http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, joulukuuta 20, 2012

Videopelit halutaan syyniin Newtonin tapauksen jälkeen


Nyt kaikki väkivaltaiset videopelit halutaan syyniin Yhdysvalloissa Newtonin kouluammuskelun jälkeen ja asiaa on lähtenyt ajamaan demokraattisenaattori Jay Rockefeller. Näinä aikoina meidän on otettava huomioon kaikki keinot, jotta voisimme pitää lapsemme turvassa jatkossa sanoi Rockefeller.


Jay Rockefeller

Rockefeller sanoi myös pyytävänsä selvitystä videopelien luokitusten tehokkuudesta ja sanoi myös, että tämä Newtonin kouluampumis tapaus oli herätys liittovaltion toimille, vaikka peliteollisuus kantaa vastuun lapsiemme suojelusta.

Tässä juuri huomasimme taas kuinka salainen maailmaneliitti ja sen poliittiset pelurit käyttävät häikäilemättä hyväksi tätä Newtonin kouluampumisverilöylyä ja näitä alaikäisiä lapsia saadakseen kiellettyä aseet koko Yhdysvaltain kansalaisilta. Mutta sen jälkeen on sitten luvassa paljon brutaalimpi siirtymä, nimittäin se on sitten jo näiden FEMA:n perustamien keskitysleirien avaaminen USA.n kansalaisille.

Sitten alkaa Yhdysvaltain väestön erottelu, jossa kaikki potentiaaliset vastarintaa tekevät siviilit viedään näille keskitysleireille vangittavaksi ilman oikeudenkäyntiä ja listat ihmisistä on jo tehty. Osa kuuluu punaiselle listalle kun taas toiset keltaiselle jne. Tämä touhu ei eroa juuri Natsi-Saksan touhuista juuri ollenkaan ja siksipä tämä asia on erittäin vakava, koska Euroopan Unionin siirtyminen liittovaltioksi vie myös Suomen mukaan tähän samaan fasistisen pelleilyyn. Mutta tämän maan päättäjät ovat maanpettureina lupautuneet tähän kaikkeen tulevaisuudessa ja hyväksyvät myös CIA:n salaiset vankilennot, joissa Suomea voidaan käyttää niiden välilaskupaikkana.


Koko Yhdysvaltojen aselait luotiin aikanaan USA:n itsenäistymisen aikana ja perustuivat siihen, että silloiset päättäjät, eli Yhdysvaltojen esi-isät olivat sitä mieltä että Yhdysvaltain kansalaisten on saatava omistaa aseita puolustakseen itseään, perhettään ja ennenkaikkea puolustautua mahdolliselta valtionylivallalta. Eli jos valtio ryhtyykin joskus kansalaisia vastaan ja aloittaa fasistiset keinot kansan alistamiseksi. 

Se on kanssa totta, että Jenkeissä kuolee vuosittain n. 12 000 siviiliä aseella tehtyihin ryöstöihin sekä väkivallantekoihin. Mutta jos tutkitaan näitä tarkemmin, niin niihin liittyy lähes aina rikollisuus ja laittomat aseet. Koska kieltämällä aseiden saannin, lisääntyy myös rikollisuus ja aseisiin liittyvät rikokset kasvavat sen myötä. Pelkästään Meksikon huumesodat ovat yksi esimerkki mitä laittomat aseet ja CIA:n avittama huumekauppa saa aikaan.

Salainen maailmanhallitus ja sen kaikki pahamaiset alamaiset tietävät sen, että mikäli kansalla löytyy aseita niin yksikään näistä eliittiin kuuluvista massamurhaajista ei ole turvassa. Vaikka olisi yksityiset armeijat pyörimässä heidän talojensa edustalla. Joten tästä syystä nyt Yhdysvaltojen kansa on illujen mukaan riisuttava lopullisesti aseista. Koska muuten tämä heidän uusi maailmanjärjestyksensä ei etene sen aikataulussaan.

Mutta EU:n tulevan liittovaltion sisällä on tarkoitus myös edetä identtisellä kaavalla mitä Yhdysvalloissa ja poliisivaltioon vievä kehitys on edettävä, jotta uusi maailmanjärjestys saataisiin vietyä loppuun asti. Kuitenkin USA:n tilanne näyttää nyt siltä, että sisällissodan riski on todella suuri. Koska useat osavaltiot haluaisivat itsenäistyä Yhdysvalloista ja sehän ei taas näille varjoeliitin konnille käy missään nimessä. Sillä suunnitelmathan ovat jo olleet pitkään, että Meksiko liitettäisiin Kanadan lisäksi yhteiseksi liittovaltioksi. Sitten saataisiin myös tämä Meksikon huumesotakin paljon laajemmaksi samalla ja valkoisen kokkelin kuljettaminen sujuisi helpommin Yhdysvaltoihin.Lähde: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2012121916474295_ul.shtml