken huomion ja tämän mahdollinen toinen ampuja todennäköisesti sivutetaan lopullisesta esitutkinnasta kuten ollaan myös monessa muussakin tapauksessa tehty.

Tapauksessa haisee hyvin voimakas MKULTRA tyyppinen mielenhallinta ja CIA:n listoilla työskentelee useita ns. mantsurian kandidaatteja, jotka tulevat hommiin kuin heille vain soittaa yhden puhelun ja niiden korvaan sanotaan vain yksi taikasana, jonka jälkeen heidän muistinsa menee ja kyseessä ovat huippuluokan eliittitappajat. Joten jos tässä tapauksessa oli kaksi ampujaa niin tämä kyseinen Ryan Lanza on nyt se pelkkä syntipukki johon nyt halutaan kiinnittää kaikki huomio.

Aivan samalla tavalla kuten John F. Kennedyn murhaajaksi väitettiin vain yhtä henkilöä. Niin se on kuitenkin täysin mahdotonta juuri kyseisellä kiväärillä ampua niin nopeasti kolme laukausta, kun sitä asetta ei ehdi kukaan ihminen lataamaan niin nopeasti. Mikä todistaa sen, että Kennedyn tappajia oli yhteensä 2-3 tarkka-ampujaa.   

 


Mutta jos tätä kyseistä kouluampumistapausta ja sen mahdollisia motiiveja lähdetään tutkimaan siltä kannalta, että kyseessä oli lavastettu false-flag. Jossa tekijä oli MKULTRA-ohjelmoinnin alaisena. 

Niin tässä on nyt kyse siitä, että kun vuosi on aivan lopussa ja vielä 21.12.2012 vaihtuu kokonainen galaktinen sykli. Niin koko seuraavan vuoden energiat koostuvat aina edellisvuoden energioista ja kaikki tämänkaltaiset tapahtuman aiheuttavat maailmassa suunnattoman negatiivisen pelosta leviävän saasteen jota satanistinen maailmaneliitti suorastaan rakastaa ja mitä enemmän verilöylyjä tai tuhoisia ympäristökatastrofeja syntyy, niin varjohallituksen miehet tekevät niiden aikana myös väitetysti omia riittejään. Koska tämäkin kyseinen koulusurma on samalla illuminatin rituaalimurha.

Lähde: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201212140181611_ul.shtml